Polsko – Maďarsko 2:0 (kon.) | Rakousko – J. Korea 5:0 (kon.)
konec
Rakousko
5:0 (3:0, 1:0, 1:0)
Jižní Korea
Čtvrtek 27.04.2017, 19:30 • Palace of Sports, Kyjev • Mistrovství světa - I. A Divize • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z 1. divize skupiny A MS mezi Rakouskem a Jižní Koreou! Duel startuje v 19:30.
     
    Jižní Korea

    Jižní Korea se v případě vítězství posune do elitní skupiny Mistrovství světa! Pořádající země příštích olympijských her vyhrála všechny tři dosavadní duely! Na úvod turnaje zdolala Polsko, poté překvapila výhrou 5:2 nad Kazachstánem a v minulém utkání porazila 3:1 Maďarsko! Korea se může spolehnout na brankáře Daltona, který nasbíral zkušenosti v KHL a na turnaji je základním stavebním kamenem korejského úspěchu!
     
    Rakousko

    Rakousko je země, která pravidelně pendluje mezi elitní divizí a 1. A divizí! V letošním roce vstoupilo do turnaje porážkou s Kazachstánem, ale poté porazilo Maďarsko a v dosud posledním duelu vydřelo výhru 1:0 nad Ukrajinou! V případě výhry se Rakousko bodově dotáhne na Koreu a přiblíží se postupu! Určitě nás tedy čeká nesmírně zajímavý duel!
     
    Úvodní sestavy:

    Rakousko: Starkbaum (Kickert) – Kirchschläger, S. Ulmer, Heinrich, Schumnig (A), Schlacher, Strong, Duller – Lebler, Ganahl, Hundertpfund (A) – T. Raffl (C), Komarek, Hofer – Rauchenwald, Haudum, Woger – M. Ulmer, Obrist, Spannring.

    Jižní Korea: Dalton (S-č. Park) – Young (A), W-Č. Kim, Plante, So, Oh, D-k. Lee (A), Regan – K-s. Kim, S-w. Kim, Ahn – Čcho (C), S-h. Shin, H-j. Shin – Swift, Sin, Č-h. Lee – J-č. Lee, W-j. Kim, Č-k. Park – W-s. Park.

    Rozhodčí: Harnebring, Pešina – Chaput, Pardascher.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Rakušané uspěli na úvodním vhazování dnešního duelu. Nahození za branku soupeře si pohlídal obránce Plante.
     
    00:50
    Vpřed pelášil Komarek, jenže jeho prudké nahození z rohu kluziště před branku korejská obrana zastavila.
     
    01:15
    První zákrok si připsal také Starkbaum. Rakouský brankář si poradil s nahozením z ostrého úhlu a vyrazil puk mimo tři tyče.
     
    02:22
    Korea vstoupila do dnešního utkání opravdu aktivně. Korejci se derou do útoku a obrana Rakouska má v úvodu plné ruce práce.
     
    02:55
    Ulmer zasáhl před brankou proti prudké přihrávce na rozjetého Swifta a v pádu vypíchl kotouč za modrou čáru.
     
    03:15
    První zásah si připsal také brankář Dalton! Hostující gólman zneškodnil projektil od modré čáry. Vhazuje se po jeho levici.
     
    03:37
    Z rychlého protiútoku však zahrozili Korejci. Shin přenesl hru na levé křídlo, jenže obrana Rakouska se stačila vrátit a zneškodnila dobrou přihrávku.
     
    04:12
    A Dalton musel znovu zasahovat. Korejský gólman vyrazil do rohu kluziště dělovku od modré čáry.
     
    05:10
    Korea hraje od úvodních minut ve velkém stylu! Rakouský brankář Starkbaum si musel připsat už šestý úspěšný zásah.
     
    05:21
    Plante pokazil rozehrávku z vlastního obranného pásma a jeho dlouhé vyhození prolétlo na zakázané uvolnění.
     
    06:05
    Christoph Duller uklidnil hru rakouského výběru ve vlastním obranném pásmu. Rakušané mezitím stačili vystřídat.
     
    06:22
    Ki-sung Kim dostal nabito na pravou stranu útočného pásma a krásnou střelou zápěstím orazítkoval tyčku rakouské branky!
     
