Tottenham – Watford 4:0 (kon.) | Stoke – Liverpool 1:2 (kon.) | West Brom – Southampton 0:1 (kon.)
West Ham – Swansea 1:0 (kon.) | Manchester City – Hull City 3:1 (kon.) | Middlesbrough – Burnley 0:0 (kon.)
Bournemouth – Chelsea 1:3 (kon.)
konec
Manchester City
3:1 (1:0)
Hull City AFC
Sobota 08.04.2017, 16:00 • Etihad Stadium, Manchester • Anglická Premier League • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Manchester City na čele společně s Arsenalem a Manchesterem United bojuje v závěru letošní sezóny Barclays Premier League o pozice mezi nejlepší čtyřkou a v sobotu odpoledne na Etihad Stadium vyzve Hull City. Pokud svěřenci Pepa Guardioly zvítězí, mohou se dostat na třetí místo před Liverpool, který má o jeden odehraný zápas více a náskok dvou bodů. Citizens ovšem vyhráli z posledních šesti utkání ve všech soutěžích pouze jednou. Tigers rozhodně neztrácí naději a budou si chtít na cestu domů odvést bod.
    VIDEO: Pep Guardiola na tiskové konferenci prozradil, že má k dispozici všechny hráče, pochválil manažera Hullu City Marca Silvu a svého svěřence Davida Silvu a vyjádřil se mimo jiné i k tomu, co se stalo v tunelu po střetnutí mezi City a Chelsea.
     
    MANCHESTER CITY:

    Manchester City ve středu večer podlehl 2:1 Chelsea a manažer Pep Guardiola si je moc dobře vědom toho, že porážka s londýnským klubem znamenala definitivní ukončení nadějí jeho týmu na zisk titulu. Podle slov bývalého manažera Barcelony a Bayernu už je souboj o mistrovskou korunu pouze mezi Chelsea a Spurs.
    FOTO: Pohled do nádherné kabiny domácího Manchesteru City.

     
    HULL CITY:

    Hull City vyhrál tři z posledních čtyř zápasů a vyhoupl se mimo sestupové pásmo. Tigers během posledního týdne porazili West Ham a Middlesbrough a po příchodu manažera Marca Silvy na začátku ledna získali během jedenácti zápasů 17 bodů. Rapidní zlepšení.
     
    Vzájemné zápasy v letošní sezóně 2016/17:

    26.12.16 Hull City – Manchester City 0:3
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Manchester City: Bravo – Navas, Stones, Kolarov, Clichy – Y. Touré, Delph – Sterling, Silva (C), Sané – Agüero.
    Náhradníci: Caballero – Zabaleta, Kompany, De Bruyne, Fernando, Nolito, Iheanacho.

    Hull City AFC: Jakupović – Elmohamady, Ranocchia, M. Dawson (C), Robertson – N'Diaye – Marković, Goebel Evandro, Clucas, Grosicki – Niasse.
    Náhradníci: Marshall – Davies, Meyler, Henriksen, Maloney, A. Hernández, Diomandé.

    Rozhodčí: Jonathan Moss.
    FOTO: Panoramatický pohled na zasluněné Etihad Stadium.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Jonathan Moss dal právě pokyn k zahájení zápasu a utkání mezi Manchesterem City a Hullem City mohl začít. Výkop obstarali hostující fotbalisté Hullu City.
     
    2
    Lazar Marković se po krásně sehraném protiútoku Hullu City ocital na levé straně šestnáctky v první slibné brankové příležitosti, jenže jeho následná diagonální střela levačkou byla příliš slabá a Fabian Delph míč odkopl do bezpečí.
     
    3
    Hull City mohl pokračovat v útočném snažení na levé straně díky autovému vhazování, následný přízemní centr byl ale sražena na prvního rohový kop, po kterém se hosté k ničemu nedostali.
     
    4
    Gaël Clichy na levé straně v blízkosti rohového praporku obstaral autové vhazování a David Silva se snažil podél brankové čáry proniknout do šestnáctky, prvního hráče se štěstím obešel, druhého už ale nikoliv, protože si míč dal příliš daleko od nohy.
     
    5
    Raheem Sterling se na pravé straně nadechl k pohledné individuální akci, jenže mezi dvěma protihráči se nakonec v šestnáctce do šance neprodral.
     
