Příbram – Brno 2:3 (kon.) | Liberec – Jablonec 1:1 (kon.) | Zlín – Jihlava 0:3 (kon.)
Hr. Králové – Slovácko 2:1 (kon.) | Slavia – Dukla Praha 2:2 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
2:2 (1:1)
FK Dukla Praha
Sobota 13.05.2017, 18:50ePojisteni.cz liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:45.
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u sledování zápasu 27. kola české nejvyšší fotbalové soutěže. Proti sobě se v pražském Edenu postaví Slavia a Dukla.

    Sešívaní mají cestu k titulu otevřenou. Do konce zbývají už jen tři kola a Slavia se postupně utká právě s Duklou, s Mladou Boleslaví a s Brnem. Svěřencům trenéra Šilhavého nahrála do karet včerejší remíza Plzně s Mladou Boleslaví. Slávisté tak mají zápas k dobru a okupují první příčku s náskokem jednoho bodu. Vše tedy mají ve vlastních rukou. Udělají další krok k zisku vytouženého titulu právě v duelu s Duklou?

    Fotbalisté z Julisky jsou v tabulce na devátém místě a do boje o poháry tak zasáhnout nemohou. Zároveň ale mají jistotu záchrany, a tak mohou jít do utkání se zcela čistou hlavou. Dukle se v posledních třech zápasech na hřištích soupeřů ale vůbec nedařilo, vybojovala totiž jen jeden bod za remízu v Brně. Podaří se Hynkovým svěřencům zaskočit a potrápit favorita?
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    SK Slavia Praha: Pavlenka – Frydrych (C), Lüftner, Deli, Bořil – Ngadeu – Sýkora, Hušbauer, Barák, Zmrhal – Mešanović.
    Náhradníci: Otáhal – Bílek, Flo, Ščuk, Milan Škoda, Tecl, Van Buren.

    FK Dukla Praha: F. Rada – Juroška, Štetina, Šimůnek, Podaný – Marek Hanousek (C), Daniel Tetour, Bezpalec – Olayinka, Holenda, Koreš.
    Náhradníci: Hruška – Bílovský, Brandner, Edmond, Mustedanagič, Preisler, Smejkal..
     
    Oba celky před malou chvílí dokončily svou rozvcičku a zmizely naposledy před úvodním výkopem do šaten. Právě začátek zápasu bude posunut o pět minut, a to z důvodu protáhnutí hokejového utkání na MS v hokeji mezi Ruskem a Slovenskem.
    Eden skanduje Roman Berbr, Roman Berbr, STB.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Výkopu se ujali slávisté, kteří se snaží rozjet první akci do zavřené obrany Dukly.
     
    2
    Po několika nervózních pasech ve středu hřiště se domácí snažili vysunout na levém křídle Mešanoviče, tomu byl ale odpískán ofsajd.
     
    3
    Na druhé straně byl před vápnem faulován Juroška a uvidíme velmi zajímavou standardku fotbalistů z Julisky.
     
    4
    Podaný se trochu překvapivě rozhodl centrovat, přetažený míč na zadní tyči usměrnil mezi na bránu Šimůnek, byl ale už v hodně ostrém úhlu, a tak dokázal gólman Pavlenka zasáhnout.
    4. Šimůnek hlavičkoval z úhlu, Pavlenka zakročil v pohodě.
     
    5
    Hosté však nadále drží míč a kombinují na polovině soupeře.
     
    6
    Celá akce Dukly nakonec vyústila v přihrávku za obranu, na níž si sbíhal Olayinka, balon mu ovšem utekl do zámezí.
     
    7
    Červenobílým se podařilo uklidnit trochu kostrbatý začátek zápasu a poprvé svěřenci trenéra Šilhavého sami poklidně kombinují a po krůčkách se přibližují k šestnáctce svého soka.
     
    8
    Sýkora bojoval u míč na pravém křídle, proti přesile ale neměl příliš šancí, a tak byl také na hranici pravidel o míč připraven.
     
    9
    Hosté zatím vůbec nepůsobí ustrašeným dojmem a znovu bez potíží kontrolují míč na polovině Slavie. Ta je zatažená v bloku před vlastním vápnem a pozorně brání.
     
