IHC Nový Jičín – Roller Storm 9:6 (kon.) | IHC Olomouc – Berounští Medvědi 2:7 (kon.) | Uh. Brod – Černošice 6:11 (kon.)
Devils Zlín – Brno 7:4 (kon.) | HC Boskovice inline – ILHK Hr. Králové 11:6 (kon.) | IHC Přerov – IHC Kladno 10:8 (kon.)
Uh. Brod – Brno 5:4 (po pr.) | Devils Zlín – Černošice 4:12 (kon.) | IHC Nový Jičín – IHC Prague Rats 5:8 (kon.)
IHC Olomouc – Roller Storm 8:10 (kon.)
konec
IHC Nový Jičín
9:6 (2:1, 4:0, 1:3, 2:2)
IHC Roller Storm Praha
Sobota 06.05.2017, 13:00STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    47:36
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Střelou do prázdné branky potvrzuje domácí vítězství ONDŘEJ SLUŠTÍK.
     
    46:37
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Hosté přeci jenom snižují a dramatizují závěr zápasu! Klinerovu střílenou přihrávku u levé tyče přesměroval Klinecký k ZDEŇKU PETRÁŠOVI a ten pohodlně zakončil za marně se přesunujícího Fendricha. Asistence: Daniel Klinecký, Václav Klindera.
     
    42:38
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Adam Flok přihrávkou do jízdy nastartoval JANA BARTKA, jenž měl větší rychlost než Klinecký a v tváři tvář gólmanovi zakončil do horní poloviny brány. Asistence: Adam Flok.
     
    41:04
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    A rázem už je to jenom o dva góly! ZDENĚK PETRÁŠ uzmul kotouč domácím hráčům, sjel si s ním na osu hřiště a střelou do volného kouta nedal Fendrichovi žádnou šanci. Bez asistence.
     
    35:40
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Pražané se ale rychle vrací zpět do hry o body! DOMINIK BÍLEK převzal pas od Matějčka a před brankou si dal puk ba bekhend, kterým propasíroval kotouč za Fendricha. Asistence: Martin Matějček.
     
    33:17
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Bartko svou dobrou střelou ještě neuspěl, když trefil beton Frodla. Puk se ale ještě dostal k DAVIDU OSTRÍŽKOVI a ten se již nemýlil. Asistence: Jan Bartko.
     
    25:40
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    A hned z další akce tu máme další gól v novojičínské síti! Bílek při rychlém postupu píchl puk do jízdy MARTINU MATĚJČKOVI, který snížil na 3:6. Asistence: Dominik Bílek.
     
    24:56
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Hostům se konečně povedlo snížit! Přes Klinderu a Petráše se kotouč dostal na hůl DANIELA KLINECKÉHO a ten bez přípravy pokořil Fendricha. Asistence: Zdeněk Petráš, Václav Klindera.
     
    22:54
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Domácí unikají do pětibrankového vedení! Zahradníček si při přečíslení tři na jednoho vybral ONDŘEJE KOVAŘČÍKA a ten už si před Frodlem věděl rady. Asistence: Jan Zahradníček.
     
    21:31
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Novojičínští navyšují náskok. Zedník si připisuje další kanadský bod, když křižnou přihrávkou před brankoviště našel JAKUBA HERALTA a ten se z bezprostření blízkosti nemýlil. Asistence: Pavel Zedník.
     
    18:51
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku a navyšují vedení! DAVID OSTŘIŽEK si vyměnil puk s Bartkem, který mu vrátil přihrávku na osu hřiště a Ostrižek vypálil přesně pod horní tyč. Asistence: Jan Bartko.
     
    14:14
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    A je to už o dva góly! Gebauer dostal puk na VÍTA CHRISTOVA, který namířil puk mimo dosah Frodla. Asistence: Robin Gebauer.
     
    10:40
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    V jedenácté minutě domácí otáčejí skóre a vedou 2:1! Po přihrávce Sluštíka si udělal prostor ke střele PAVEL ZEDNÍK a z levé stany našel skulinku v postoji Frodla. Asistence. Ondřej Sluštík.
     
    08:19
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Pavel Zedník měl dostatek času na krátkou přihrávku před brankoviště, kam si najel MICHAEL CHVOSTEK a ukázkovým blafákem překonal Frodla. Asistence: Pavel Zedník.
     
    01:17
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Hosté se rychle dostávají do vedení! Vráblík svůj únik ještě neproměnil, Fendrich ale vyrazil puk před FILIPA BÍLKA a ten se z dorážky už nemýlil. Asistence: Natan Vráblík.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 9. Chvostek (Zedník), 11. Zedník (Sluštík), 15. Christov (Gebauer), 19. Ostřížek (Bartko), 22. Heralt (Zedník), 23. Kovařčík (Zahradníček), 34. Ostrížek (Bartko), 43. Bartko (Flok), 48. Sluštík – 2. Bílek (Vráblík), 25. Klinecký (Petráš, Klindera), 26. Matějček (Bílek), 36. Bílek (Matějček), 42. Petráš, 47. Petráš (Klinecký, Klindera)


    IHC Nový Jičín: Fendrich (Kokeš) – Hruška, Sluštík, Zahradníček, Bartko – Gebauer, Kovařčík, Flok, Zedník, Heralt, Chvostek, Ostřížek, Christov.
    IHC Roller Storm Praha: Frodl (Hauser) – Bílek, Klinecký, Dostál, Bílek – Novotný, Vrdlovec, Kverka, Matějček, Dušek, Vráblík, Klindera, Petráš.

    Rozhodčí: Šutara, Koziol
    thejrc.org