    5
    Sergio Agüero krátkou kolmou přihrávkou uvolnil na levé straně pokutového území Davida Silvu, který přízemní střelou z úhlu mířil pouze do brankáře Eldina Jakupoviće, který vzápětí fantastickým zákrokem zneškodnil i následnou dorážku Leroye Saného!
    5. Jakupović vychytal Silvu a vzápětí i Saného! Neuvěřitelné!
     
    6
    David Silva a poté zejména Leroy Sané se ocitli v obrovské šanci, ani jeden z hráčů City ale skóre otevřít nedokázal.
     
    7
    Manchester City od úvodních minut utkání nenechává nikoho na pochybách o tom, že je favoritem dnešního střetnutí.
     
    8
    Raheem Sterling sice po dlouhém diagonálním pasu na pravém křídle v blízkosti brankové čáry nedokázal odcentrovat, vybojoval pro Manchester City ale alespoň rohový kop.
     
    9
    David Silva rozehrál na pravé straně rohový kop, následná rozehrávka nakrátko ale nic kloudného nepřinesla.
     
    10
    Raheem Sterling krásně odcentroval z pravého křídla a na přední tyči musel zasahovat Michael Dawson, který pohotovým volejem odkopl míč za postranní čáru.
     
    11
    A znovu bývalý záložník Liverpoolu, který nyní posílal do šestnáctky nebezpečnou přízemní přihrávku, po které se na vzdálenější levé tyči dostal k míči Leroy Sané, ke střele se ale neodhodlal a zvolil zpětnou přihrávku do středu hřiště.
     
    12
    Leroy Sané se snažil prosadit podél levé postranní čáry proti dvojnásobné přesile a po zásahu Ahmeda Elmohamadyho vybojoval pro Manchester City další rohový kop.
     
    13
    Aleksandar Kolarov rozehrál na levé straně hřiště rohový kop a jeho přetažený centr vracel na vzdálenější pravé tyči hlavou před bránu John Stones, Hull City se ale úspěšně ubránil.
     
    14
    Raheem Sterling si navedl míč na pravé straně na levačku a pokusil se levačkou zamířit na bránu, jenže jeho táhlá prudká střela letící nad zemí zpoza šestnáctky byla zablokována.
     
    15
    Leroy Sané to na levé straně v blízkosti šestnáctky udělal dobře, když si míč nejprve zpracoval a z kroku napřáhl k prudké střele, která zhruba o metr a půl minula bližší horní roh brány.
     
    16
    Leroy Sané je během posledních okamžiků hodně vidět, stejně jako Raheem Sterling, žádnému z hráčů Manchesteru City se ale zatím skóre dnešního utkání na Etihad Stadium otevřít nepovedlo.
     
    17
    Michael Dawson se vydal do šestnáctky na rohový kop, jenže se do zakončení nedostal a jeho tým byl navíc odpískán faul.
     
    18
    Sergio Agüero upadl na pravé straně šestnáctky, penalta se ale nepískala a v akci pokračoval Raheem Sterling, jehož prudká rána levačkou byla zablokována. Hull City dobře brání.
     
    19
    Kamil Grosicki předvedl na levé straně hřiště pěkný sprint a od brankové čáry vracel míč pod sebe, na přední tyči byl ale připravený Aleksandar Kolarov, který nebezpečí uhasil.
     
    19
    Sergio Agüero se skvěle otočil s míčem a zpoza šestnáctky napřáhl k táhlé přízemní střele, která těsně minula levou tyč brány hostujícího Hullu! Eldin Jakupović situaci jistil.
    19. Sergio Agüero pálil zpoza šestnáctky těsně vedle brány.
     
    20
    Manchester City si vytvořil již tři slibné brankové příležitosti a dominuje držení míče, úvodní gól ovšem zatím stále nikde. Držení míče: Manchester City 75% Hull City 25%.
     
    21
    Kamil Grosicki odvedl na levé straně obranné poloviny svého týmu dobrou práci a zpomalil akci Manchesteru City. David Silva byl donucen ke zpětné přihrávce do středu hřiště.
     
    22
    Tigers aktivně napadali rozehrávku domácího týmu a vytlačili ho na vlastní polovinu. Do hry se dokonce zapojil i Claudio Bravo.
     
    23
    Fotbalisté Hullu odvrátili pěkný centr Jesúse Navase z pravé strany a zpoza šestnáctky do míče práskl Fabian Delph, jenže míč mu sjel po levé noze a zamířil vysoko nad.
     