    10
    Bezpalec byl ve středu hřiště pod tlakem od Mešanoviče, a tak musel rychle přihrávat, pas mu ovšem vůbec nesedl a domácí mohou jít do rychlého protiútoku.
     
    11
    Z rychlé protiakce nakonec nic nebylo, i tak se sešívaní záhy dostali do první velké šance! Dukelským se vůbec nevydařila rozehrávka, balon skončil jen na středu u Hušbauera, který jednoduše vysunul Mešanoviče a jeho ránu z nebezpečné pozice stačil poslední bek se štěstím zblokovat na roh.
    11. Sudí Příhoda “přihrál” Mešanovičovi do šance, ten se neprosadil.
     
    12
    Z rohu Slavia neudeřila. I nadále se ale domácí drželi před vápnem hráčů z Julisky a další příležitost měl Barák, jenž pálil z hranice šestnáctky, svůj pokus ale nedokázal nijak dobře umístit, a tak skončil míč v náručí brankáře Rady.
    12. Barák slabou střelou Radu nepřekonal.
     
    13
    Slávisté se dopustili hned několika přestupků ve středu hřiště, a tak sudí příhoda po původní výhodě přerušuje hru.
     
    14
    Šimůnek opět číhal na centrovaný balon na zadní tyči, tentokrát byl ale centr odvrácen. Trochu krkolomně dostali hosté do šestnáctky míč ještě jednou, tentokrát mířil na Holendu, který se pokusil zakončit akrobaticky nůžkami, míč ale poslal jen vysoko na tribunu.
    14. Holenda se položil do vzduchu, nůžkami poslal míč nad bránu.
     
    15
    Zatím sledujeme poměrně ofenzivní fotbal z obou stran. Je jasné, že roli favorita plní Slavia, Dukla ale zatím hraje sympaticky, není zatažená a sama se snaží svému soupeři zatápět. Její další akci vedl po levém křídle Olayinka, kterého se snažil ve skluzu zastavit Ngadeu, to se mu sice nepovedlo, míč ale skončil na ruce prvně jmenovaného, což neuniklo rozhodčímu, který píská.
     
    16
    Žlutou kartu dostává Jan Šimůnek (FK Dukla Praha).
     
    16
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po vyrovnaném úvodu utkání jdou slávisté do vedení! Hosté standardními situacemi pohrdli, domácí využili zřejmě hned první volný přímý kop. Na Hušbauerův centr si naskočil MURIS MEŠANOVIČ, který míč o břevno poslal do branky.
    16. Muris MEŠANOVIĆ - 1:0
     
    17
    Další přihrávku za obranu stihl těsně před brankovou čárou Zmrhal, jehož centr odvrátil Šimůnek pouze na roh a Dukla se tak bude nadále bránit.
     
    18
    Hušbauer opět našel hráče v červenobílém dresu, tentokrát Lüftnera, ten ovšem nezacílil hlavou přesně a Rada nemusel zasahovat.
     
    19
    Po delší době se kupředu vydali také hráči v rudé kombinaci dresů. Jejich akce vedla po pravé straně a nakonec ji zakončoval dnes hodně agilní Olayinka, jenž však centr na bližší tyči usměrnil pravačkou pouze mimo.
    19. Olayinka píchl míč z úhlu, ale bránu netrefil.
     
    20
    Na druhé straně zabíhal za obranu Sýkora, Bořil ve snaze ho nalézt ale poslal přihrávku pouze do zámezí.
     
    22
    S balonem hrají Hynkovi svěřenci. Ti stále působí živým dojmem a nezdá se, že by je inkasovaná branka nějak výrazně opařila.
     
    23
    Po zákroku na hranici pravidel se k míči dostali Vršovičtí. Do velké šance mohl sprintovat Zmrhal, který dostal parádní pas a obranu, míč ale nedokázal zpracovat, a tak skončil v rukavicích brankáře Rady.
    23. Zmrhal mohl jít do jasné šance, ale špatným zpracováním se o ni připravil.
     
    24
    Na další dlouhou přihrávku si nabíhal na levém křídle Bořil, i tentokrát jsme byli ale svědky stejného scénaře s tím rozdílem, že se míč dokutálel až za brankovou čáru.
     
