Nový Zéland – Francie 0:2 (kon.) | Honduras – Vietnam 2:0 (kon.) | Senegal – Ekvádor 0:0 (kon.)
USA – Saúdská Arábie 1:1 (kon.)
konec
Honduras
2:0 (0:0)
Vietnam
Neděle 28.05.2017, 08:00 • Jeonju World Cup Stadium (Jeonju) • Mistrovství světa U20 • Skupina E
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Honduras právě vstřelil branku!

    V samotném závěru utkání se ještě prosazují hráči Hondurasu, pro které ale tahle branka nic neřeší! Po druhé se na turnaji prosadil JORGE ALVAREZ poté, co mu přihrál do vápna Darixon Vuelto a on sám si udělal prostor ke střele do protipohybu brankáře!
     
    90+3
    Phan se dostal do průniku obranou Hondurasu po pravém křídle, jeho následný centrovaný míč ale našel Perello, který tak může rozjet jednu z posledních útočných akcí svého celku.
     
    90+2
    Quang Hai Nguyen se pokusil o střelu zpoza vápna Hondurasu, jeho pokus jen o pár centimetrů minul branku celku v bílých dresech!
     
    87
    Na dvakrát se pokusil překonat Perella Phan, jeho první pokus byl ale zblokován a druhý byl velmi nepřesný.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Phan Thanh Hau (Vietnam).
     
    85
    Quang Hai Nguyen si po individuální akci naběhl na pravou stranu vápna, následně se pokusil o střelu a jeho pokus skončil až na vzdálenější tyči Perellovy branky!
     
    80
    Střídání v týmu Vietnam: ze hřiště odchází Luong Hoang Nam, přichází Duong Van Hao.
    77. Sendel CRUZ - 1:0
     
    77
    Honduras právě vstřelil branku!

    A přesto první branku utkání dávají hráči Hondurasu! Zřejmě Vuelto vybojoval míč v souboji na levém křídle, následně přízemním centrem vybídl spoluhráče. První na řadě míč minul, poté se k němu dostal SENDEL CRUZ, který před prázdnou brankou nezaváhal!
     
    73
    Střídání v týmu Honduras: ze hřiště odchází Byron Rodríguez, přichází Mario Flores.
     
    62
    Obrovské šance ve vápně Vietnamu! Vuelto se dostal ke střele na hranici malého vápna, jeho pokus byl ale zblokován a následně doputoval k jeho spoluhráči, který byl v ofsajdovém postavení!
    61.
     
    61
    A hráči v bílém se snaží o branku všemi silami! Rodriguez po individuální akci a střele zpoza vápna netrefil branku Vietnamu jen o pár centimetrů!
     
    60
    Do dobré příležitosti se dostal i Sanchez, který dostal odražený míč někde u puntíku pokutového kopu, jeho střela z první ale zřejmě letí ještě teď!
     
    59
    Střídání v týmu Vietnam: ze hřiště odchází Nguyen Tien Linh, přichází Phan Thanh Hau.
    59.
     
    59
    Martinez opět centroval z pravého křídla do pokutového území Vietnamu, míč z jeho kopačky ale zaplachtil jen pár centimetrů nad branku Buie!
     
    56
    Nadělat Vietmanu problémy mohla opět souhra Martineze s Rodriguezem! První zmiňovaný hráč centroval z křídelního prostoru na nabíhajícího spolurháče, kterému ale míč ukopl včasným zákrokem jeden z hráčů v červených dresech!
     
    49
    Po centru ze standartní situace se dostal ke střele Martinez, jeho přízemní pokus ale zablokoval obránce v červeném dresu na rohový kop!
     
    46
    Střídání v týmu Honduras: ze hřiště odchází Foslyn Grant, přichází Sendel Cruz.
    41.
     
    41
    Hráči v červených dresech lehce polevili v napadání, což se jim rozhodně nemuselo vyplatit! Po přihrávce za jejich obranu se do šance dostal Vuelto, který ale ani na dvakrát nedokázal překonat brankáře Vietnamu!
     
    40
    Střídání v týmu Honduras: ze hřiště odchází Carlos Pineda, přichází José Reyes.
     
    39
    Žlutou kartu dostává Wesly Decas (Honduras).
     
    32
    Střídání v týmu Vietnam: ze hřiště odchází Dinh Thanh Binh, přichází Tran Thanh.
    26.
     
    26
    Obrovskou šanci ale měl Rodriguez, který se po centru z křídelního prostoru pokusil o akrobatické zakončení, kterým jen o pár centimetrů minul branku! Chyběl jen opravdový kousek k nejhezčí brance letošního Mistrovství Světa!
     
    18
    Álvarez se pokusil ze přímého kopu ohrozit branku Vietnamu na přímo, jeho střela jen o pár centimetrů minula Buiovu svatyni!
     
    16
    Centr od rohového praporku byl sice krátký, s čímž si obrana Hondurasu poradila bez problémů. Následný centr za obranu ale musel vyřešit až Perello, který sice nejistě, ale přeci zasáhl!
     
    13
    Hráči Vietnamu se ale rychlou kombinací dostali do velké příležitosti! Thanh Binh Dinh se dostal ke střele z pravé strany vápna Hondurasu, jeho pokus byl ale zblokován jedním z hráčů v bílém na rohový kop!

    Daniel Bertók

    Branky: 77. Cruz (Vuelto), 90+3. J. Álvarez (Vuelto)

    Karty:   39. Decas (HON) – 85. Phan Thanh Hau (VIE)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 8:7. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 18:9.
    Honduras: Perello – Maldonado, José García, Decas, Andrade (C) – Grant (46. Cruz), C. Pineda (40. Reyes) – Vuelto, J. Álvarez, B. Rodríguez (73. Flores) – D. Martínez.
    Náhradníci: J. Delgado, Mashburn – Arias, Cruz, Flores, K. Hernández, Quiróz, Reyes, J. Sánchez, Zapata.

    Vietnam: Bui Tien Dung – Luong Hoang Nam (80. Duong Van Hao), Ho Tan Tai, Doan Van Hau, Huynh Tanh Sinh – Nguyen Hoang Duc, Nguyen Quang Hai – Nguyen Trong Dai (C), Nguyen Tien Linh (59. Phan Thanh Hau), Dinh Thanh Binh (32. Tran Thanh) – Ha Duc Chinh.
    Náhradníci: Do Sy Huy, Nguyen Bá Minh Hieu – Do Thanh Thinh, Duong Van Hao, Ho Minh Di, Phan Thanh Hau, Tong Anh Ty, Tran Dinh Trong, Tran Thanh, Tran Thanh Son.

    Rozhodčí: Abdulla Hassan (UAE) – Alhammadi (UAE), Almahri (UAE) – Al Kaf (OMA), Shukralla (BHR) – Sidiropoulos (GRE)
    thejrc.org