Česko – Norsko 6:3 (kon.) | Slovensko – Švýcarsko 1:2 (kon.)
konec
Česko
6:3 (2:1, 1:0, 3:2)
Norsko
Čtvrtek 13.04.2017, 17:00 • SD Aréna, Chomutov • Euro Hockey Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to vše. Díky za pozornost a někdy zase u hokeje nashledanou. (19:14:53)
     
    Nejlepší hráči utkání

    Libor Šulák – Aleksandar Reichenberg.
     
    Je za námi druhé přípravné utkání před nadcházejícím šampionátem. Po třetinách 2:1, 1:0 a 3:2 vítězí český celek 6:3. Branky postupně dávali Jan Kolář, Michal Řepík, Tomáš Kundrátek, Jakub Lev, Robin Hanzl a Robert Kousal. Za hosty se trefii Karterud, Valkvae Olsen a Olden.

    Střely na branku: 36:10 (11:3, 11:0, 14:7)
     
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Norská defenzíva si přihrává za brankou a už se nikam nežene. Utkání skončí výhrou 6:3 pro český národní celek.
     
    58:34
    Český národním dohrává druhé utkání v Chomutově v útočném pásmu. I podruhé zde zvítězí a připraví se parádně na České hokejové hry.
     
    57:47
    Od modré čáry spíše nahazoval Roman Horák. Jeho pokus ale nebyl tak rychlý, před Haugenem navíc nikdo neclonil. Puk skončil v rohu kluziště.
     
    57:03
    Dominik Furch bude na konci utkání nejspíše ještě párkrát zaměstnán. William Strøm pokusem od modré čáry trefil lapačku pozorného brankáře.
     
    56:21
    Do dobré šance se dostal po přihrávce zpoza branky Michael Haga. Hostující útočník ale nezamířil přesně, střela skončila vedle levé tyčky.
     
    55:50
    SD ARÉNA si utkání užívá. Vidíme mexickou vlnu, což se musí hráčům národního týmu líbit. Je to taková odměna za předvedenou hru.
     
    55:18
    Puk před branku dostal Milan Doudera, který se pokoušel zakončovat. První padáček se nepovedl, nevyšla ani dorážka.
     
    54:07
    Hned po vhazování zkoušel pozornost Haugena svou střelou Lukáš Klok. Jeho pokus do protipohybu ale neskončil za zády norského brankáře.
     
    Dnešní utkání v chomutovské SD ARÉNĚ sleduje 4112 diváků.
     
    53:58
    Český nároďák hraje skvěle. Kombinace byla zakončena přihrávkou na najíždějícího Romana Horáka, jenž měl na hokejce sedmou branku. To by ale nesměl předvést úžasný zákrok Lars Haugen!
     
    53:21
    Petr Holík si v útočném pásmu tak dlouho promýšlel zakončení, až mu byl puk odebrán. Následně nevyšly kličky ani Jiřímu Sekáčovi.
    52:02 Sondre OLDEN - 6:3
     
    52:02
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Stav 6:2 ovšem moc dlouho nevydržel. Hned po vhazování dostal puk na levý kruh SONDRE OLDEN, který svou střelou nachytal Dominika Furcha. Bývalá slávista nebude mít čisté svědomí. Asistence: Ken Andre Olimb a Aleksandar Reichenberg.
    51:53 Robert KOUSAL - 6:2
     
    51:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krásná akce českého celku znamená šestou branku! ROBERT KOUSAL dostal přihrávku na pravý kruh a do puku se hned opřel. Jeho dělovka do protipohybu brankáře byla těžce chytatelná. Asistence: Adam Polášek a Lukáš Klok.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 17. Kolář (Birner, Košťálek), 19. Řepík (Lenc), 39. Kundrátek (Holík, Sekáč), 43. Lev (Vrána, Řepík), 49. Hanzl (Lev, Doudera), 52. Kousal (Polášek, Klok) – 19. Karterud (Haga, Roest), 45. Valkvae Olsen (Olimb, Reichenberg), 53. Olden (Olimb, Reichenberg)


    Česko: Furch (Machovský) – Košťálek, Kolář, Kundrátek, Šulák, Klok, Polášek, Doudera, Sklenička – Řepík, Vrána, Birner – Kašpar, Holík, Sekáč – Hyka, Horák, Kousal – Lev, Hanzl, Kubalík – Lenc.
    Norsko: Haugen (Haukeland) – Holøs, Lesund, Sørvik, Strøm, Espeland, Danielsen, Østby – Olimb, Olden, Johansen – Trettenes, Stene, Reichenberg – Roest, Karterud, Olsen V. – Henriksen, Heier, Haga – Olsen T.

    Rozhodčí: Hradil, Šír – Lederer, Suchánek.

    Diváci: 4112
    bahis siteleri