    07:05
    Rakouský brankář vyrazil ven ze své klece, aby svým spoluhráčům vypomohl s rozehrávkou. Rakousko se zatím ne a ne dostat do útoku.
     
    07:40
    Thomas Raffl podržel puk za korejskou brankou, našel rozjetého Komarka, ale ten v jízdě zamířil mimo tři tyče.
     
    08:10
    A další práce pro korejského brankáře! Dalton se stačil přesunout k pravé tyči a zneškodnil dělovku z mezikruží.
     
    08:31
    Po dlouhé době se přerušuje hra! Patrick Spannring neudržel brusli na modré čáře a přejel spoluhráčům do ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    09:10
    Sang-wook Kim udržel puk v rohu útočného pásma a po mantinelu jej poslal za branku. Obrana Rakouska další akci soupeře zastavila.
     
    09:25
    Patrick Spannring si hledal místo na modré čáře, klepl si hokejkou o přihrávku, jenže nikdo v červeném dresu mu kotouč neadresoval.
     
    10:20
    Joung-čun Lee upadl po souboji v rohu útočného pásma. Korejci sice srdnatě zabojovali o kotouč, jenže defenzíva Rakouska byla pozorná.
     
    10:41
    Martin Schumnig nedosáhl na prudké vyhození středem ledové plochy a puk proskákal na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před brankou Rakouska.
     
    11:05
    Ki-sung Kim vystihl nepřesnou rozehrávku Rakouska a vydal se do protiútoku. Celou akci však zazdil příliš prudkou pobídkou před branku.
     
    11:35
    Sang-woo Sin udržel puk ve středním pásmu, zbavil se obránce a vydal se do útočné třetiny za vlastním nahozením. KOorea pokračuje v aktivní hře.
     
    12:08
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Rakousko se ujímá vedení! Nepřesnou rozehrávku zpoza branky vystihl LUKAS HAUDUM, který se natlačil před brankáře a prudkou střelou do horního rohu poslal Rakousko do vedení! Bez asistence.
    12:08 Lukas HAUDUM - 1:0
     
    12:32
    A Dalton musel znovu zasahovat. Rakušané se prodrali k dalšímu zakončení v útočném pásmu, jenže korejský brankář schoval puk do lapačky.
     
    12:56
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    A Rakušané bleskově přidávají také druhou branku! Thomas Hundertpfund zavezl puk do útočného pásma, předal jej na pravé křídlo, odkud přilétla přihrávka před prázdnou branku a BRIAN LEBLER už měl snadnou práci! Asistence: Manuel Ganahl, Thomas Hundertpfund.
    12:56 Brian LEBLER - 2:0
     
    13:45
    Rakousko nyní naprosto dominuje dění na ledové ploše a znovu se tlačí do útoku. Korejská hra rázem ztratila svůj řád.
     
    14:15
    Martin Ulmer udržel puk v rohu útočného pásma, ustál ostrý souboj s obráncem a přihrál před branku. Dalton stačil kotouč vykopnout betonem.
     
    14:36
    A tentokrát už korejský brankář raději přerušuje hru! Před Daltonem se strhla mela, ale korejský gólman měl kotouč pod kontrolou.
     
    15:05
    Martin Ulmer číhal před korejskou brankou na skákavou pobídku. Před rakouským střelcem kotouč zastavil vracející se obránce.
     
    15:25
    Až nyní se Korea po dlouhé době vydala do útoku. Akci ambiciózního celku zastavil až brankář Starkbaum, který raději přikryl puk.
     
    16:10
    Brian Lebler obětavým zákrokem dopravil puk ven z obranného pásma Rakouska a dopřál svým kolegům čas na odpočinek.
     
    16:26
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    A další zásah Rakouska! Rakušané si dnešní duel opravdu užívají! Brian Lebler vlétl s pukem po pravém křídle do útočného pásma, přihrál před prázdnou branku a DOMINIQUE HEINRICH trefil odkrytou klec! Asistence: Brian Lebler, Manuel Ganahl.
    16:26 Dominique HEINRICH - 3:0
     
    17:05
    Po delší době musel zasahovat rakouský brankář Bernhard Starkbaum. Gólman vedoucího celku vykopl puk betonem do rohu kluziště.
     