    25
    Hosté se prokombinovali až těsně před šestnáctku Slavie, odkud se pokusil vypálit Hanousek, jeho rána byla však zablokovaná.
     
    26
    Míč létal vzduchem a hráči si ho předhazovali z pozic nevýhodných do pozic zcela bezvýchodných. Nakonec po těchto nepřesnostech z obou stran bude na polovině soupeře vhazovat Dukla.
     
    27
    Tentokrát se však hráči v rudém příliš dlouho na míči neudrželi. Sešívaní se ale nikam neženou a rozehrávají bez potíží na vlastní půli.
     
    28
    Tak přece jenom se hra trochu uklidňuje, také fotbalisté z Julisky se po zisku míče nehnali k Pavlenkově svatyni a naopak kombinovali na polovině hřiště. Vše však vyústilo pouze v dlouhý nákop, na nějž nikdo z hostů nezareagoval a hrát tak mohou červenobílí.
     
    28
    Žlutou kartu dostává Antonín Barák (SK Slavia Praha).
     
    29
    Domácím se vyplatilo napadání. Rada odkopl míč jen na tísněného Jurošku, kterému nevyšlo zpracování a slávisté tak budou zahrávat aut.
     
    30
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla trestá velkou chybu domácích a vyrovnává! Frydrychovi se vůbec nepovedla přihrávka gólmanovi, kterou vystihl Olayinka, jenž si to namířil po levém křídle. Sice se zdálo, že Frydrych celou situaci zvládne uhasit, nakonec ale hostující útočník ještě dokázal přihrát pod sebe na ŠTĚPÁNA KOREŠE, který se trefil přesně do protipohybu Pavlenky.
    30. Štěpán KOREŠ - 1:1
     
    31
    A hosté mohli vést. Tetour se odhodlal ke střele z velké dálky, ta ale mířila vedle levé Pavlenkovy tyče.
     
    32
    Žlutou kartu dostává Josef Hušbauer (SK Slavia Praha).
     
    33
    Slávisté ale přidávají a na jejich hře je vidět, o co hrají. Barák si to namířil přímočaře středem skrz přesilu protihráčů, nakonec ale dovedl míč až do vápna a když už byl opravdu hodně tísněn, přiťukl balon Mešanovičovi, který se ocitl v jasné gólové šanci, skvěle ho ale vychytal pohotový Rada.
    33. Skvělý Rada vychytal Mešanovičovu tutovku.
     
    34
    Slávisté nadále tlačí a obléhají pokutové území hostů.
     
    35
    Na další centr naskočil opět Mešanovič, míč však po teči obránce skončil nad.
     
    36
    Velký závar po rohovém kopu! Radovi se nepodařilo míč ideálně vyboxovat a nakonec se balon pomalu kutálel k bráně hostí. Obránci Dukly ale stály na brankové čáře asi v šesti lidech a nekonec společnými silami odklidili nebezpečný balon do bezpečí.
    36. Tomu se říká trma-vrma! Šest hráčů Dukly odolalo na brankové čáře.
     
    37
    Hosté přece jen trochu otupili tlak slávistů, ti však nadále kombinují a vymýšlejí, jak se dostat za obranu soupeře.
     
    38
    Sýkora vyslal centrovaný míč z pravé strany, pozorný Rada ale včas vyběhl a chytil míč do rukavic.
     
    39
    Ngadeu zastavil rychle se rozvíjející protiakci a vidí žlutou kartu.
     
    40
    Podaného centr nepatřil k povedeným, a tak byl na hranici šestnáctky odhlavičkován do bezpečí.
     
    41
    Juroška měl při postupném útoku před sebou hodně prostoru, obšem žádného neobsazeného spoluhráče. I tak ale hostující hráč s šestkou na zádech zvolil přihrávku. Ta však ani nepatřila k nejpřesnějším, a tak mohou hrát domácí.
     
    42
    Centr z pravého křídla se snažil usměrnit mezi tři tyče Holenda, to se mu ovšem nepodařilo. Míč následně dostihl ještě před autovou čárou Olayinka, který se pokusil probít do šestnáctky individuálně, úspěšný ale nebyl.
     
