Švýcarsko – Česko 0:5 (kon.)
konec
Švýcarsko
0:5 (0:2, 0:3, 0:0)
Česko
Čtvrtek 27.04.2017, 15:10 • Jégpalota Budapešť • Evropský pohár žen do 16 let
Partner:
    36:50 Natálie MLÝNKOVÁ - 0:5
     
    36:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak se dohodněte, holky! Česká reprezentace vede už o pět gólů. Z pravé strany střílela NATÁLIE MLÝNKOVÁ a už se radovala, rozhodčí však nechala hru plynout a puk pro jistotu dorazila do branky Nikola Dýcková. Nakonec je gól přece jen připsán Mlýnkové, která tedy věděla, proč zvedat ruce nad hlavu – 0:5. Bez asistence.
    30:48 Kristýna KALTOUNKOVÁ - 0:4
     
    30:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď už čtvrtý úder přichází a potvrzuje výborný český tlak z posledních minut! Daniela Pejšová poslala puk do rohu, tam ho vzala KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ. Česká šikulka vyjela zpoza branky a puk poslala přesně mezi betony Maurerové – 0:4! Asistence: Daniela Pejšová.
    25:26 Kristýna KALTOUNKOVÁ - 0:3
     
    25:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď už to vyšlo, několik českých šancí rezultuje v třetí branku! KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ natáhla na pravé straně po přihrávce Sáry Čajanové a puk trefila o tyčku do branky – 0:3! Asistence: Sára Čajanová, Barbora Machalová.
    13:19 Sára ČAJANOVÁ - 0:2
     
    13:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle, vedeme už o dva góly! V posledních okamžicích se nám tolik nedařilo, ale druhá lajna zatlačila a může slavit! Bára Machalová vybídla zpoza branky Kristýnu Kaltounkovou, tu ještě Maurerová vychytala, ale SÁRA ČAJANOVÁ pak bekhendem dorazila puk do sítě – 0:2! Asistence: Kristýna Kaltounková, Barbora Machalová.
    10:14 Natálie MLÝNKOVÁ - 0:1
     
    10:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká brankářka před chvílí měla snad první zákrok utkání, ale než jsem to stihl napsat, přišel zasloužený gól! Nikola Dýcková parádně zatáhla puk do útočné třetiny a když už se zdálo, že situaci prováhala, posunula ho NATÁLII MLÝNKOVÉ. Ta byla sice v úhlu, ale přesto krásně zamířila nad druhé rameno brankářky – 0:1! Gól padl už po skončení přesilovky. Asistence: Nikola Dýcková.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 11. Mlýnková (Dýcková), 14. Čajanová (Kaltounková, Machalová), 26. Kaltounková (Čajanová, Machalová), 31. Kaltounková (Pejšová), 37. Mlýnková


    Švýcarsko: Maurerová (41. Paivaová) – Brichová, Christenová, Forsterová, Hauserová, Meierová, Neuenschwanderová, Vallariová – Freyová, Gianolaová, Lambertová, Leemannová, Lutzová, Pagnamentaová, Seifertová, Staubová, Thalmannová, Zimmermannová.
    Česko: Štumbaurová (Švejdová) – Škrdlová (A), Jandušíková, Kotounová (C), Pejšová, Šmajdová, Vlková – Mazancová, Mlýnková (A), Dýcková – Čajanová, Kaltounková, Machalová – Seroiszková, Škorpíková, Hájková – Fabšicová, Sarnovská, Nepokojová. Trenér: Pavel Zuziak.
    ocianews.com