Česko – Norsko 6:3 (kon.) | Slovensko – Švýcarsko 1:2 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
3:7 (0:2, 1:4, 2:1)
VHK ROBE Vsetín
Čtvrtek 13.04.2017, 18:00 • Městský zimní stadion, Jablonec nad Nisou • Kvalifikace o Chance ligu • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je z tohoto on-line přenosu vše. Přeji pěkný večer a opět v květnu se těším u hokeje na počtenou. (20:28:37)
     
    V Jablonci nad Nisou to zkrátka ve čtvrtek večer stálo za to. Natřískaný zimní stadion viděl postup Valašského hokejového klubu do 1. ligy. Stadion je stále plný a divákům se nechce jej opouštět. Divácká kulisa je zde na severu Čech skutečně výborná.
     
    Je jisté že oslavy vsetínských hráčů i fanoušků budou velice dlouhé a cesta do Vsetína bude trvat hodně, nejspíš opravdu hodně dlouho. Po deseti letech se totiž do Vsetína vrací profesionální hokej.
     
    Děkovačka Vsetína stále trvá. Na led pronikli k hráčům i někteří fanoušci, kteří se dostali přes pracovníky bezpečnostní služby.
     
    Jablonečtí hráči si užili děkovačku se svými fanoušky, těm nejvěrnějším hodili také své dresy, které si svlékli. Jablonec prožil další úspěšnou sezónu, oproti Vsetínu však Vlci neměli ambici postoupit do vyšší soutěže.
     
    Slovo si vzal také primátor Jablonce nad Nisou Petr Beitl. I on pogratuloval oběma týmům. Ty si nyní podávají ruce. Vsetínští hráči jsou s pohárem nad hlavami.
     
    Viceprezident ČSLH pogratuloval také týmu Jablonce nad Nisou. Podle Šeby odvedli jablonečtí hráči skvělou práci. Pogratuloval také primátorovi města.
     
    Miloslav Šeba si vzal slovo a přeje Vsetínu mnoho štěstí, gratuluje také k vítězství a postupu. Následně byl předán pohár.
    VIDEO: Mojžíš společně se spoluhráči zvedá a oslavuje titul!
     
    Pohár pro vítěze 2. ligy si od viceprezidenta ČSLH Miloslava Šeby a primátora Jablonce nad Nisou Petra Beitla vyzvedl vsetínský kapitán Mojžíš.
     
    I přes přísná bezpečnostní opatření se podařilo fanouškům Vsetína propašovat do arény pyrotechniku, kterou odpalují v kotli. Jsou zde však přítomní hasiči.
    VIDEO: Hokejisté Vsetína oslavují titul a postup do WSM Ligy!
     
    Na straně žlutozelených hráčů propuká obrovská. Před kotlem fanoušků se radují z vítězství ve 2. lize a postupu do 1. ligy. To Vsetínu zajistila čtvrteční výhra na ledě Jablonce nad Nisou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Po závaru u své branky přerušil Martin Bouška hru. Z kotle hostů se mezitím ozývá: "mistři"
     
    59:22
    Vsetínský kotel skanduje čím dál víc, za malou chvíli oslaví návrat Vsetína do profesionálního hokeje.
    Vsetín dostane za několik okamžiků pohár pro vítěze 2. ligy.

     
    58:51
    Brankář Jablonce ještě jednou přerušil hru.
     
    57:17
    Vlci právě vstřelili branku!
    Domácí přeci jen ještě snižují. Opět se tak stalo po souhře dvou stejných hráčů. Po střele, která přišla relativně z blízka, se prosadil VOJTĚCH HAVLAS. Asistence: Kamil Bříška.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 34. Bříška (Frk), 54. Havlas (Bříška), 58. Havlas (Bříška) – 13. Finsterle (Zúbek, Pokorný), 17. Šilhavý (Kajaba), 28. Ostrčil (Finsterle), 31. Ostrčil (Kucharczyk), 32. Hryciow (Zúbek), 32. Jeník (Čuřík), 52. Vávra


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Stejskal (32. Bouška) – Pulec, Žalud, Čechura, Pavlů (A), Pilař, Hubáček – Tondr, Bříška (C), Havlas – Homolka, Demel, Babec – Zeman, Brokeš, Frk – Švík
    VHK ROBE Vsetín: Šurý (Hromada) – Jeník, Čech (A), Jánáček, Ostrčil, Stuchlík, Mojžíš (C), Hryciow – Pokorný, Šilhavý, Vávra, Zúbek, Kolařík (A), Kajaba, Hrazdira, Finsterle, Čuřík, Vítek, Daněk, Hořanský, Kucharczyk

    Rozhodčí: Přikryl, Sýkora – Beneš, Šimáň

    Diváci: 1 200 (vyprodáno)
    thejrc.org