Karviná – Teplice 3:2 (kon.) | Č. Budějovice – Bohemians 1905 1:2 (kon.) | Příbram – Jablonec 1:0 (kon.)
Plzeň – Sparta 2:1 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
2:1 (1:1)
AC Sparta Praha
Pondělí 24.04.2017, 15:00 • Luční • Juniorská liga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
    84. Martin RYCHNOVSKÝ - 2:1
     
    84
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň jde poprvé v zápase do vedení! Hlavatý centroval levou nohou na penaltu, kde míč vyboxoval Vorel, avšak k odraženému míči se dostal MARTIN RYCHNOVSKÝ, jehož rána levačkou z nějakých pětadvaceti metrů do pravé poloviny hostující branky znamená, že Viktoria vede 2:1!
    35. Michal HLAVATÝ - 1:1
     
    35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tohle je srovnání z první vážnější šance Plzně v zápase. Jeden z domácích hráčů nahrál ze středu na pravou stranu Rychnovskému, proti kterému vyběhl Vorel, brankář Sparty šel do souboje důrazně a chtěl soupeři ukrást míč zpod nohou, nakonec Viktoria byla koncentrovaná a nemyslela na to, že rozhodčí mohl odpískat pokutový kop, a tak MICHAL HLAVATÝ dorazil míč do branky Sparty!
    27. Ondřej ZAHUSTEL - 0:1
     
    27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Dominik Sváček se poté zapojil do plzeňské kombinace na polovině západočeského mužstva, ale právě on svým nepřesným výkopem pravou nohou našel nohu Aleše Čermáka, Sparta posléze jednoduše vyřešila finální fázi své akce, byla rychlá, přimočará a hlavně ONDŘEJ ZAHUSTEL poslal míč k levé tyči v době, kdy už byl ve vápně soupeře a šel sám na plzeňského brankáře, takže 0:1!

    Vít Muzikář

    Branky: 35. Hlavatý, 84. Rychnovský – 27. Zahustel

    Karty:   19. Havel (PLZ), 60. Vacovský (PLZ) – 40. Moravec (SPA)


    FC Viktoria Plzeň: Sváček (C) – Matějů, Vacovský, Hlavatý, Baránek (68. Teršl), Kopřiva (89. Novák), Vukajlovič, Rychnovský (87. Skála), Havel (59. Debellis), Mudra (74. Suchý), Chrien
    Náhradníci: Luhový – Teršl, Novák, Suchý, Debellis, Skála

    AC Sparta Praha: Vorel – Pavlík, Nový, Holzer, Cabadaj – Havelka (17. Moravec), Zahustel, Císařovský (69. Novotný), Matoušek (C), Čermák (47. Palečko) – Špaček
    Náhradníci: Pecháček – Novotný, Sváta, Moravec, Palečko, Eichler, Wala

    Rozhodčí: Váňa – Hrabovský, Arnošt

    Diváci: 150
    thejrc.org