    43
    Na druhé straně po rychlém přechodu do útoku pálil Hušbauer, jeho přízemní pokus byl však zablokován.
     
    44
    Do vápna Dukly létal jeden centr za druhým. Na zatím poslední míč do šestnáctky si naběhl Ngadeu, který ale v opravdu velmi výhodně pozici vůbec netrefil bránu.
    44. Ngadeu hlavičkoval úplně volný, ale bránu netrefil.
     
    45
    Poslední minuta úvodní půle, zdá se, že se do kabin půjde za nerozhodného stavu, hraje se totiž ve středu hřiště.
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Úvodní půle je minulostí a zatím sledujeme překvapivě vyrovnaný duel. Do vedení šli sice domácí zásluhou hlavičky Mešanoviče, Dukelští ale dokázali srovnat díky trefě Koreše. Druhá půle za chvilku začne, tak se nechme překvapit, co nám přinese.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hned zkraje druhé půle mohl udeřit Mešanovič, který dostal dlouhou přihrávku za obranu, při zakončení se ale možná trochu ukvapil a svou dělovku poslal hodně mimo.
    46. Mešanovič se řítil do brejku, ale střelu uspěchal a netrefil bránu.
     
    47
    Kotel Slavie se o poločasové pauze přesunul na jižní tribunu a domácí fandové tak mohou podporovat své hráče opět zpoza brány, kterou střeží gólman Rada a na kterou vršovický klub ve druhé pětačtyřicetiminutovce útočí.
     
    48
    Rozehrávku Dukly napadal velmi aktivně Sýkora, nakonec si ale hosté vypomohli přihrávkou gólmanovi a mohou rozehrávat další akci.
     
    49
    Slávisté ale vstoupili do druhého poločasu aktivněji a zatím to jsou oni, kdo zaměstnává obranu soupeře.
     
    50
    První centr z levé strany byl odvrácen, Bořil se snažil míč ještě vybojovat zpět, při napadání si ale pomohl nedovoleně.
     
    51
    Zmrhal táhl nadějný protiútok svého celku, ve středu hřiště se mu nabízel volný Ngadeu. Sešívaný křídelník ale nenahrál vůbec přesně a Edenem to jen zahučelo.
     
    53
    Dukelští vytlačili svého soupeře ze své poloviny hřiště, k balonu se ale nedostali, a tak musejí být stále v pozoru.
     
    54
    Nyní už to ale hostujícím hráčům vyšlo. Slávisté navíc začínají přitvrzovat, píská se další faul vyplývající z napadání rozehrávky Dukly, tentokrát Mešanovičovi.
     
    55
    Tentokrát byl na zem poslán nedovoleně Deli a uvidíme volný přímý kop Slavie.
     
    56
    Míč dlouho poskakoval v šestnáctce Dukly až nakonec vyplaval právě u Deliho, který zkusil z ostrého úhlu pálit z voleje, jeho pokus byl však zablokován.
     
    57
    Domácí nadále operovali kolem vápna fotbalistů z Julisky a nakonec vybojovali roh. Ten odvrátila obrana hostí na hranici vápna k Sýkorovi, který z první poslal míč vysoko na tribunu.
    57. Sýkora po rohu vypálil vysoko nad bránu.
     
    58
    Zničehonic se otevřel ve středu hřiště volný prostor pro Tetoura, který neváhal a vydal se na steč. Hostující záložník se nakonec téměř bez odporu slávistů dostal až před jejich šestnáctku, střela mu ale vůbec nesedla a míč skončil mimo.
     
    59
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Jan Sýkora, přichází Stanislav Tecl.
     
    60
    Sešívaní se krkolomně dostali až do vápna Dukly, tam jejich akce také stejně krkolomně pokračovala. Hušbauerův pokus byl zablokován a míč se dostal na levou stranu k Barákovi, ten se snažil ostrého úhlu asi ještě přihrávat, pozorný Rada ale schoval střílenou přihrávku do svých rukavic.
     
    61
    Na druhé straně to zkusil z velké dálky Juroška, i tentokrát mohl zůstat Pavlenka v klidu, neboť míč zamířil vysoko na tribunu.
     
    62
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Štěpán Koreš, přichází Frederik Bílovský.
     
    63
    Aktivní Podaný nadělal domácím běkům velké potíže na levém křídle a nakonec také vybojoval autové vhazování pro svůj tým.
     
