Lotyšsko – Bělorusko 3:2 (kon.)
konec
Lotyšsko
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Bělorusko
Pátek 21.04.2017, 17:38 • Zimný štadión, Spišská Nová Ves • Mistrovství světa do 18 let • O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:07 Valters EGLE - 3:2
     
    55:07
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Parádní stahovačku nyní předvedl VALTERS EGLE, který poslal obránce Bělorusů "na párek" a namířil si to před Grišenka. Kotouč běloruskému gólmanovi prošel mezi betony a nutno říct, že tady čisté svědomí asi mít nebude. Asistence: Viktors Jasunovs, Daniels Berzins
     
    49:58
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají početní výhodu. Od modré čáry vypálil Sapego, kotouč jemně tečoval ANDREJ PAVLENKO a kus černé gumy zaplul pod horní víko Grišenkovy brány! Asistence: Sergej Sapego, Arťjom Baltruk
    36:54 Deniss SMIRNOVS - 2:1
     
    36:54
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je hodně studená sprcha pro tým Běloruska! DENNIS SMIRNOVS si to drze s pukem namířil přímo před běloruského gólmana, kde dokázal využít následného zmatku a doklepnout kotouč až za brankovou čáru. Asistence: Rihards Paškauks, Valters Egle.
    30:19 Sergej SAPEGO - 1:1
     
    30:19
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Bělorusové byli nakonec za svoji aktivitu patřičně odměněni. Do brejkové situace se dostal Ivan Drozdov, který dokázal přebruslit lotyšského obránce a poté se dostal do zakončení. Jeho pokus Rauza dokázal zneškodnit, avšak na dorážku SERGEJE SAPEGA byl už krátký. Asistence: Drozdov, Jerjomenko.
    08:23 Valters EGLE - 1:0
     
    08:23
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec se to Lotyšům přece jen povedlo a ihned je z toho úvodní branka. VALTERS EGLE obdržel kotouč a od mantinelu si nabruslil do prostoru levého kruhu, odkud nekompromisně zavěsil. Asistence: Ilja Žulevs a Niks Krollis.

    Jan Marčík

    Branky a nahrávky: 9. Egle (Žulevs, Krollis), 37. Smirnovs (Paškausks, Egle), 56. Egle (Jašunovs, Berzinš) – 31. Sapego (Drozdov, Jerjomenko), 50. Pavlenko (Sapego, Baltruk)


    Lotyšsko: Rauza (Voris) – Karkls, Žulevs, Krollis, Kostjuks, Smons, Udris, Barkans, Bergmanis – Smirnovs, Gegeris, Paškausks – Egle, Berzinš, Jašunovs – Sičevs, Opelts, Petrovs – Builis, Lapiks.
    Bělorusko: Grišenko (Tolopilo) – Děrjabin, Boršjov, Jerjomenko, Gabrus, Savrickij, Gurban, Nikitin – Filjajev, Martynov, Kot – Drozdov, Baltruk, Pavlenko – Sapego, Anosov, Ažgirej – Anufrienko, Firsov, Drobyš.

    Rozhodčí: Garon, Piragic – Kacej, Park
    thejrc.org