    18:10
    Patrick Spannring dojel nahození za branku Rakouska, vyvezl puk do středního pásma a nahodil jej na branku. Korejská obrana nyní odvedla dobrou práci.
     
    18:34
    Thomas Hundertpfund napřáhl ke střele od modré čáry, jenže do rány se mu položil obětavý obránce. Vhazovat se bude po Daltonově levici.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:24
    Sang-hoon Shin se v útočném pásmu natahoval po nahozeném kotouči, ale k zakončení do odkryté branky mu scházely dva kroky.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí! Úvodní dvacetiminutovku zvládlo mnohem lépe Rakousko! Korejci se sice mohli dostat do vedení, ale Ki-sung Kim trefil tyč! Od té doby kralovali na ledě Rakušané! Ve 13. minutě otevřel skóre Lukas Haudum a o čtyřicet šest sekund později přidal druhou branku Brian Lebler ! To ale nebylo vše! Rakousko předvedlo další rychlý útok a v 17. minutě zvýšil na 3:0 Dominique Heinrich ! Do kabin se proto odchází za stavu 3:0!
     
    Střely na branku: 11 – 11
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Rakušané uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Rakousko se ihned vydalo do útoku, ale Komarek si nezpracoval prudkou přihrávku.
     
    20:35
    Thomas Hundertpfund se středem ledové plochy prosmýkl do útočného pásma a od modré čáry vyslal svižnou ránu zápěstím. Jeho pokus zablokoval obránce.
     
    21:20
    Thomas Raffl spěchal do rohu kluziště za prudkým nahozením. Před rakouským rychlíkem odpálil obránce kotouč do bezpečí.
     
    21:40
    Rakušané znovu postupovali ve dvou proti jedinému obránce! Brian Lebler ale tentokrát nezasáhl prudkou přihrávku a nezakončil!
     
    22:08
    Matt Dalton přečetl úmysl Martinea Ulmera a zastavil jeho nahození před branku. Korejský brankář má puk v lapačce. Vhazuje se po jeho levici.
     
    22:25
    Christoph Duller musel za vlastní brankou dávat pozor na dotírajícího soupeře. Rakouský obránce si s těžkou situaci parádně poradil a zadovkou dostal puk ven z obranné třetiny.
     
    23:05
    Sang-wook Kim nahodil puk do útočného pásma, nicméně všichni Korejci vyrazili na střídačku a Rakušané se znovu zmocnili puku.
     
    23:40
    Michael Swift napadal rakouskou rozehrávku na modré čáře. Steven Strong se však nenechal připravit o kotouč. Rakousko zatím kontroluje vývoj hry.
     
    24:12
    Po delší době musel zasahovat Starkbaum! Gólman Rakouska si poradil s prudkou střelou od modré čáry. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    24:36
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Rakousko navyšuje své vedení už na 4:0! Dalton neudržel Heinrichovu ránu zápěstím, puk mu propadl za záda a KONSTANTIN KOMAREK jej v pádu doklepl za brankovou čáru! Asistence: Dominique Heinrich, Thomas Raffl.
    24:36 Konstatnin KOMAREK - 4:0
     
    24:36
    Střídání v týmu Jižní Korea: ze hřiště odchází Matt Dalton, přichází Sung-če Park.
     
    25:08
    Hjon-ho Oh vlétl po levém křídle do útočného pásma, rychlou kličkou se dostal až před brankáře, ale už nestačil zasunout puk kolem betonu.
     
    25:45
    Korea se nyní tlačí do útočného pásma, jenže zadáci Rakouska hrají povedený zápas a nepouštějí svého soupeře do šancí.
     
    26:12
    Won-čun Kim dostal nabito na modrou čáru, zpracoval si puk a vypálil zápěstím. Jeho povedenou ránu vyrazil Starkbaum nad břevno.
     
    26:45
    Pozor musel dávat také novic v korejské brance! Komarek si totiž sjížděl na pobídku na brankoviště, ale obránce před ním odpálil puk do rohu.
     
    27:25
    Fabio Hofer dojel dlouhé nahození do útočného pásma, v rohu kluziště se zbavil důrazného obránce, ale nepřesnou přihrávkou odevzdal puk soupeři.
     
    28:05
    Thomas Hundertpfund vymyslel krásnou přihrávku na zadní tyč, kam si najížděl Manuel Ganahl, ale korejský brankář vypíchl puk špičkou hokejky.
     
