IHC Olomouc – HC Boskovice 9:6 (kon.) | Devils Zlín – Uh. Brod 4:5 (2:3 po s.n.) | IHC Přerov – IHC Nový Jičín 6:5 (kon.)
ILHK Hr. Králové – Černošice 4:6 (kon.) | IHC Prague Rats – Brno 10:2 (kon.) | ILHK Hr. Králové – IHC Kladno 10:4 (kon.)
Roller Storm – Brno 4:3 (po pr.) | Roller Storm – IHC Prague Rats 4:12 (kon.)
konec
IHC Eagles Olomouc
9:6 (2:0, 2:2, 3:0, 2:4)
HC Boskovice
Neděle 21.05.2017, 10:00STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    47:50
    Deset vteřin před koncem se ještě prosadil JAKUB ČUŘÍK a završil tak skóre na konečných 9:6 pro Olomouc. Asistence: Jaroslav Adolf, Lubomír Vích.
     
    47:34
    Po souhře bratří Tadeáše a Filipa Krále zakončil MAREK ANTAL. Asistence: Tadeáš Král, Filip Král.
     
    47:00
    David Roupec fauloval ve vyložené šanci LUKÁŠE ŠMÍDA, za což sudí nařídil trestné střílení. Zmíněný ŠMÍD si s ním poradil náramným způsobem, když si rameny rozhýbal brankáře a bekendem poslal puk kotouč pod břevno.
     
    44:59
    Po vyhraném vhazování od Lukáše Šmída se k puku dostal kapitán DAVID ŠEBEK a prudkým příklepem vymetl prostor pod horní tyčkou, olomoucký Vágner jen promáchl lapačkou.
     
    44:22
    V oslabení se nakonec dokázali hosté prosadit, když to na sebe vzal FILIP KRÁL.
     
    43:30
    Domácí si v závěru utkání ještě zahrají přesilovku, když se za hosty provinil nedovoleným bráněním Tadeáš Král.
     
    39:48
    Roupec už po několikáté v utkání vyslal do brejku Čuříka, ten se obtočil kolem bránícího protihráče a nabídl kotouč LUBOMÍRU VÍCHOVI, který technickou střelou k levé tyči nedal brankáři šanci. Asistence: Jakub Čuřík, David Roupec.
     
    33:00
    Vzápětí Olomoučtí skórovali znovu a opět je pod gólem podepsaný LUBOMÍR KORHOŇ. Asistence: Lukáš Cik, Stanislav Husák.
     
    32:07
    Nedáš dostaneš! Hosté nejprve neproměnili velkou šanci a z brejkové situace hned inkasovali, na konci domácí akce stál LUBOMÍR KORHOŇ. Asistence: Jakub Čuřík, Lukáš Cik.
     
    30:15
    Marek Kaluža zamířil po svém faulu na trestnou lavici na minutu a půl. Důvodem bylo hákování, které rozhodčí viděl.
     
    29:10
    JAKUB ČUŘÍK se řítil po přihrávce od Adolfa sám na Kulzera, nic nevymýšlel a vystřelil puk prudce mezi betony. Asistence: Jaroslav Adolf, David Roupec.
     
    26:20
    Husák oslabil svůj tým na minutu a půl, když vystřelil puk mimo hrací plochu.
     
    23:42
    Hosté z přečíslení snižují na rozdíl dvou branek necelých dvacet vteřin před koncem. DAVID BÍLÝ využil odkryté klece po přihrávce Antala a zasunul kotouč do brány. Asistence: Marek Antal, Tadeáš Král.
     
    22:47
    Domácí rozjeli povedenou akci, na jejímž konci stál dorážející LUBOMÍR KORHOŇ, Brankář Kulzer se natahoval po dorážce marně. Asistence: Lubomír Vích, Jakub Čuřík.
     
    17:52
    Filip Král vyslal skvělým pasem svého bratra TADEÁŠE KRÁLA a ten ve vyložené šanci nezklamal. Asistence: Filip Král, Marek Antal.
     
    13:15
    DAVID ROUPEC se po přihrávce od Lukáše Cika ocitl v dobré střelecké pozici a svou ránu vyslal pod horní tyčku. Olomoučtí vedou 3:0. Asistence: Lukáš Cik, Jaroslav Adolf.
     
    10:46
    Domácí DAVID ROUPEC využil své rychlosti a z pravého křídla se natlačil před bránu a mezi betony gólmana propasíroval puk do brány. Domácí se ujímají vedení 2:0. Asistence: Lukáš Cik, Jaroslav Adolf.
     
    08:36
    LUKÁŠ CIK se nerozmýšlel a vypálil švihem za modrou čárou a trefil místo přesně pod horní tyčkou. Asistence: Stanislav Husák, David Roupec.
     
    06:41
    Vyloučení v týmu IHC Tempish Olomouc (Adolf Jaroslav – 1,5 min., podražení).

    Adam Baštinec

    Branky a nahrávky: 9. Cik (Husák, Roupec), 11. Roupec (L., Adolf), 14. Roupec (Lukáš, Adolf), 23. Korhoň (Vích, Čuřík), 30. Čuřík (Adolf, Roupec), 33. Korhoň (Čuřík, L.), 33. Korhoň (L., Husák), 40. Vích (Čuřík, Roupec), 48. Čuřík (Adolf, Vích) – 18. T. (F., Antal), 24. Bílý (Antal, T.), 45. F., 45. Šebek (Šmíd), 47. Šmíd (TS), 48. Antal (F., T.)


    IHC Eagles Olomouc: Vágner – Husák, Vích, Cik L. (A), Roupec, Čuřík, Adolf, Korhoň (C), Vápeník
    HC Boskovice: KÜlzer J. – KÜlzer N., Kaluža, Šmíd, Bílý, Antal, Král F., Král T., Šebek
    ocianews.com