    24
    Leroy Sané si uprostřed šestnáctky zpracovával krásný centr z pravého křídla, který přelétl hlavu jednoho z obránců Hullu, hrudí, jenže míč mu odskočil od těla a hosté míč odvrátili do bezpečí.
     
    25
    Fabian Delph ve středu hřiště skvěle vystihl rozehrávku Hullu a po pěkném sprintu zpoza šestnáctky napřáhl levačkou k přízemní střele, která zamířila vedle vzdálenější pravé tyče.
     
    26
    Yaya Touré neváhal a po krásném přiklepnutí míče od Fabiana Delpha pálil zpoza šestnáctky fantastickou technickou střelou do pravého horního rohu brány, jeho pokus ale zamířil těsně mimo!
     
    27
    Kamil Grosicki rozehrál na levé straně rohový kop Hullu City a hosté se snažili dostat k hlavičce, na přední tyči ale vyrostl John Stones, který míč odhlavičkoval z ohně do bezpečí.
     
    28
    Sergio Agüero využil skvělého slepnutí Leroeye Saného hlavou po přetaženém centru Davida Silva z pravé strany hřiště a naváděl si míč na pravačku. Argentinský útočník už se chystal vypálit a v blízkosti šestnáctky ho fauloval Evandro. První žlutá karta.
     
    29
    Yaya Touré rozehrál volný přímý a prudkou střelou mířil pod horní tyč, jenže uprostřed brány byl připravený Eldin Jakupović, který pravou rukou míč vytáhl nad břevno! Krásný zákrok.
     
    30
    Leroy Sané a David Silva se postavili na levé straně k exekuci rohového kopu a po následném centru se dostal uprostřed šestnáctky k hlavičce Yaya Touré, jeho pokus ale minul pravou tyč.
     
    31
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Jesús Navas si na pravé straně hřiště naběhl na kolmou přihrávku od Davida Silvy a do šestnáctky poslal z ostrého úhlu krásný centr, po kterém si AHMED ELMOHAMADY na vzdálenější tyči srazil míč do vlastní brány! Manchester City se zásluhou vlastního gólu hostujícího záložníka ujímá vedení 1:0.
    31. Ahmed ELMOHAMADY - 1:0
     
    32
    Evandro se dostal na levé straně šestnáctky k prudké střele a Claudio Bravo už se chystal zasahovat, dvojice jeho spoluhráčů ale nakonec míč zablokovala. Hodně to zavánělo vyrovnáním.
     
    33
    Manchester City se ocitl pod velkým tlakem, úspěšně mu ale odolal a nyní se může opět vydat směrem kupředu.
     
    34
    Sergio Agüero se snažil prosadit na levé straně šestnáctky, jenže proti dvěma protihráčům neměl příliš mnoho šancí.
     
    35
    David Silva si naběhl do šestnáctky na krásný centr Fabiana Delpha, který na pravé straně centroval z ostrého úhlu, a levačkou se opřel do míče. Jenže podklouzl a střela španělského záložníka zamířila vysoko nad.
     
    36
    Do konce prvního poločasu zbývá odehrát deset minut a utkání má obrovský spád. Zatím jsme se dočkali jedné branky, která byla vlastní. Nešťastný okamžik prožil Ahmed Elmohamady.
     
    37
    Sergio Agüero si nabíhal v blízkosti pravé tyče na pěkný kolmý pas za obranu, u míče byl ale jako první Eldin Jakupović.
     
    38
    Kamil Grosicki napřáhl zpoza šestnáctky ke krásné diagonální technické střele, která zamířila těsně vedle vzdálenějšího pravého horního rohu brány Manchesteru City!
     
    39
    Jesús Navas z pravé strany poslal do šestnáctky střílený centr, který mířil pod horní tyč, na přední tyči ji ale dobře vyboxoval pravou rukou do bezpečí připravený Eldin Jakupović.
     
    40
    David Silva a na opačné levé straně Leroy Sané rozehráli v rychlém sledu rohový kop, ani jeden z centrů ale žádné nebezpečí pro bránu Eldina Jakupoviće nepřinesl.
     
    41
    Jesús Navas zkusil na pravé straně hřiště vypálit zpoza šestnáctky, jeho střelu ale zablokoval dobře postavený Michael Dawson. Manchester City krátce před přestávkou vede 1:0.
     