    28:35
    Rakušané se nyní usadili v útočném pásmu a kombinují s kotoučem podél mantinelu. Korejští hokejisté hrají opravdu staticky.
     
    29:05
    Martin Ulmer vypálil zápěstím od modré čáry, jenže jeho rána postrádala potřebnou přesnost a kotouč pouze zaduněl o zadní mantinel.
     
    29:35
    Po dlouhé době se přerušuje hra! Puk skončil na korejské střídačce. Vhazovat se bude ve středním pásmu. Na rakouské straně panuje skvělá nálada.
     
    30:07
    Sang-hoon Shin napřáhl ke střele od modré čáry. Do rány se mu položil Steven Strong, který schytal tvrdou ránu do holeně.
     
    30:14
    Také Won-čun Kim zkusil štěstí se střelou od modré čáry. Korejský obránce ale trefil hokejku jednoho z obránců a puk se odrazil do ochranné sítě.
     
    31:04
    Brian Lebler dostal pěknou přihrávku do jízdy, prosmýkl se do útočného pásma, jenže od modré čáry trefil jen korejského brankáře.
     
    31:35
    Thomas Raffl vybojoval puk v rohu útočného pásma, vybruslil si kolem mantinelu, nicméně z dobré pozice vůbec netrefil korejskou branku.
     
    32:10
    Dominique Heinrich napřáhl k ráně od modré čáry. Do jeho pokusu se položil obětavý Won-čun Kim, od jehož brusle se puk odrazil mimo tři tyče.
     
    32:37
    Sung-če Park si připsal další dobrý zákrok. Nováček v korejské brance utěsnil mezírku a pravé tyčky a nenechal kotouč projít za svá záda.
     
    33:10
    Park nyní vypomohl korejským obráncům s rozehrávkou. Gólman rozehrál o mantinel a Korejci se mohou vydat do útoku.
     
    33:35
    Brian Lebler se na pravé straně útočného pásma bez váhání opřel do odraženého kotouče, nicméně jeho povedená rána prolétla těsně vedle zadní tyče!
     
    34:10
    Christoph Duller přišel o puk na modré čáře, jenže Korejci s nabídnutou možností naložili prachbídně. Min-ho Čcho nechal kotouč za sebou.
     
    34:45
    Na korejskou branku se valí jedna červená lavina za druhou! Rakušané opravdu dominují dění na ledě. Dominique Heinrich tentokrát rozehrál nepřesně.
     
    35:06
    Manuel Ganahl dostal přihrávku před korejskou branku a zakončoval zcela osamocený! Jeho ránu však Park vyrazil ramenem!
     
    35:35
    Brian Lebler si od mantinelu obloučkem vybruslil do střelecké pozice, avšak jeho prudkou ránu srazil jeden z korejských obránců do ochranné sítě.
     
    36:02
    Michael Swift se zjevil zcela osamocený před rakouskou brankou, jenže Bernhard Starkbaum předvedl fantastický zákrok lapačkou!
     
    36:30
    Lukas Haudum si nabruslil na modrou čáru, jenže skákavý kotouč se k němu přes včasný zásah obránce nedostal. Korea přeci jen otupila rakouský tlak.
     
    37:10
    Michael Swift nahodil puk od mantinelu mezi kruhy, kam si sjížděl Bryan Young, který však dobrou přihrávku promáchl.
     
    37:28
    Poprvé v utkání se bude vylučovat! První přesilovku si zahraje Rakousko! Ki-sung Kim dostává dvě minuty za podražení!
     
    38:10
    Korejci zatím brání v oslabení hodně aktivně a nepouštějí Rakušany do útočného pásma. Won-čun Kim znovu vyhodil puk přes všechny čáry.
     
    38:45
    Thomas Hundertpfund dostal nabito na modrou čáru a pohotově vypálil. Brankář Park předvedl reflexivní zákrok lapačkou.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:28
    Korea hraje v plném počtu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina končí! Také ve druhé periodě dnešního duelu kralovali na ledě Rakušané! Rakousko navýšilo ve 25. minutě svůj náskok už na 4:0, když se prosadil Konstatnin Komarek ! Matt Dalton po této brance odstoupil a své místo v korejské brance přenechal Parkovi. Ten ve zbytku druhé třetiny neinkasoval, a proto se do šaten odchází za stavu 4:0 pro Rakousko.
     
