Ural – Samara 1:3 (kon.) | Machačkala – Lok. Moskva 0:0 (kon.)
konec
Anži Machačkala
0:0 (0:0)
FK Lokomotiv Moskva
Pondělí 08.05.2017, 16:00 • Anži-Arena, Kaspijsk • Ruská Premier Liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto utkání je to vše, přeji Vám hezký zbytek svátečního dne. (18:09:37)
    Zápas Machačkaly s Lokomotivem skončil bezbrankovou remízou

     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 6:17.
     
    Je dobojováno! Závěrečné klání sedmadvacátého kola ruské Premier ligy nenabídlo ani jednu branku. Po první půli, kdy měl více ze hry Lokomotiv, začala hrozit především domácí Machačkala, ovšem ani ta gólu nedocílila. Do tabulky si tak po třetí remíze v řadě připisuje další bod, díky kterému poskočila před Ural na jedenácté místo a z něj má na barážovou třináctou příčku už čtyřbodový náskok. Lokomotiv po prvenství v národním poháru naopak v lize počtvrté za sebou nebodoval, ale to mu v klidném středu tabulky příliš vadit nemusí.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Saeid Ezzatollahi zhruba ze třiadvaceti metru propálil zeď, ale Guilherme se proti střele doprostřed branky prakticky nemusel ani hnout.
     
    90+3
    Po dalším faulu na Kasajeva budou domácí zahrávat první, a pravděpodobně také poslední, přímý kop z dobré pozice!
     
    90+2
    Vladislav Ignatěv zatáhl za záchranou brzdu a ve středovém kruhu stáhl k zemi mnohem rychlejšího protihráče. Žlutá karta je znovu na místě.
     
    90+1
    Druhý poločas je prodloužen o dvě minuty nastaveného času.
    90. Asildarov proti Guilhermemu neuspěl
     
    90
    Sergej Paršivljuk byl fanoušky vybízen ke střele z delší vzdálenosti. Místo toho ale ještě prostrčil míč do neodpískaného ofsajdu na Asildarova, který zkusil štěstí z otočky, ale balón poslal přímo do míst, které kontroloval dobře postavený Guilherme.
     
    89
    Alan Kasajev si popoběhl k levému konci pokutového území, odkud posílal míč na malé vápno, ale tam byl Ari několika zadáky Machačkaly ubráněn.
     
    88
    Žlutou kartu dostává také Igor Denisov, který si vyšlápl na jednoho ze soupeřů krátce po domácím autu.
     
    88
    Kasajev rozehrál na krátko, což se neukázalo být jako nejefektivnější řešení, hosté zůstali hodně daleko od vápna a sami se zbavili míče.
     
    87
    Po jeho přihrávce fauloval Sergej Paršivljuk, z čehož resultuje jedna z mála standardních situací pro Lokomotiv.
     
    86
    Maicón byl zahnán z palebné pozice až k pravé autové čáře, odkud vrátil míč Ignatěvovi a ten se rozhodl pro další zpětný pas na vlastní polovinu k Michalikovi.
     
    84
    Ari dostal v nelítostném souboji o balón nakopáno do zad od Thomase Phibela. Ani to by mu ale nemělo zabránit v pokračování ve hře.
     
    83
    Nic nebezpečného se neurodilo ani na opačném konci hřiště, kde útok Lokomotivu v samotném zárodku zastavil signalizovaný ofsajd.
     
    82
    Následovala rozehrávka Machačkaly, jenomže Phibelův dlouhý nákop z půlky hřiště jenom tak prosvištěl šestnáctkou a namířil si to do autu.

    Michal Břuchanský

    Branky:

    Karty:   14. Tetrašvili (MCK) – 81. Barinov (LMO), 88. Igor Denisov (LMO), 90+2. Ignatěv (LMO)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 9:6. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 6:17.
    Anži Machačkala: D. Jurčenko (C) – Paršivljuk, Phibel, Žirov, Musalov – Kacajev, Ezzatollahi, Tetrašvili, P. Jakovlev (71. Budkivskij) – Chubulov (75. Chadarcev), Prudnikov (11. Asildarov).
    Náhradníci: Filcov – Asildarov, Kudrjašov, Georgijevskij, Dolgov, Karetnik, Budkivskij, Gasanov, Chadarcev, Ljach, Bryzgalov, Brown Forbes.

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme (C) – Ignatěv, Michalik, S. Kvěrkvelija, Tarasov (58. Barinov), Vitalij Denisov – Alexej Mirančuk, Igor Denisov, Fernandes (70. Kasajev) – Farfán (46. Maicón), Ari.
    Náhradníci: Kočenkov – Margasov, Pejčinović, Maicón, Kasajev, Kolomejcev, Rotenberg, Škuletić, Barinov, Galadžan, Anton Mirančuk, Kjurdžijev.

    Rozhodčí: Lapočkin – Lunov, Širjajev
    thejrc.org