Švýcarsko – Lotyšsko 4:0 (kon.) | Česko – Bělorusko 7:4 (kon.)
po prodl.
Banes Motor České Budějovice
2:1 (0:0, 0:0, 1:1 - 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 14.04.2017, 17:30 • Budvar aréna (kapacita: 6 421) • Baráž o extraligu • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:33 Miloslav ČERMÁK - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    62:33
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí se nakonec opravdu dočkali! Hosté už se dlouho bránili a Českobudějovičtí ostřelovali jejich branku. Pavlin si potom na modré čáře vyměnil puk s MILOSLAVEM ČERMÁKEM, který si sjel až na vrchol kruhu, odkud poslal přesně mířenou střelu do horního růžku. Asistence: Žiga Pavlin.
    42:53 Tomáš VAK - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    42:53
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Parádní a hlavně rychlá odpověď Motoru! TOMÁŠ VAK se už v baráži párkrát nevešel do sestavy, v minulém zápase si ale gólem v Pardubicích vybojoval místo ve třetí lajně, za což se okamžitě odvděčil. Robustný centr dostal puk za obranu, zkušeně si ho pokryl a bekhendovým blafákem prostřelil Honzíka mezi betony. Asistence: Štěpán Hřebejk a Ján Mucha.
    42:37 Jakub FLEK - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    42:37
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nedáš, dostaneš. Přesně tenhle scénář jsme nyní viděli v Budvar aréně. Motor obrovskou šanci nevyužil a vzápětí se z nenápadné akce prosadily Karlovy Vary. Ty v brankovišti Petra Kváči hýřily pohybem a nakonec se jim podařilo dostat puk za dezorientovaného brankáře. Autorem gólu je dosavadní nejlepší střelec baráže JAKUB FLEK. Asistence: Ondřej Beránek a Václav Skuhravý.

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 43. Vak (Hřebejk, Mucha), 63. Čermák (Pavlin) – 43. Flek (O. Beránek, Skuhravý)


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Gába) – Fillman, F. Novák (C), Pavlin, Pýcha, Mucha, Vráblík, Žovinec – Chovan, Pajič, Čermák (A) – Dostálek, Vlček, Heřman – Fronk, Vak, Hřebejk (A) – Šulek, Rob, Babka – J. Bárta.
    HC Energie Karlovy Vary: Honzík (Závorka) – Sičák (A), M. Rohan, Baránek, Harant, Dujsík, Tomáš Dvořák, Weinhold – Mikulík, Tuominen, T. Rachůnek – Gorčík, Skuhravý (C), Kindl – Flek, Gríger, O. Beránek – Kohout, Dušek, Harkabus.

    Rozhodčí: Šír, Lacina – Bláha, Špůr

    Diváci: 6 421 (vyprodáno)
    thejrc.org