    42
    Manchester City má obrovské držení míče, a když už se k němu hráči Hullu dostanou, tak ho rychle ztrácení. Hra se odehrává ve středu hřiště nebo na útočné polovině Manchesteru City.
     
    43
    David Silva se na levé straně prezentoval tentokrát kolmou přihrávkou do území nikoho a hostující brankář Eldin Jakupović mohl v klidu odkopávat do své brány.
     
    44
    Leroy Sané na levé straně přesprintoval dva protihráče a z úhlu posílal do šestnáctky přízemní centr, který Eldin Jakupović s mírnými problémy zkrotil. Kdyby ne, míč v obrovské rychlosti dobíhal Sergio Agüero, který se nemýlil.
     
    45
    Leroey Sané a David Silva si dávali v blízkosti levé tyče přednost a navzájem si překáželi, přesto se první jmenovaný hráč dostal k centru z ostrého úhlu, který byl zablokován.
     
    45+1
    Nad rámec prvního poločasu byla nastavena 1 minuta.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Hostující brankář Eldin Jakupović v rychlém sledu v úvodu fantastickým zákrokem vychytal Davida Silvu a Leroye Saného. Poté následovala nepřesná střela Sergia Agüera, který pálil zpoza šestnáctky těsně mimo, zatímco Yaya Touré z volného přímého kopu pod břevno, brankář Hullu ale opět dobře zasáhl a míč vyrazil nad. Tigers se ale nakonec tlaku Manchesteru City neubránili, když si po půl hodině po centru Jesúse Navase vstřelil vlastní gól Ahmed Elmohamady. Skóre po prvním poločase: Manchester City 1 Hull 0.
    FOTO: Anglický hudebník Johnny Marr přítomen na utkání City.

     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:01.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Manchester City rozehrál druhý poločas, do kterého vstupuje s těsným vedením, takže Hull City rozhodně nemusí ztrácet naději. Stačí jedna povedená akce a hosté mohou vyrovnat.
     
    47
    Během utkání padla jediná žlutá karta, kterou viděl na stranu Hullu City Goebel Evandro. Právě Evandro byl ale jedním z mála hráčů, který se dokázal dostat ke střele, a byla velmi nebezpečná. Citizens ji ale zablokovali.
     
    48
    Tigers se po přestávce prezentují aktivním napadáním a do hry domácího Manchesteru City se zapojil i Claudio Bravo.
     
    48
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Raheem Sterling po pravé straně krásně pronikl do šestnáctky a přízemním centrem našel na vzdálenější levé tyči SERGIA AGÜERA, který si míč zpracoval a přes dvojici domácích hráčů stojících na brankové čáře ho propálil po zemi do sítě! City krátce po přestávce vede 2:0.
    48. Sergio AGÜERO - 2:0
     
    49
    Raheem Sterling tentokrát z pravé strany šestnáctky našel před bránou zřejmě nabíhajícího Leroy Saného, domácí záložník ale pálil pouze doprostřed brány a brankáře Hullu City! Eldin Jakupović střelu vyrazil.
     
    50
    Citizens vstoupili do druhého poločasu pořádně zostra a vytvořili si dvě slibné šance, z nichž první skončila druhým gólem v síti Hullu. Tempo nyní trochu opadlo.
     
    51
    Manchester City nikam nespěchá a v klidu kombinuje ve středu hřiště. Fotbalisté Hully City jsou zataženi v hlubokém bloku.
     
    52
    Svěřenci Pepa Guardioly se snažili prosadit středem hřiště, který byl velmi zhuštěný, a k ničemu se nedostali.
     
    53
    Baye Oumar Niasse po levé straně prchal směrem vpřed a málem se řítil sám na bránu, jenže jeho postup vpřed zastavil ofsajd, který odmávaný a také odpískaný.
     
    54
    A znovu Baye Oumar Niasse, který během na levé straně hřiště odhodlaně za míčem a ve snaze ho získat fauloval domácího obránce Johna Stonese.
     
    55
    Claudio Bravo je dnes naprosto bez práce. Pep Guardiola před zápasem chválil manažera Hullu Marca Silvu za to, že svému týmu vštípil ofenzivní styl hry, ten ale dnes vůbec neexistuje. Hosté se dostávají dopředu zřídka.
     
