Brno – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Hr. Králové – Liberec 0:1 (kon.) | Teplice – Karviná 1:0 (kon.)
Bohemians 1905 – Zlín 0:2 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
0:1 (0:1)
FC Slovan Liberec
Sobota 22.04.2017, 17:00 • Všesportovní stadion Malšovice • ePojisteni.cz liga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešní den vše. Děkuji za pozornost a u české fotbalové ligy zase někdy nashledanou. (18:59:08)
     
    Utkání pětadvacátého kola mezi Hradcem Králové a Libercem je u konce. Hosté vítězí díky brance Milana Kerbra z penalty, která přišla ve druhé minutě nastavení prvního poločasu. Ve zbytku druhého poločasu byli aktivnější hosté, druhou branku ovšem nepřidali. Mrzet je to ale nemusí, z Hradce Králové si odvážejí plný bodový zisk.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Ani poslední centr do vápna Liberce nebyl úspěšný. Slovan se dostal k míči a hned jej poslal až do středu hrací plochy, je hotovo.
     
    90+3
    Na hranici vápna se dostal ke střele Jan Pázler. Jeho levačka sice nebyla přesná, hradečtí budou ovšem kopat ještě jeden rohový kop.
     
    90+2
    V druhé nastavené minutě přišel první centr do vápna. Jan Mudra se k němu dostal a z otočky zakončoval, trefil ovšem jen bránícího hráče před sebou.
     
    90
    Následoval další útočný faul Hradce Králové. Martin Dúbravka tak bude odkopávat z obranné poloviny Liberce. Nad rámec utkání budou nastaveny tři minuty.
     
    89
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Egon Vůch, přichází Martin Kouřil.
     
    89
    Hosté se parádně brání a domácí nemohou najít recept, jak se dostat přes obranu severočeského celku. Ten navíc bude ještě jednou střídat.
     
    87
    Přímý kop byl zahrán přímo na branku, míč se nesl vzduchem celkem slušně, nakonec ale skončil jen vedle pravé tyčky. Kopat se bude od branky Ottmara.
     
    86
    Martin Graiciar se hned vydal do útočného výpadu a povalen byl Markem Krátkým. Domácí obránce vidí žlutou kartu a Liberec bude kopat standardní situaci.
    86. Ve velké šanci se zjevil Mudra, Liberec zachránil Voltr.
     
    86
    Jan Mudra byl nyní v akci, která měla skončit brankou na 1:1. Objevil se sám před Dúbravkou, na poslední chvíli ovšem zakročil bránící Voltr. Bude z toho pouze rohový kop!
     
    85
    A po nákopu na útočnou polovinu se bude zase hra přelévat na druhou stranu. Libor Žondra si totiž počínal ve vzdušném souboji hodně agresivně.
     
    84
    Pro domácí celek opravdu moc času nezbývá. Hrají se poslední minutky a stále nepřichází nějaký tlak, který by Votrokům zajistil alespoň bod.
     
    83
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Milan Baroš, přichází Martin Graiciar.
     
    82
    Na konci dvaaosmdesáté minuty si počínal nedovoleně těsně před vápnem Radima Ottmara Milan Baroš. Ten bude za pár chvilek střídán.
     
    81
    Míč do šestnáctky nyní dostal Radek Voltr, před kterým ale stáli pozorní bránící hráči. Hostující fotbalista alespoň vybojoval rohový kop.

    David Panuška

    Branky: 45+2. Kerbr (pen.)

    Karty:   45+2. Hůlka (HKR), 86. Krátký (HKR) – 59. Ševčík (LIB), 61. Vůch (LIB)   65. Ševčík (LIB)   64. Malinský (HKR)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 4:7. Rohy: 8:3.
    FC Hradec Králové: Ottmar – Krátký, Nosek, Hůlka, Mudra – Janoušek (80. Schwarz) – Martan (73. Žondra), M. Černý, Trubač, Malinský – P. Černý (C) (56. Pázler).
    Náhradníci: Lindr – Chleboun, Žondra, Schwarz, Pázler, Jirsák, Plašil.

    FC Slovan Liberec: Dúbravka – Mikula, Kúdela, Karafiát, Kerbr – Souček – Ekpai (46. Voltr), Ševčík, Breite, Vůch (89. Kouřil) – Baroš (C) (83. Graiciar).
    Náhradníci: Hladký – Kouřil, Bartošák, Graiciar, Voltr, Obročník, Šulc.

    Rozhodčí: Příhoda – Peřina, Hájek.
    thejrc.org