Švédsko – Rusko 4:3 (po pr.) | Finsko – Česko 2:3 (kon.)
po prodl.
Švédsko
4:3 (0:2, 1:1, 2:0 - 1:0)
Rusko
Čtvrtek 27.04.2017, 18:30 • Stockholm • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:08 Gabriel LANDESKOG - 4:3
     
    64:08
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Na nájezdy nedojde, je rozhodnuto. Po velmi dobré akci se probojoval do předbrankového prostoru GABRIEL LANDESKOG, který nikým neatakovaný překonal ruského brankáře. Asistence: John Klingberg.
    50:30 Victor RASK - 3:3
     
    50:30
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    V přesilové hře se Švédsko prosazuje, a tak je stav zápasu vyrovnaný. Tým vedený jako domácí si dlouhou dobu aktivní hrou připravoval šance a jednu z nich nyní využil. Elias Lindholm přihrál do míst, kde byl VICTOR RASK. Jeho rána prošla mezírkou v postoji brankáře až do branky. Asistence: Elias Lindholm.
    43:10 John KLINGBERG - 2:3
     
    43:10
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédsko sice přesilovku neproměnilo, ale i tak snižuje náskok soupeře. Po výborném pasu Landeskoga se prosazuje nikým neatakovaný JOHN KLINGBERG. Asistence: Gabriel Landeskog.
     
    30:16
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ruský tým využívá poměrně rychle přesilovou hru a navyšuje své vedení. Po výborné křížné přihrávce se prosazuje střelou do odkryté branky SERGEJ MOZJAKIN. Asistence: Vladimir Tkačjov.
    26:45 Elias LINDHOLM - 1:2
     
    26:45
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Linus Omark přihrál na modrou čáru, tam byl Calle Rosén. Jeho obránce vypálil na teč a jeho pokus dokázal velmi dobře tečovat před brankou postavený ELIAS LINDHOLM. Asistence: Calle Rosén a Linus Omark.
    17:34 Viktor ANTIPIN - 0:2
     
    17:34
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusko vede o dvě branky. Vladimir Tkačjov velmi dobře zadovkou našel VIKTORA ANTIPINA, jehož pokus propadl švédskému brankáři do branky. Eddie Läck kotouč ztlumil, ale nedokázal jej zastavit. Asistence: Vladimir Tkačjov.
    07:12 Vladimir TKAČJOV - 0:1
     
    07:12
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusko se dostává do vedení. Sergej Mozjakin dobře vystřelil a jeho pokus tečoval mimo dosah brankáře Švédska VLADIMIR TKAČJOV. Asistence: Sergej Mozjakin.
    Marken.cz

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 27. E. Lindholm (C. Rosén, Omark), 44. J. Klingberg (Landeskog), 51. V. Rask (E. Lindholm), 65. Landeskog (J. Klingberg) – 8. Tkačjov (Mozjakin), 18. Antipin (Tkačjov), 31. Mozjakin (Tkačjov)


    Švédsko: Svedberg (Läck) – Hedman, Strålman, Ekman-Larsson, J. Klingberg, C. Rosén, Holm, Tömmernes – Omark, V. Rask, E. Lindholm – Everberg, P. Lindholm, Kempe – Landeskog, Söderberg, Gynge – C. Klingberg, J. Lundqvist, Nordström.
    Rusko: Vasilevskij (I. Sorokin) – Kiselevič, Gavrikov, A. Bělov, Antipin, Provorov, Mironov, Zub, Bereglazov – Tělegin, Andronov, Ničuškin – Mozjakin, Tkačjov, S. Plotnikov – N. Gusev, Naměstnikov, Kučerov – Ljubimov, Světlakov, Burdasov.
    thejrc.org