    64
    Velká šance Slavie! Tecl dostal hodně prostoru na pravém křídle a míč připravoval do vápna pro Zmrhala. Ten se nakonec k zakončení nedostal, na zemi skončili kromě něj ještě další dva hráči Dukly, sudí ale signalizoval pouze výhodu, tudíž viděl faul Zmrhala.
    64. Tecl dostal míč před bránu, Zmrhal v obležení obránců zakončit nedokázal.
     
    65
    Bílek byl faulován těsně před šestnáctkou hostů, uvidíme volný přímý kop. Krajní bek Slavie bude ale ještě předtím ošetřován.
     
    66
    Žlutou kartu dostává Jan Juroška (FK Dukla Praha).
     
    66
    Bořil je nakonec za potlesku fanoušků odnesen za autovou čáru a zdá se, že slávisté budou muset střídat.
     
    66
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Jan Bořil, přichází Mick Van Buren.
     
    67
    Přizvednutý centr nenadělal Radovi vůbec žádné potíže, balon totiž skončil vysoko nad jeho svatyní.
     
    68
    Van Buren se hnal za dlouhým Hušbauerovým nákopem a po kontaktu se Štetinou padá – penalta pro Slavii!
     
    69
    Žlutou kartu dostává Lukáš Štetina (FK Dukla Praha).
     
    69
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je to 2:1! Exekuce penalty se ujal ANTONÍN BARÁK, který se ze svého pohledu trefil přesně do levé šibenice, Rada navíc skočil na druhou stranu a fanoušci v Edenu tak mohou podruhé slavit.
    69. Antonín BARÁK - 2:1
     
    70
    Dukelští vybojovali brzy po inkasovaném gólu roh, z něj ale zahrozit výrazněji nedokázali.
     
    71
    Další nebezpečí naopak chystali slávisté, tentokrát ale Barák dlouho váhal se střelou zpoza šestnáctky a nakonec byl o míč obrán.
     
    72
    Fotbalisté z Julisky ale hrozí i nadále. Olayinka si naběhl na zdánlivě ztracený centrovaný míč, ve výskoku ho ale stylem kung-fu nedokázal umístit mezi tři tyče.
     
    73
    Další akci vedl Podaný, který měl spoustu času na centr, i tak ho ale poslal pouze do území nikoho. Pavlenka bude vykopávat.
     
    74
    Dnešní utkání sleduje 13 974 diváků.
     
    75
    U míče jsou stále Hynkovi svěřenci, kteří ale hrají jen na vlastní polovině a zatím se jim nedaří vymyslet recept na slávistickou obranu.
     
    76
    Dlouhý nákop domácí jen pohlídali, míč totiž doskákal až do autu a červenobílí budou moci rozehrávat.
     
    77
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Michal Bezpalec, přichází Emmanuel Edmond.
     
    78
    Po souboji ve středu hřiště se píská faul hostí a Hušbauer už si chystá míč na centr.
     
    79
    Nakonec sešívaná desítka našla Lüftnera, jenž hlavou ještě hledal své spoluhráče. Pozorný byl však gólman Rada, který vyběhl a míč chytil do rukavic.
     
    80
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to je studená sprcha pro Slavii! Holenda si naběhl na nadýchaný centrovaný balon, který ještě sklepl pod sebe na EMMANUELA EDMONDA, který dokázal balon usměrnit do sítě. Je tedy vyrovnáno a jediný, kdo je nyní v Edenu slyšet jsou fandové Dukly.
    80. Emmanuel EDMOND - 2:2
     
    81
    Vedení mohl vrátit svému celku Tecl, který hlavičkoval po volném přímém kopu, v zajímavé pozici se mu však zakončení vůbec nevydařilo a balon skončil mimo.
     
    82
    Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Jan Juroška, přichází Michal Smejkal.
     
    83
    Tecl v další zajímavé příležitosti, tentokrát si navedl míč na střelu z ostrého úhlu, tvrdou ránu ale dokázal Rada zlikvidovat.
    83. Výborný Rada vychytal Tecla.
     
    84
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Josef Hušbauer, přichází Milan Škoda.
     
