Česko – Norsko 6:3 (kon.) | Slovensko – Švýcarsko 1:2 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
3:7 (0:2, 1:4, 2:1)
VHK ROBE Vsetín
Čtvrtek 13.04.2017, 18:00 • Městský zimní stadion, Jablonec nad Nisou • Kvalifikace o Chance ligu • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Miloslav Šeba si vzal slovo a přeje Vsetínu mnoho štěstí, gratuluje také k vítězství a postupu. Následně byl předán pohár.
    VIDEO: Mojžíš společně se spoluhráči zvedá a oslavuje titul!
     
    Pohár pro vítěze 2. ligy si od viceprezidenta ČSLH Miloslava Šeby a primátora Jablonce nad Nisou Petra Beitla vyzvedl vsetínský kapitán Mojžíš.
    VIDEO: Hokejisté Vsetína oslavují titul a postup do WSM Ligy!
     
    Na straně žlutozelených hráčů propuká obrovská. Před kotlem fanoušků se radují z vítězství ve 2. lize a postupu do 1. ligy. To Vsetínu zajistila čtvrteční výhra na ledě Jablonce nad Nisou.
     
    57:17
    Vlci právě vstřelili branku!
    Domácí přeci jen ještě snižují. Opět se tak stalo po souhře dvou stejných hráčů. Po střele, která přišla relativně z blízka, se prosadil VOJTĚCH HAVLAS. Asistence: Kamil Bříška.
     
    56:45
    Rozhodčí bude vylučovat. Osobní trest do konce utkání za nesportovní chování dostal Kamil Brokeš (JBL), který byl vulgární na rozhodčí.
     
    53:23
    Vlci právě vstřelili branku!
    Obrovská paráda v podání VOJTĚCHA HAVLASE. Mladý útočník jel sám na gólmana, nenechal se rozhodit, překonal jej a pak nasměroval pohledným blafákem puk za jeho záda, když nepatrně puk zvedl. Asistence: Kamil Bříška.
    51:39 Tomáš VÁVRA - 1:7
     
    51:39
    Vsetín právě vstřelil branku!
    S návratem vyloučeného Vojtěcha Havlase se podařilo TOMÁŠI VÁVROVI poprvé v zápase překonat střídajícího Martina Boušku. Ten po jeho střele z mezikruží nezvládl chytit kotouč. Bez asistence.
     
    49:35
    Za hru vysokou holí dostal dvouminutový trest Vojtěch Havlas (JBL).
     
    47:15
    Velká šance Josefa Daňka. Vsetínský útočník měl na holi gól, jenže puk nezvládl nasměrovat do horní části Bouškovy branky, kde by se na něj bývalo našlo místo.
     
    Ihned po skončení zápasu bude Vsetínu předán pohár pro vítěze 2. ligy. Buďte proto s námi až do konce a sledujte s námi tento emotivní okamžik.
     
    38:30
    Po vzájemné potyčce se ještě vylučuje. Dvě minuty za krosček dostal Tomáš Demel (JBL) a Michal Stuchlík (VSE) má 2+2 minuty za vysokou hůl.
     
    34:42
    Obrovská šance Reného Kajaby, jenž jel sám na domácího gólmana a chtěl ho překonat blafákem. Úmysly vsetínského útočníka však domácí brankář vyčetl a následně si vyloužil pochvalu od svých příznivců.
    33:02 Kamil BŘÍŠKA - 1:6
     
    33:02
    Vlci právě vstřelili branku!
    Poprvé v tomto utkání se mohou radovat i jablonečtí fanoušci. Vlci snížili na 1:6. KAMIL BŘÍŠKA tvrdě vypálil z levého kruhu a donutil Michala Šurého inkasovat. Asistence: Marek Frk.
     
    31:27
    Jiří Stejskal, jindy velká opora Jablonce nad Nisou, odjel střídat. Nahradil jej Martin Bouška.
    31:27 Štěpán JENÍK - 0:6
     
    31:27
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valašský hokejový klub se raduje z šesté branky v síti Jablonce nad Nisou. Po střele ŠTĚPÁNA JENÍKA propadl Jiřímu Stejskalovi puk do branky. Asistence: Jakub Čuřík.
    31:08 Michal HRYCIOW - 0:5
     
    31:08
    Vsetín právě vstřelil branku!
    To se již začíná měnit v exhibici Vsetína. MICHAL HRYCIOW objel branku a nasměroval puk kolem pravé tyče za Stejskalova záda. Asistence: František Zúbek.
    30:08 Radim OSTRČIL - 0:4
     
    30:08
    Vsetín právě vstřelil branku!
    V polovině klání přichází čtvrtý gól Vsetína. Z prostoru mezi kruhy tečoval puk do odkryté branky RADIM OSTRČIL, který přidal další gól. Asistence: Radim Kucharczyk.
    27:43 Radim OSTRČIL - 0:3
     
    27:43
    Vsetín právě vstřelil branku!
    RADIM OSTRČIL vypálil z levého kruhu a mohl se radovat z dalšího gólu, který s největší pravděpodobností nasměroval Vsetín do WSM ligy. Puk totiž zapadl do levého horního rohu Stejskalovy brány. Asistence: Lukáš Finsterle.
     