    56
    Hull City začal být směrem vpřed aktivnější, jenže jeho kolmé přihrávky míří do území nikoho.
     
    57
    Baye Oumar Niasse je jediným hráčem, který se pohybuje vpředu a proti obráncům City to má složité.
     
    58
    Střídání v týmu Hull City AFC: ze hřiště odchází Sam Clucas, přichází Markus Henriksen.
     
    58
    Střídání v týmu Hull City AFC: ze hřiště odchází Evandro, přichází Abel Hernández.
     
    59
    Abel Hernández a Markus Henriksen vyběhli během pár sekund na hřiště, aby zvedli prapor svého týmu.
     
    60
    Raheem Sterling u pravé postranní čáry dobře zpracoval diagonální centr ze vzduchu, jenže v ofsajdové pozici.
     
    61
    Raheem Sterling posílal do šestnáctky z pravé strany, který vpředu nikoho nenašel. Eldin Jakupović si pro míč došel a mohl vzápětí v klidu rozehrávat.
     
    62
    Kamil Grosicki hledal na levé straně prostor k centru, jenže ho nenašel, protože byl skvěle stínován.
     
    63
    Hull City si vytvořil mírný tlak, jenže na levé straně hřiště se kromě autového vhazování k ničemu nedostal.
     
    64
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Raheem Sterling u pravé postranní čáry parádně zalepil míč po nádherném kolmém pasu vzduchem od Yaya Tourého a obhození jednoho z protihráčů ve středu hřiště našel FABIANA DELPHA, který si míč zpracoval a krásnou diagonální přízemní střelou z hranice šestnáctky zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Nádherně sehraný protiútok. Asistence: Raheem Sterling.
    64. Fabian DELPH - 3:0
     
    65
    Manchester City po vstřelení třetí branky rozhodl pro první střídání a ze hry odchází pomalu Leroy Sané.
     
    66
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Leroy Sané, přichází Nolito.
     
    67
    Střídající Nolito se poprvé zapojil do hry, když vypomohl obraně Manchesteru City a sklepl míč na Johna Stonese.
     
    68
    David Silva se snažil na levé straně vysunout rozeběhnutého Nolita, který na jeho prudký pas vzduchem v blízkosti rohového praporku nedosáhl. Následoval odkop od brány Eldina Jakupoviće.
     
    69
    Alfred N'Diaye stáhl ve středu hřiště u pravé postranní čáry unikajícího Raheema Sterlinga k zemi a viděl žlutou kartu.
     
    70
    David Silva se po rozehrání standardní situace snažil prosadit na levé straně šestnáctky, jenže se k ničemu nedostal a fotbalisté hostujícího Hullu City se ubránili.
     
    71
    Do konce utkání zbývá odehrát 20 minut a Manchester City bez problémů kontroluje své tříbrankové vedení.
     
    72
    Sergio Agüero si naběhl do šestnáctky na kolmou přihrávku Raheema Sterlinga, jeho následné zakončení ale bylo nepřesné a zamířilo vedle pravé tyče.
     
    73
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází David Silva, přichází Kelechi Iheanacho.
     
    74
    Nolito si na levé straně šestnáctky naběhl na krásný přízemní přetažený centr Jesúse Navase z pravého křídla a po zpracování míče pravačkou napřáhl po zemi ke střele, která těsně minula přední levou tyč!
     
    74
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Yaya Touré, přichází Fernando.
     
    75
    Pep Guardila využil všechny tři možností střídání, když jako poslední přišel na hřiště ze střídačky Fernando.
     
    76
    Kelechi Iheanacho se snažil prosadit na pravé straně šestnáctky, jenže na míč těsně nedosáhl.
     
    77
    Kamil Grosicki a Baye Oumar Niasse kombinovali na levé straně hřiště, jenže Manchester City skvěle vyplňoval volné prostory a donutil je k přihrávce do středu hřiště.
     
    78
    Čas sice za současného vývoje utkání utíká hodně pomalu, ale Manchesteru City to za vedení 3:0 určitě nevadí. Hull City dnes nepředvedl doposud vůbec nic a byl jasně horší.
     
    79
    Sergio Agüero si na pravé straně šestnáctky naběhl na kolmou přihrávku a skákavý míč ze vzduchu napálil směrem na bránu Hullu, jeho pohotový pokus pravačkou ale zamířil nad.
     
    80
    Abel Hernández si nabíhal do šestnáctky na krásnou kolmou přihrávku za obranu, u míče byl ale jako první Claudio Bravo, který ho těsně před hostujícím hráčem ukryl v náručí.
     