    85
    Sešívaní by jistě rádi chystali závěrečný nápor, zatím se ale musí bránit rohu Dukly.
     
    86
    Nebezpečí z rohu domácí zažehnali, kupředu se ale nevydali. Hráči v rudých dresech totiž velmi rychle získali míč zpět a opět tak zaměstnávají obranu Slavie.
     
    87
    Dlouhý míč, který mířil na Olayinku, odklidil Barák pouze do autu a hrají tak dále Hynkovi svěřenci.
     
    88
    Tak to je neskutečné, Dukla závěr utkání zatím naprosto kontroluje a spíše to vypadá, jako kdyby právě ona potřebovala vyhrát. Sešívaní jsou stažení na vlastní půlce a prozatím jen odvrací útoky hostí.
     
    89
    Míč skončil v zámezí po souboji Olayinky s Lüftnerem a sudí signalizují výkop od brány.
     
    90
    Deli vybojoval míč na polovině hřiště a zdá se, že se domácí konečně dostanou ke kýženému náporu.
     
    90
    Tak opět ne, naopak rychlou protiakci táhl Olayinka, proti přesile to zkusil sám, míč mu však utekl až za brankovou čáru.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    90+1
    Hráči Slavie vybojovali míč ve středu a chystá se dlouhý aut do vápna.
     
    90+2
    Po nepřehledném souboji balon doskákal až do zámezí, hlavní rozhodčí Příhoda nechal rozhodnutí na asistentovi, který nařizuje odkop od brány.
     
    90+3
    Slavii se v závěru nedaří vůbec nic. Naopak do protiakce se vydával Edmond, proti třem sešívaným obráncům ale nedokázal udržet míč.
     
    90+3
    Sešívaní míč opakovaně pouze vracejí k brankáři Pavlenkovi a pokoušejí se nakopávat. Obrana Dukly je ale naprosto pozorná a Slavii v závěru nepustila do jediné příležitosti.
     
    90+4
    Do konce zbývají poslední vteřiny a je zřejmě rozhodnuto. Dukla má k dispozici rohový kop, který se chystá rozherát nakrátko.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Malé pražské derby končí překvapivou remízou 2:2, nutno však podotknout, že zaslouženou. Sešívaní se sice ujale dvakrát vedení, v zápase však nijak výrazně nedominovali a Dukla, která nehrála nijak ustrašeně, dokázala pokaždé odpovědět.

    Slávisté tedy nedokázali využít zaváhání Plzně a odskočit dvě kola před koncem na rozdíl čtyř bodů. Naopak si připisují do tabulky bod jediný a rovněž o jeden jediný bod nadále ligu vedou. Souboj o titul tak bude v posledních dvou kolech nesmírně napínavý a zajímavý! Dukla se díky získanému bodu posouvá na osmé místo před Karvinou.
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše, loučím se s vámi a brzy se těším na počtenou.
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 7:3.
    Střely mimo: 5:5.
    Rohy: 6:3. (20:42:03)

    Adam Kolář

    Branky: 16. Mešanović (Hušbauer), 69. Barák (pen.) – 30. Koreš (Olayinka), 80. Edmond (Holenda)

    Karty:   28. Barák (SLA), 32. Hušbauer (SLA), 39. Ngadeu (SLA) – 16. Šimůnek (DUK), 66. Juroška (DUK), 69. Štetina (DUK)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 5:5. Rohy: 6:3.
    SK Slavia Praha: Pavlenka – Frydrych (C), Lüftner, Deli, Bořil (66. Van Buren) – Ngadeu – Sýkora (59. Tecl), Hušbauer (84. Milan Škoda), Barák, Zmrhal – Mešanović.
    Náhradníci: Otáhal – Bílek, Flo, Ščuk, Milan Škoda, Tecl, Van Buren.

    FK Dukla Praha: F. Rada – Juroška (82. Smejkal), Štetina, Šimůnek, Podaný – Marek Hanousek (C), Daniel Tetour, Bezpalec (77. Edmond) – Olayinka, Holenda, Koreš (62. Bílovský).
    Náhradníci: Hruška – Bílovský, Brandner, Edmond, Mustedanagič, Preisler, Smejkal.

    Rozhodčí: Příhoda – Kotalík, Boček

    Diváci: 13 974
    thejrc.org