    Střely na branku: 24 – 15
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Korea uspěla na úvodním vhazování třetí třetiny. Korejci se vrhli do útoku, ale prudkou pobídku středem kluziště zastavil Steven Strong.
     
    40:22
    Také Korea si zahraje svou první přesilovou hru! Hundertpfund dostává dvě minuty za sekání!
     
    41:00
    Rakušané ale v oslabení začínají dobře. Korejci nedokázali rozjet kombinaci v útočném pásmu a Rakušané vyhodili puk přes všechny čáry.
     
    41:30
    A kotouč znovu letí až k Parkovi. Korea se trápí i v početní převaze, zatímco bránící hokejisté Rakouska podávají přesvědčivý výkon.
     
    42:22
    Rakousko hraje v plném počtu.
     
    42:40
    Ve třetí třetině zatím sledujeme hodně ospalý hokej. Park vyjel za branku, aby vyhodil puk před dotírajícím Thomasem Rafflem.
     
    43:10
    Korejci vybojovali kotouč v obranném pásmu a ihned rozjeli rychlý útok. Won-čun Kim si však nezpracoval dlouhou pobídku a puk končí na zakázaném uvolnění.
     
    43:35
    Brian Lebler napadal rozehrávku Korejců na modré čáře. Na přihrávku podél pravého mantinelu nedosáhl a Korea může rozvinout útok.
     
    44:06
    Won-čun Kim nahodil puk na rakouskou branku od modré čáry. Bernhard Starkbaum měl zcela zakrytý výhled, ale kotouč jej trefil do masky.
     
    44:20
    Sang-hoon Shin se podél pravého mantinelu prosmýkl ke střele a z ostrého úhlu znovu trefil Starkbauma do masky. Rakouský brankář si helmu musí upravit.
     
    45:10
    Martin Ulmer táhl akci Rakouska středem ledové plochy. Nikdo z hokejistů v červeném jeho akci nepodpořil a Rakušané přišli o kotouč.
     
    45:35
    Fabio Hofer poslal z otočky prudkou přihrávku před branku, nicméně dojíždějící Komarek už na puk nedosáhl. Korea může uklidnit hru.
     
    46:18
    Patrick Spannring si sjel na skákavou přihrávku do útočného pásma, rychlou kličkou se zbavil obránce, jenže z ostrého úhlu už nezakončil.
     
    46:40
    Rakušané se stále drží v útočném pásmu. Hokejisté v červeném operují s pukem na modré čáře a snaží se najít střeleckou pozici.
     
    47:10
    Michael Swift si v útočném pásmu sjel na prudkou přihrávku od modré čáry, jenže z ostrého úhlu nedokázal puk nasměrovat mezi tři tyče.
     
    47:32
    Korea si zahraje další přesilovku! Daniel Woger vyfasoval dvouminutový trest za nedovolené bránění!
     
    48:02
    Michael Swift se po pravé straně dral do útočného pásma. Korejský útočník se zbavil jednoho obránce, ale další Rakušan mu puk odpálil do středního pásma.
     
    48:09
    A právě Swift oslabuje Koreu! Korejský útočník dostává dvě minuty za hákování.
     
    49:08
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Rakousko přidává pátou branku v utkání! STEVEN STRONG si nabruslil před branku, kde se puk odrazil od jednoho z obránců a zcela osamocený překonal bezmocného brankáře! Asistence: Markus Schlacher.
    49:08 Steven STRONG - 5:0
     
    49:32
    Rakousko hraje v plném počtu.
     
    49:44
    Bude se vylučovat! Korejci půjdou do třech! Lee Don-Ku podrazil jednoho z Rakušanů a dostává dvě minuty!
     
    50:12
    Rakušané se už radovali, ale Dominique Heinrich z levého křídla napálil kotouč pouze do boční sítě korejské branky!
     
    50:40
    Rakušané teď přišli o kotouč a Korea se osvobozuje. Unavané čtveřice Korejců prchá na střídačku, aby na led pustila čestvé síly.
     
