HC Boskovice inline – Uh. Brod 7:1 (kon.) | Černošice – IHC Prague Rats 6:7 (po pr.) | IHC Kladno – Roller Storm 6:2 (kon.)
IHC Olomouc – Uh. Brod 13:7 (kon.) | HC Boskovice inline – Devils Zlín 6:7 (po pr.) | Černošice – Roller Storm 6:12 (kon.)
IHC Kladno – IHC Prague Rats 5:10 (kon.) | IHC Olomouc – Devils Zlín 10:5 (kon.)
konec
IHC Eagles Olomouc
10:5 (1:1, 2:2, 4:0, 3:2)
IHC Devils Zlín
Sobota 13.05.2017, 16:00 • Zimní stadion Boskovice • STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    47:38
    Devils právě vstřelili branku!
    I Zlín se ještě dočkal, po individuální akci upravuje konečný výsledek NICOLAS WERBIK. Bez asistence.
     
    47:08
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Zlín se nevyhnul nepopulární desítce. Devils se dostali do zajímavého úniku, který však výborně zlikvidoval Sedlář a hned z protiútoku se prosadil DAVID ROUPEC. Bez asistence.
     
    46:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Na pokračování útoku už byl ovšem krátký. STANISLAV HUSÁK dostal přihrávku před brankoviště a tváří v tvář brankáři se nemýlil. Asistence: Pavel Handl, Lubomír Vích
     
    45:59
    Huf se opět vyznamenal! Svým skvostným semaforem zabránil dalšímu gólu.
     
    41:52
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils se ovšem rychle dostali do šance po vhazování a přeci jen po dlouhé době dokázali vsítit gól. RICHARD KOBYLÍK byl v dobrém místě a z blízkosti překonal brankáře soupeře. Asistence: Michal Hlaváč, Jan Vyoral
     
    39:56
    Domácí se dostali do dalšího úniku, ale Huf tentokrát předvedl brilantní zákrok a puk za svá záda nepustil.
     
    37:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    To už ale neplatí. LUBOMÍR VÍCH sice při svém nájezdu neuspěl, ale poté se přeci jen ještě probojoval do šance a zvýšil skóre tohoto utkání. Asistence: Stanislav Husák
     
    35:44
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak ještě jeden gól před koncem čtvrtiny. DAVID ROUPEC zůstal na pravé straně sám a trefil se přesně. Huf neměl moc šancí proti tak přesnému pokusu. Asistence: Lukáš Cik.
     
    35:07
    Olomouc právě vstřelila branku!
    No a zvyšuje své vedení. Huf sice upozorňoval na číhajícího LUBOMÍRA VÍCHA za obranou, ale k němu se i tak dostal puk a po souhře se spoluhráčem se dokázal prosadit. Hosté ještě reklamují ofsajd, ale rozhodčí jsou neoblomní. Asistence: Stanislav Husák
     
    33:25
    Huf předvedl parádní zákrok. Olomouc se dostala do rychlé šance, už zakončovala skoro do odkryté klece, ale zlínský gólman se pohotově přemístil a drží svůj tým ve hře o body.
     
    30:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Zrovna jsem chtěl psát, že sledujeme vyrovnanou pasáž hry, ale v tom se olomoučtí hráči dostali do zajímavé šance před Hufem a JAROSLAV ADOLF dokázal zblízka zužitkovat nahrávku svého spoluhráče. Asistence: Lubomír Vích a Pavel Handl
     
    25:07
    Olomouc právě vstřelila branku!
    LUBOMÍR KORHOŇ to ale napravuje a Olomouc se přeci jen ujímá vedení. Po většinu času byli domácí nastěhování na polovině soupeře a nakonec se jim přeci jen podařilo Hufa překonat. Asistence: Lukáš Cik a David Roupec.
     
    23:42
    Vyloučení v týmu IHC Tempish Olomouc (Janeba – 1,5 min., podražení).
     
    22:33
    Devils právě vstřelili branku!
    LUKÁŠ BUCHTA to vzal na sebe, vybojoval puk a překonal Sedláře, který toho pravděpodobně přes obránce moc neviděl. Krátce před polovinou utkání je tak stav utkání srovnán. Bez asistence.
     
    21:16
    Vyloučení v týmu IHC Tempish Olomouc (Korhoň – 1,5 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    17:56
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc si bere své vedení zpět. Domácí dokonale rozebrali obranu soupeře a STANISLAV HUSÁK už pouze jen poděkoval za fenomenální přihrávku, nastavil hokejku a upravil skóre. Asistence: David Roupec a Lubomír Korhoň.
     
    17:26
    Devils právě vstřelili branku!
    Přeci jen se hokejisté Zlína dočkali. DAVID HRAZDÍRA z pravé strany trefil naprosto přesně a srovnal tak stav tohoto utkání. Asistence: Nicolas Werbik.
     
    15:46
    Neskutečný zákrok Sedláře! Už jeho první zákrok po přesunutí byl skvělý, ale následné máchnutí hokejky, kterým trefil i dorážku, to bylo jako z NHL!
     
    13:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí v první velké šanci zklamali, ale zaváhání napravil LUKÁŠ CIK, kterého před brankou našel Lubomír Korhoň. Olomouc se tak poprvé ujímá vedení. Asistence: Lubomír Korhoň
     
    11:47
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Přeci jen to ale Olomouc stihla. LUKÁŠ CIK dostal po přečíslení namazáno na druhou tyč brány Hufa a střelou do poloodkryté brány nezaváhal. Je srovnáno. Asistence: Stanislav Husák a Pavel Handl
     
    11:03
    Zahrozila naopak Olomouc, která ale z přečíslení Hufa nepřekonala. Stav zůstává nezměněn.
     
    09:53
    Devils právě vstřelili branku!
    Nepodařilo se a naopak Zlín udeřil z rychlého protiútoku. JAROSLAV JANEBA totiž našel mezírku ve výstroji Sedláře a otevřel tak skóre tohoto utkání. Asistence: Michael Hlaváč.
     
    08:13
    Po delší době i Olomouc na polovině soupeře a hned z toho byl pořádný závar! Ten však Huf i s pomocí jednoho ze spoluhráčů dokázal uhasit.

    Michal Janoštík

    Branky a nahrávky: 12. Cik (Husák, Handl), 14. Cik (Korhoň), 18. Husák (Roupec, Korhoň), 26. Korhoň (Cik, Roupec), 31. Adolf (Vích, Handl), 36. Vícha (Husák), 36. Roupec (Cik), 38. Vích (Husák), 47. Husák (Handl, Vích), 48. Roupec – 10. Janeba (Hlaváč), 18. Hrazdíra (Werbik), 23. Buchta, 42. Hlaváč (Vyoral), 48. Werbik


    IHC Eagles Olomouc: Sedlář (Vágner) – Handl, Korhoň, Adolf, Husák, Cik, Vích, Roupec
    IHC Devils Zlín: Huf (Kořének) – Kobylík, Janeba , Vyoral, Hlaváč, Hrazdíra, Buchta, Karafiát, Werbik

    Rozhodčí: Lerch – Lein
    ocianews.com