Lotyšsko – Bělorusko 3:2 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
1:3 (0:1, 0:0, 1:2)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 21.04.2017, 17:30 • Budvar aréna (kapacita: 6 421) • Baráž o extraligu • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:20 Lukáš NAHODIL - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:20
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Vítězství Pardubic je potvrzeno! Domácí se nestačili k ničemu dostat a vyhozený puk do útočného pásma Dynama jako první dobruslil LUKÁŠE NAHODIL. Martin Heřman už ho nemohl dostihnout a centr Pardubic pohodlně zakončil do prázdné branky. Asistence: Marek Trončinský.
    55:56 Filip VLČEK - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    55:56
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Ještě to bude drama! Zrovna v této pasáži Motor moc netlačil a dává spíše nenápadnou branku. Obránce Fillman z modré čáry nahazoval puk na branku, před níž se dokázal prosadil tečí FILIP VLČEK. Ten je v posledních zápasech jedním z nejlepších hráčů Motoru a odměnu v podobě gólu si zasloužil. Asistence: Mitchell Fillman a Tomáš Nouza.
    43:17 Rastislav ŠPIRKO - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    43:17
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice využívají přesilovou hru a jdou do dvoubrankového vedení! Obránce Schaus vypálil od modré čáry, kotouč se odrazil od mantinelu a za Kváčova záda ho nasměroval Hubáček. Gólman Motoru v tu chvíli nebyl v brankovišti, čehož využil RASTISLAV ŠPIRKO, který uklidil kotouč do odkryté klece. Tohle je pro domácí trochu kruté. Asistence: Petr Hubáček a Nicholas Charles Schaus.
    16:42 David TOMÁŠEK - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    16:42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Naprosto zasloužená branka hostů. Obránce Pavlin rozehrával puk na hráče, který šel střídat, a tak si puk vzaly Pardubice a šly do přečíslení. Bárta s DAVIDEM TOMÁŠKEM snadno přehráli posledního obránce i brankáře. Druhý jmenovaný se trefil nad lapačku Kváči. Asistence: Michal Bárta.

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 56. Vlček (Fillman, Nouza) – 17. Tomášek (M. Bárta), 44. Špirko (P. Hubáček, Schaus), 60. Nahodil (Trončinský)


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Gába) – Fillman, F. Novák (C), Pavlin, Pýcha, Suchánek, Mucha, Žovinec – Chovan, Pajič, Čermák (A) – Nouza, Vlček, Heřman – Hřebejk (A), Vak, Rob – Šulek, Babka, Dostálek – J. Bárta.
    HC Dynamo Pardubice: Martin Růžička (J. Hübl) – Schaus, Ščotka, Trončinský, Chaloupka, Ovčačík, Čáslava (A), Zajíc – P. Sýkora (C), Nahodil, Rolinek (C) – J. Sýkora, Špirko, P. Hubáček – M. Bárta, Tomášek, Beran – Starý, T. Kaut, Panna.

    Rozhodčí: Hodek, Šír – Bláha, Špůr

    Diváci: 6 421 (vyprodáno)
    thejrc.org