    51:20
    Thomas Hundertpfund objel korejskou branku a vymyslel zajímavou přihrávku mezi kruhy. K jeho smůle na jeho pobídku nedosáhl nikdo v červeném.
     
    51:44
    Korea hraje v plném počtu.
     
    52:10
    Až nyní se Korejci vymanili z enormního tlaku Rakouska a vyhodili puk do středního pásma. Rakušané dnešní duel ovládají.
     
    53:05
    Čin-hui Ahn ujel obráncům po pravém křídle, vlétl do útočného pásma a vypálil zápěstím. Rakouský brankář si vychutnal zákrok lapačkou.
     
    53:25
    Manuel Ganahl vyvezl puk ze středního pásma až do rohu útočné třetiny, kde se zbavil obránce a naservíroval kotouč před branku. Rakušané se ale opět nedostali ke střele.
     
    54:02
    Korejský brankář už byl takřka překonán, jenže Martin Ulmer před prázdnou brankou poslal kotouč těsně vedle vzdálenější tyče!
     
    54:24
    Rakouský brankář Bernhard Starkbaum zastavil nahození ze středního pásma a přikryl kotouč lapačkou. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    55:05
    Won-čun Kim podržel puk v obranném pásmu korejského výběru a vyčkal na rozehrávku. Dnešní duel se pouze dohrává, o vítězi je rozhodnuto.
     
    55:26
    Hjon-ho Oh byl nejrychleji u nahození za korejskou branku a bez váhání vyhodil puk do středního pásma. Korea už rezignovala na jakoukoliv snahu útočit.
     
    56:10
    Patrick Obrist vybojoval kotouč za vlastní brankou a vyvezl jej do středního pásma. U mantinelu se strhla potyčka, ale vylučovat se nebude.
     
    56:25
    Daniel Woger mohl zakončovat, ale ještě chtěl vylepšit pozici pro Wogera, jenže skákavou přihrávku zablokoval vracející se obránce.
     
    57:10
    Fabio Hofer napadal statickou rozehrávku Korejců za jejich brankou. Rakouský útočník vybojoval puk a Park si musel připsat dobrý zásah.
     
    57:35
    Daniel Woger se krásnou stahovačkou zbavil obránce, nicméně jeho ránu zápěstím vykopl Park betonem do rohu kluziště.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:25
    Rakušané jen nahodilu puk za korejskou branku a odjeli střídat. Celá střídačka Rakouska už začíná slavit. Úspěch v dnešním utkání je drží ve hře o postup.
     
    59:10
    Před korejskou branku ještě přilétlo prudké nahození z levého křídla. Brankář Park celou situaci zkontroloval a nechal puk proletět do rohu.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Rakousko zvládlo důležité utkání s Jižní Koreou, kterou porazilo 5:0, a před posledními zápasy se dostává do čela tabulky! Rakousko o svém triumfu rozhodlo už v první třetině, kdy se prosadilo hned třikrát a od té doby už své vedení pouze hlídalo! V zítřejším duelu čekají na Rakousko nebezpeční Poláci, zatímco Korea sehraje duel s dosud poslední Ukrajinou! Souboje o postup do elitní divize Mistrovství světa pro příští rok Vám samozřejmě nabídneme!
     
    Střely na branku: 36 – 25
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (21:38:10)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 13. Haudum, 13. Lebler (Ganahl, Hundertpfund), 17. Heinrich (Lebler, Ganahl), 25. Komarek (Heinrich, T. Raffl), 50. Strong (Schlacher)


    Rakousko: Starkbaum (Kickert) – Kirchschläger, S. Ulmer, Heinrich, Schumnig (A), Schlacher, Strong, Duller – Lebler, Ganahl, Hundertpfund (A) – T. Raffl (C), Komarek, Hofer – Rauchenwald, Haudum, Woger – M. Ulmer, Obrist, Spannring.
    Jižní Korea: Dalton (25. S-č. Park) – Young (A), W-Č. Kim, Plante, So, Oh, D-k. Lee (A), Regan – K-s. Kim, S-w. Kim, Ahn – Čcho (C), S-h. Shin, H-j. Shin – Swift, Sin, Č-h. Lee – J-č. Lee, W-j. Kim, Č-k. Park – W-s. Park.

    Rozhodčí: Harnebring, Pešina – Chaput, Pardascher
    ocianews.com