Pardubice – Ústí n. L. 2:1 (kon.) | Třinec – Varnsdorf 4:0 (kon.) | Č. Budějovice – Olomouc 2:5 (kon.)
Prostějov – Ostrava 0:2 (kon.) | Táborsko – Sokolov 1:1 (kon.) | Vítkovice – Znojmo 3:0 (kon.)
Vlašim – Opava 1:2 (kon.)
konec
FK Třinec
4:0 (3:0)
FK Varnsdorf
Sobota 08.04.2017, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli všechno. Děkuji za pozornost a doufám, že jste byli s přenosem spokojeni. Přeji dobrou chuť k obědu, příjemné sobotní odpoledne a někdy příště se těším, na počtenou. (12:16:09)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Třinec i Varnsdorf zůstávají v tabulce po dnešku zatím na svých místech. Desátý Třinec bude hrát v pátek 14. dubna na hřišti Ústí nad Labem, Severočechy čeká v ten samý den střetnutí na půdě olomoucké Sigmy.
     
    Utkání končí, Třinec vítězí nad Varnsdorfem o čtyři branky. Po hodině hry musel zasahovat Paleček proti střele Bláhy, ale o minutu později už se prosadili domácí. Dedič si poradil s Porcalem, zakončil do odkryté brány a završil hattrick. V dalších minutách už se utkání víceméně dohrávalo. Paleček musel na zem při šanci Durděviče, naopak Bílek jeho bránu přestřelil. V poslední minutě ještě na druhé straně Porcal zlikvidoval šanci Michala Stříže. Slezané i tak dosáhli nejvyššího vítězství od návratu do druhé ligy v roce 2006, Paleček zaznamenal páté čisté konto v sezoně.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Michal Stříž pak sám rozehrál rohový kop, po kterém zakončoval nad branku Janoščín. Více už se v dnešním zápase neudá.
     
    90
    Michal Stříž vzal do své správy odražený míč a přes celé hřiště pláchl až před Porcala. Varnsdorfský brankář pak vyrazil střelu třineckého záložníka na roh.
     
    89
    Knejzlík se dostal k odraženému balonu a pronikal k pokutovému území. Míč mu ukopl Krišto a Varnsdorf bude ještě kopat roh.
     
    88
    Neuberg zvládl hlavičkový souboj s Reintamem a odvrátil rohový kop Šumbery. Na pravé straně se chystá vhazovat Vávra.
     
    87
    Bílek zablokoval centr Michala Stříže a Třinec pak rozehrál rohový kop nakrátko. Také napodruhé zastavil Bílek Michala Stříže a znovu je z toho roh.
     
    86
    Durděvič byl v momentu Neubergovy přihrávky v ofsajdu, a tak bude rozehrávat Paleček. Zbývá posledních pár minut druhého poločasu.
     
    85
    Na druhé straně si vzal rohový kop na starosti Vávra. Jeho centr pak vracel před bránu Čelůstka, ale Porcalovi se podařilo míč vyboxovat.
     
    84
    Varnsdorf dostal možnost rohového kopu, ale Knejzlíkův centr byl příliš vysoký. Přesto musel Paleček po Lischkově pokusu zasahovat.
     
    83
    Hošek se po levé straně protlačil až před branku, ale Porcal včas vyběhl a neumožnil střídajícímu hráči přidat pátý gól.
     
    82
    Ižvolt si vytáhl míč z levé strany na střed hřiště a protože neměl komu přihrát, vypálil. Porcal skákavou střelu nadvakrát zkrotil.
     
    81
    Novotný si u rohového praporku poradil s Michalem Střížem, ale varnsdorfská akce úspěchem neskončila. Paleček rozehrává na Čelůstku.
     
    80
    Pro tento zápas máme definitivně dostřídáno. Zahřát se do kabiny může jít Šimon Šumbera, posledních deset minut odehraje Petr Hošek.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 1. Joukl, 16. Dedič, 37. Dedič, 64. Dedič

    Karty:   60. Dordič (VDF)


    FK Třinec: Paleček – Benetka, Čelůstka, Reintam, Janoščín – Joukl (71. Vávra), Motyčka (69. Ižvolt), Krišto (C), Šumbera (80. Hošek), Stříž – Dedič. Trenér: Jiří Neček.
    Náhradníci: Adamuška – Velner, Hošek, Janošík, Ižvolt, Avdič, Vávra.

    FK Varnsdorf: Porcal (C) – Zbrožek, Neuberg, Lischka – Cennerazzo (46. Novotný), Bláha, Daníček, Knejzlík – Dordič (77. Bílek), Kozma (46. Švantner), Durděvič.
    Trenér: Zdenko Frťala.

    Náhradníci: Samoel – Beránek, Zieris, Novotný, Bílek, Richter, Švantner.

    Rozhodčí: Ondřej Berka – Valter Boček, Radim Dresler

    Diváci: 325 (16 % celkové kapacity)
    thejrc.org