    81
    Raheem Sterling tak dlouho operoval ve středu hřiště s míčem, až ho nakonec ztratil. Hull mohl v klidu rozehrávat.
     
    82
    Citizens získali ztracený míč bleskově zpět a Raheem Sterling opět kul ve středu hřiště útočné pikle, jenže mu je překazil čistým skluzem Andrea Ranocchia.
     
    82
    Střídání v týmu Hull City AFC: ze hřiště odchází Baye Oumar Niasse, přichází Shaun Maloney.
     
    83
    Ještě před střídáním Hullu City do šestnáctky z opačných stran nebezpečně centrovali Jesús Navas a poté z levé strany šestnáctky Nolito, jehož pas těsně minul vzdálenější pravý horní roh brány. Eldin Jakupović se snažil míč zasáhnout marně a nakonec si pořádně oddechl.
     
    84
    Fabian Delph napřáhl zpoza šestnáctky k nebezpečné diagonální střele, která mířila přesně ke vzdálenější levé tyči, Eldin Jakupović ji ale konečky prstů vytáhl na roh!
     
    85
    Hull City právě vstřelil branku!
    Shaun Maloney po krásné kombinaci na levém křídle z levé strany šestnáctky poslal míč z ostrého úhlu pod sebe a ANDREA RANOCCHIA přízemní střelou bez přípravy zamířil do středu brány. Claudio Bravo se natahoval po míči na zemi levou rukou, vytěsnit ho ale mimo tři tyče už nedokázal. Asistence: Shaun Maloney.
    85. Andrea RANOCCHIA - 3:1
     
    86
    Hull City vstřelil po krásné kombinační akci na levé straně alespoň čestný gól a připravil brankáře City o nulu.
     
    87
    Tigers nabrali druhý dech a snaží se vrátit zpět do zápasu, jenže jejich kolmý pas do šestnáctky byl nepřesný.
     
    88
    Claudio Bravo odkopával od brány v momentě, kdy do konce utkání už zbývají odehrát pouze dvě minuty.
     
    89
    Těžko říci, zda Kamil Grosicki chtěl na levé straně zpoza šestnáctky centrovat nebo střílet, míč ale každopádně skončil vysoko nad bránou domácího Manchesteru City.
     
    90
    Gaël Clichy na levé straně útočné poloviny City obstaral autové vhazování a Sergio Agüero byl vzápětí faulován.
     
    90+1
    Nad rámec utkání byly nastaveny 3 minuty.
     
    90+2
    Aleksandar Kolarov z volného přímého kopu napřáhl ke krásné táhlé přízemní střele, která z jeho levačky mířila přesně k levé tyči, Eldin Jakupović u ní byl ale včas a pravým kolem míč ve snaze ukrýt v náručí vyrazil daleko od své brány! Neortodoxní zákrok, ale úspěšný.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    FOTO: Mužem zápasu byl na Etihad vyhlášen Fabian Delph.

     
    Manchester City dokráčel proti Hullu na Etihad Stadium k hladkému vítězství, když si prvním poločase vstřelil vlastní gól Ahmed Elmohamady a po přestávce se prosadili Sergio Agüero a Fabian Delph. Na hosty už v závěru utkání pouze korigoval skóre Andrea Ranocchia, který stal na konci krásné kombinační akce. Konečný výsledek: Manchester City 3 Hull City 1. (17:53:12)

    Tomáš Reiner

    Branky: 31. Elmohamady (vla.), 48. Agüero, 64. Delph (Sterling) – 85. Ranocchia (Maloney)

    Karty:   28. Goebel Evandro (HLL), 69. N'Diaye (HLL)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 10:3. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 6:8.
    Manchester City: Bravo – Navas, Stones, Kolarov, Clichy – Y. Touré (74. Fernando), Delph – Sterling, Silva (C) (73. Iheanacho), Sané (66. Nolito) – Agüero.
    Náhradníci: Caballero – Zabaleta, Kompany, De Bruyne, Fernando, Nolito, Iheanacho.

    Hull City AFC: Jakupović – Elmohamady, Ranocchia, M. Dawson (C), Robertson – N'Diaye – Marković, Goebel Evandro (58. A. Hernández), Clucas (58. Henriksen), Grosicki – Niasse (82. Maloney).
    Náhradníci: Marshall – Davies, Meyler, Henriksen, Maloney, A. Hernández, Diomandé.

    Rozhodčí: Jonathan Moss

    Diváci: 54393
    thejrc.org