Tottenham – Watford 4:0 (kon.) | Stoke – Liverpool 1:2 (kon.) | West Brom – Southampton 0:1 (kon.)
West Ham – Swansea 1:0 (kon.) | Manchester City – Hull City 3:1 (kon.) | Middlesbrough – Burnley 0:0 (kon.)
Bournemouth – Chelsea 1:3 (kon.)
konec
Manchester City
3:1 (1:0)
Hull City AFC
Sobota 08.04.2017, 16:00 • Etihad Stadium, Manchester • Anglická Premier League • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Aleksandar Kolarov z volného přímého kopu napřáhl ke krásné táhlé přízemní střele, která z jeho levačky mířila přesně k levé tyči, Eldin Jakupović u ní byl ale včas a pravým kolem míč ve snaze ukrýt v náručí vyrazil daleko od své brány! Neortodoxní zákrok, ale úspěšný.
    85. Andrea RANOCCHIA - 3:1
     
    85
    Hull City právě vstřelil branku!
    Shaun Maloney po krásné kombinaci na levém křídle z levé strany šestnáctky poslal míč z ostrého úhlu pod sebe a ANDREA RANOCCHIA přízemní střelou bez přípravy zamířil do středu brány. Claudio Bravo se natahoval po míči na zemi levou rukou, vytěsnit ho ale mimo tři tyče už nedokázal. Asistence: Shaun Maloney.
     
    84
    Fabian Delph napřáhl zpoza šestnáctky k nebezpečné diagonální střele, která mířila přesně ke vzdálenější levé tyči, Eldin Jakupović ji ale konečky prstů vytáhl na roh!
     
    83
    Ještě před střídáním Hullu City do šestnáctky z opačných stran nebezpečně centrovali Jesús Navas a poté z levé strany šestnáctky Nolito, jehož pas těsně minul vzdálenější pravý horní roh brány. Eldin Jakupović se snažil míč zasáhnout marně a nakonec si pořádně oddechl.
     
    82
    Střídání v týmu Hull City AFC: ze hřiště odchází Baye Oumar Niasse, přichází Shaun Maloney.
     
    74
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Yaya Touré, přichází Fernando.
     
    74
    Nolito si na levé straně šestnáctky naběhl na krásný přízemní přetažený centr Jesúse Navase z pravého křídla a po zpracování míče pravačkou napřáhl po zemi ke střele, která těsně minula přední levou tyč!
     
    73
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází David Silva, přichází Kelechi Iheanacho.
     
    69
    Alfred N'Diaye stáhl ve středu hřiště u pravé postranní čáry unikajícího Raheema Sterlinga k zemi a viděl žlutou kartu.
     
    66
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Leroy Sané, přichází Nolito.
    64. Fabian DELPH - 3:0
     
    64
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Raheem Sterling u pravé postranní čáry parádně zalepil míč po nádherném kolmém pasu vzduchem od Yaya Tourého a obhození jednoho z protihráčů ve středu hřiště našel FABIANA DELPHA, který si míč zpracoval a krásnou diagonální přízemní střelou z hranice šestnáctky zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Nádherně sehraný protiútok. Asistence: Raheem Sterling.
     
    58
    Střídání v týmu Hull City AFC: ze hřiště odchází Evandro, přichází Abel Hernández.
     
    58
    Střídání v týmu Hull City AFC: ze hřiště odchází Sam Clucas, přichází Markus Henriksen.
     
    49
    Raheem Sterling tentokrát z pravé strany šestnáctky našel před bránou zřejmě nabíhajícího Leroy Saného, domácí záložník ale pálil pouze doprostřed brány a brankáře Hullu City! Eldin Jakupović střelu vyrazil.
    48. Sergio AGÜERO - 2:0
     
    48
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Raheem Sterling po pravé straně krásně pronikl do šestnáctky a přízemním centrem našel na vzdálenější levé tyči SERGIA AGÜERA, který si míč zpracoval a přes dvojici domácích hráčů stojících na brankové čáře ho propálil po zemi do sítě! City krátce po přestávce vede 2:0.
     
    38
    Kamil Grosicki napřáhl zpoza šestnáctky ke krásné diagonální technické střele, která zamířila těsně vedle vzdálenějšího pravého horního rohu brány Manchesteru City!
    31. Ahmed ELMOHAMADY - 1:0
     
    31
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Jesús Navas si na pravé straně hřiště naběhl na kolmou přihrávku od Davida Silvy a do šestnáctky poslal z ostrého úhlu krásný centr, po kterém si AHMED ELMOHAMADY na vzdálenější tyči srazil míč do vlastní brány! Manchester City se zásluhou vlastního gólu hostujícího záložníka ujímá vedení 1:0.
     
    29
    Yaya Touré rozehrál volný přímý a prudkou střelou mířil pod horní tyč, jenže uprostřed brány byl připravený Eldin Jakupović, který pravou rukou míč vytáhl nad břevno! Krásný zákrok.
     
    28
    Sergio Agüero využil skvělého slepnutí Leroeye Saného hlavou po přetaženém centru Davida Silva z pravé strany hřiště a naváděl si míč na pravačku. Argentinský útočník už se chystal vypálit a v blízkosti šestnáctky ho fauloval Evandro. První žlutá karta.
     
    26
    Yaya Touré neváhal a po krásném přiklepnutí míče od Fabiana Delpha pálil zpoza šestnáctky fantastickou technickou střelou do pravého horního rohu brány, jeho pokus ale zamířil těsně mimo!
    19. Sergio Agüero pálil zpoza šestnáctky těsně vedle brány.
     
    19
    Sergio Agüero se skvěle otočil s míčem a zpoza šestnáctky napřáhl k táhlé přízemní střele, která těsně minula levou tyč brány hostujícího Hullu! Eldin Jakupović situaci jistil.
    5. Jakupović vychytal Silvu a vzápětí i Saného! Neuvěřitelné!
     
    5
    Sergio Agüero krátkou kolmou přihrávkou uvolnil na levé straně pokutového území Davida Silvu, který přízemní střelou z úhlu mířil pouze do brankáře Eldina Jakupoviće, který vzápětí fantastickým zákrokem zneškodnil i následnou dorážku Leroye Saného!

    Tomáš Reiner

    Branky: 31. Elmohamady (vla.), 48. Agüero, 64. Delph (Sterling) – 85. Ranocchia (Maloney)

    Karty:   28. Goebel Evandro (HLL), 69. N'Diaye (HLL)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 10:3. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 6:8.
    Manchester City: Bravo – Navas, Stones, Kolarov, Clichy – Y. Touré (74. Fernando), Delph – Sterling, Silva (C) (73. Iheanacho), Sané (66. Nolito) – Agüero.
    Náhradníci: Caballero – Zabaleta, Kompany, De Bruyne, Fernando, Nolito, Iheanacho.

    Hull City AFC: Jakupović – Elmohamady, Ranocchia, M. Dawson (C), Robertson – N'Diaye – Marković, Goebel Evandro (58. A. Hernández), Clucas (58. Henriksen), Grosicki – Niasse (82. Maloney).
    Náhradníci: Marshall – Davies, Meyler, Henriksen, Maloney, A. Hernández, Diomandé.

    Rozhodčí: Jonathan Moss

    Diváci: 54393
    thejrc.org