    25:50
    Za krosček byl na dvě minuty vykázán Radek Hubáček (JBL).
     
    23:53
    Lukáš Finsterle (VSE) si vyřizoval nějaké účty s Davidem Homolkou (JBL). Oba hráči dostali dvě minuty za hrubost.
     
    21:19
    Vsetín bude hrát nejspíš minutu a 39 sekund ve třech. Menší trest za podražení dostal František Zúbek (VSE).
     
    20:58
    Lukáš Finsterle (VSE) vyhodil kotouč mimo led. Za to musel odjet na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    18:45
    Těžko říct, co víc by už domácí mohli chtít. Tomáš Demel mířil na úplně prázdnou branku, jenže k údivu publika nezakončil přesně. Jablonečtí hokejisté se prozatím trápí v koncovce, přitom velkých šancí měli skutečně mnoho.
     
    17:59
    Radim Kucharczyk jel po chybě Jablonce úplně sám na bránu, jenže se svým samostatným nájezdem si neporadil tak, aby z toho byl další gól. Kucharczyk totiž přestřelil brankovou konstrukci.
     
    17:35
    David Vítek (VSE) byl vykázán na dvě minuty za podražení.
    16:53 Vojtěch ŠILHAVÝ - 0:2
     
    16:53
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Po neúspěšných Kajabových pokusech se ujal kotouče VOJTĚCH ŠILHAVÝ, který někudy kolem pravé tyče dostal kotouč za Stejskalova záda. Asistence: René Kajaba.
     
    16:34
    Veliká šance Reného Kajaby, který však ani na několikrát nepřekonal Jiřího Stejskala.
     
    15:33
    Výborně hrající Vlci si vynutili faul, jenže se bude stejně hrát čtyři na čtyři. Radim Kucharczyk (VSE) dostal menší trest za podražení, avšak Lukáš Tondr (JBL) byl vykázán na dvě minuty za nafilmovaný pád.
     
    14:39
    Obrovská šance hrajícího trenéra Tomáše Demela. Někdejší útočník Vsetína však nedokázal z blízkosti překonat Michala Šurého.
    12:55 Lukáš FINSTERLE - 0:1
     
    12:55
    Vsetín právě vstřelil branku!
    ROBE Vsetín se raduje z úvodního gólu zápasu. Z blízkosti překonal Jiřího Stejskala důrazný LUKÁŠ FINSTERLE, který se prosadil poté, co domácí gólman vyrazil puk přímo před něj. Asistence: František Zúbek, Dominik Pokorný.
     
    10:32
    Jakub Čuřík byl nejvíc vidět při závaru u jablonecké brány a puk nejspíš po jedné ze střel rozezněl břevno, jenže hlavní rozhodčí pohotově rozpažil.
     
    09:39
    Tomáš Vávra už mířil k levé tyči, jenže střela mu nesedla. Skóre je tedy pořád bezbrankové.
     
    08:20
    Gólová šance Vojtěcha Havlase, jenže proti jeho střele se Michal Šurý stačil zázračně rychle přesunout. I jablonečtí hokejisté ukázali, že si dokáží vytvořit tlak.
     
    00:22
    Radim Kucharczyk trefil z pravého kruhu tyč.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 34. Bříška (Frk), 54. Havlas (Bříška), 58. Havlas (Bříška) – 13. Finsterle (Zúbek, Pokorný), 17. Šilhavý (Kajaba), 28. Ostrčil (Finsterle), 31. Ostrčil (Kucharczyk), 32. Hryciow (Zúbek), 32. Jeník (Čuřík), 52. Vávra


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Stejskal (32. Bouška) – Pulec, Žalud, Čechura, Pavlů (A), Pilař, Hubáček – Tondr, Bříška (C), Havlas – Homolka, Demel, Babec – Zeman, Brokeš, Frk – Švík
    VHK ROBE Vsetín: Šurý (Hromada) – Jeník, Čech (A), Jánáček, Ostrčil, Stuchlík, Mojžíš (C), Hryciow – Pokorný, Šilhavý, Vávra, Zúbek, Kolařík (A), Kajaba, Hrazdira, Finsterle, Čuřík, Vítek, Daněk, Hořanský, Kucharczyk

    Rozhodčí: Přikryl, Sýkora – Beneš, Šimáň

    Diváci: 1 200 (vyprodáno)
    thejrc.org