Real Sociedad – Gijón 3:1 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
3:1 (2:0)
Sporting Gijón
Pondělí 10.04.2017, 20:45Španělská LaLiga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
    87. ELDERSON - 3:1
     
    87
    Gijón právě vstřelil branku!
    Domácí brankář neudrží čisté konto, to je v tuto chvíli už jasné. Po pěkné akci se prosazují hosté. Elderson přihrál do druhé vlny, kde byl Borja Viguera. Ten bez přípravy vystřelil a ELDERSON elegantně jeho ránu tečoval. Asistence: Borja Viguera.
    77. Yuri BERCHICHE - 3:0
     
    77
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Po hodně nenápadné akci přidávají domácí fotbalisté třetí branku. David Zurutuza našel naběhnutého YURIHO BERCHICHEHO, který neměl se zakončením pod horní tyčku problém. Asistence: David Zurutuza.
    27. JUANMI - 2:0
     
    27
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Po opravdu dlouhé době se domácí tým probojoval do zakončení a uspěl. Xabi Prieto vyslal dobrou přihrávku, do míst, kde operoval JUANMI. Obránci čekali, že domácí hráč bude s míčem u nohy pokračovat k brance, ale on vystřelil a oklamal tak úplně všechny čáry Sportingu. Asistence: Xabi Prieto.
    3. Willian JOSÉ - 1:0
     
    3
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Domácí fotbalisté se dostávají ve třetí minutě zápasu do vedení. Xabi Prieto přihrával a WILLIAN JOSÉ zakončoval. Hostující míč sice míč dokázal zasáhnout, ale až za brankovou čárou. San Sebastian se dostává do vedení. Asistence: Xabi Prieto.

    Jan Prošek

    Branky: 3. José (Prieto), 27. Juanmi (Prieto), 77. Berchiche (Zurutuza) – 87. Elderson (Viguera)

    Karty:   72. Juanmi (RSC) – 17. S. Álvarez (GIJ), 23. Vesga (GIJ), 31. X. Torres (GIJ), 80. Amorebieta (GIJ), 90+1. Burgui (GIJ)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 8:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 20:18.
    Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Berchiche, I. Martínez, Navas, Zaldúa (74. A. Elustondo) – Zurutuza, Illarramendi, Prieto – Juanmi, José (68. Oyarzabal), Vela (81. Canales).
    Náhradníci: Toño – A. Elustondo, Canales, Oyarzabal, Bautista, Zubeldia, Rodrigues.

    Sporting Gijón: Cuéllar – Lillo, Meré, Amorebieta, Elderson – S. Álvarez, X. Torres (78. P. Fernández), Vesga – V. Rodríguez (63. Carmona), C. Castro (60. Viguera), Burgui.
    Náhradníci: Mariño – Babin, Canella, Carmona, Moisés Gómez, Viguera, P. Fernández.
    thejrc.org