Švýcarsko – Česko 0:5 (kon.)
konec
Švýcarsko
0:5 (0:2, 0:3, 0:0)
Česko
Čtvrtek 27.04.2017, 15:10 • Jégpalota Budapešť • Evropský pohár žen do 16 let
Partner:
     
    42:21
    A je konec. Patricie Škorpíková (CZE) přišla o puk a když se k němu chtěla vrátit, provinila se podle sudí hákováním. I když se jí to nelíbí.
     
    41:29
    Následuje další vyloučení a 15 sekund české přesilovky pět na tři. Anna Neuenschwanderová (SUI) si odpočine za napadení.
     
    39:43
    První český útok kroužil a čekal, jeho velký tlak končí přesilovkou. Mara Freyová (SUI) je vyloučena za hákování na Terezu Mazancovou.
     
    33:25
    Stejně jako při prvním oslabení, i nyní ho ukončuje švýcarský faul a budeme sledovat hru 4 na 4. Kapitánka Lena-Marie Lutzová (SUI) pyká za hákování.
     
    32:19
    Jakmile už české hráčky mohly vystřídat, bohužel hrály zcela viditelně v šesti. Čeká nás druhé oslabení zápasu.
     
    13:55
    Ne jednu, ale dvě stahovačky vystřihla Kristýna Kaltounková! Nakonec vybojovala aspoň první českou přesilovku. Lena-Marie Lutzová (SUI) je vyloučena za hákování.
     
    08:10
    A zase – skvělá práce. Natálie Mlýnková vybojovala faul Nicole Vallariové (SUI). Dvě minuty za nedovolené bránění, chvíli se bude hrát čtyři na čtyři.
     
    06:44
    Kristýna Kaltounková (CZE) je bohužel vyloučena za hru tělem.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 11. Mlýnková (Dýcková), 14. Čajanová (Kaltounková, Machalová), 26. Kaltounková (Čajanová, Machalová), 31. Kaltounková (Pejšová), 37. Mlýnková


    Švýcarsko: Maurerová (41. Paivaová) – Brichová, Christenová, Forsterová, Hauserová, Meierová, Neuenschwanderová, Vallariová – Freyová, Gianolaová, Lambertová, Leemannová, Lutzová, Pagnamentaová, Seifertová, Staubová, Thalmannová, Zimmermannová.
    Česko: Štumbaurová (Švejdová) – Škrdlová (A), Jandušíková, Kotounová (C), Pejšová, Šmajdová, Vlková – Mazancová, Mlýnková (A), Dýcková – Čajanová, Kaltounková, Machalová – Seroiszková, Škorpíková, Hájková – Fabšicová, Sarnovská, Nepokojová. Trenér: Pavel Zuziak.
    bahis siteleri