Pardubice – Ústí n. L. 2:1 (kon.) | Třinec – Varnsdorf 4:0 (kon.) | Č. Budějovice – Olomouc 2:5 (kon.)
Prostějov – Ostrava 0:2 (kon.) | Táborsko – Sokolov 1:1 (kon.) | Vítkovice – Znojmo 3:0 (kon.)
Vlašim – Opava 1:2 (kon.)
konec
FK Třinec
4:0 (3:0)
FK Varnsdorf
Sobota 08.04.2017, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Michal Stříž vzal do své správy odražený míč a přes celé hřiště pláchl až před Porcala. Varnsdorfský brankář pak vyrazil střelu třineckého záložníka na roh.
     
    80
    Pro tento zápas máme definitivně dostřídáno. Zahřát se do kabiny může jít Šimon Šumbera, posledních deset minut odehraje Petr Hošek.
     
    79
    Švantner promáchl vysoký balon, ale střílet mohl ještě Bílek. V dobré pozici o kousek přestřelil Palečkovu branku.
     
    77
    Trenér Frťala střídá naposledy v zápase. Na místo Bojana Dordiče přichází Michal Bílek. Do konce utkání zbývá zhruba čtvrthodina.
     
    71
    Ižvoltův přímý kop vyhlavičkoval některý z hráčů ve zdi na roh. Ještě před rohem domácí podruhé střídají. Petra Joukla nahrazuje Stanislav Vávra.
     
    69
    Střídání dvou zkušených záložníku na straně Třince. Hřiště opustil Martin Motyčka, nastupuje Slovák Matej Ižvolt.
     
    69
    Brankář Paleček bojuje o páté čisté konto v sezoně a zatím ho uhájil také proti Durděvičovi! Ten postupoval zleva sám na branku a snažil se ještě přihrát. Paleček míč vyrazil.
     
    64
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hattrick RENÉHO DEDIČE je na světě. Třinec vede už o čtyři branky, ačkoliv nebyl v dosavadním průběhu druhého poločasu lepším mužstvem. Propadlý balon na pravé straně získal Dedič, poradil si s Porcalem a zakončil do odkryté brány – 4:0!
     
    63
    Míč se po Knejzlíkově rohu odrazil na šestnáctku, odkud pálil z voleje Bláha. Paleček se vrhl na levou stranu a skokem balon polapil.
     
    60
    Bojan Dordič (VDF) zatáhl v souboji dvou šestek za dres Michala Stříže a obdržel od sudího Berky první žlutou kartu. Jednalo se o faul na půlce hřiště.
     
    46
    Varnsdorf o přestávce dvakrát střídal. Ze hry byli staženi Daniel Kozma a Gary Cennerazzo, novými muži na hřišti jsou Patrik Švantner a Vojtěch Novotný. Třinec pokračuje ve stejné sestavě.
     
    37
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nádherná akce v podání RENÉHO DEDIČE končí třetím gólem! Slovenský dlouhán si zpracoval vzdušnou přihrávku, zahrál na housle Neubergovi a prudkou střelou pod horní tyčku z úhlu propálil Porcala – 3:0!
     
    21
    Aktivní Michal Stříž postupoval zleva na bránu a přihrál Jouklovi. Ten chtěl ještě vylepšit pozici Dedičovi, ale narazil na Lischku. Tady to znovu zavánělo gólem.
     
    16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Snový začátek zápasu pro Třinec pokračuje druhým gólem! Michal Stříž pronikl po levé straně a odcentroval přes hlavy varnsdorfských obránců přesně na RENÉHO DEDIČE. Hlavička slovenského útočníka vymetl pravý horní roh branky – 2:0!
     
    5
    Třinečtí fotbalisté se dostali do další šance a Porcal musel zasahovat proti střele Dediče. Varnsdorfský brankář míč vyrazil a potom už mu pomohli obránci.
     
    1
    Třinec právě vstřelil branku!
    V Olomouci inkasovali Slezané z první akce soupeře, dnes jsou to oni, kdo jde do vedení v první minutě! Dedič po nákopu Janoščína přesprintoval Neuberga a přihrál před odkrytou bránu PETRU JOUKLOVI. Tomu nezbývalo než ve skluzu uklidit balon do sítě – 1:0!

    Ondřej Zoubek

    Branky: 1. Joukl, 16. Dedič, 37. Dedič, 64. Dedič

    Karty:   60. Dordič (VDF)


    FK Třinec: Paleček – Benetka, Čelůstka, Reintam, Janoščín – Joukl (71. Vávra), Motyčka (69. Ižvolt), Krišto (C), Šumbera (80. Hošek), Stříž – Dedič. Trenér: Jiří Neček.
    Náhradníci: Adamuška – Velner, Hošek, Janošík, Ižvolt, Avdič, Vávra.

    FK Varnsdorf: Porcal (C) – Zbrožek, Neuberg, Lischka – Cennerazzo (46. Novotný), Bláha, Daníček, Knejzlík – Dordič (77. Bílek), Kozma (46. Švantner), Durděvič.
    Trenér: Zdenko Frťala.

    Náhradníci: Samoel – Beránek, Zieris, Novotný, Bílek, Richter, Švantner.

    Rozhodčí: Ondřej Berka – Valter Boček, Radim Dresler

    Diváci: 325 (16 % celkové kapacity)
    thejrc.org