Slovensko – Indie 3:1 (kon.) | Francie – Velká Británie 4:3 (kon.) | Česko – Švýcarsko 6:0 (kon.)
Kajmanské ostrovy – Haiti 5:7 (kon.) | Řecko – Kanada 3:4 (0:1 po s.s.) | Arménie – Hongkong 4:3 (1:0 po s.s.)
po s.s. (0:1)
Řecko
3:4 (1:1, 0:1, 2:1 - 0:0)
Kanada
Čtvrtek 01.06.2017, 20:30 • Tipsport arena, Pardubice • Mistrovství světa mužů • Skupina A1
     
    V samostatných stříleních zvítězil tým Kanada.
    Autorem vítězné branky je DUSTiN KELLY.
     
    43:01
    Kanada právě vstřelila branku!
    Power sice nejdříve trefil jen tyč, ale Kanada se rázem prosazuje a srovnává na 3:3! Marshall na sebe natáhl obránce, zbavil se ho a přihrál doleva volnému KEVINU REIDOVI, který ho uklidil z úhlu za Vrettise, který při tomto gólu asi nebude mít úplně čisté svědomí. Asistence: William Marshall, Marcus Power.
    42:00 GOULAKOS - 3:2
     
    42:00
    Řecko právě vstřelilo branku!
    Pětinásobní mistři světa jsou na tom zle. Řecko otáčí stav utkání a díky skvělé produktivitě jde do vedení! Pitsikoulis nahazoval míčem před branku, kde ho jemnou tečí usměrnil přesně k pravé tyči SPIRO GOULAKOS! Asistence: Nicholas Pitsikoulis, Michael Barbas.
    37:36 VAGENAS - 2:2
     
    37:36
    Řecko právě vstřelilo branku!
    Tomu se říká produktivita! Řecko šokuje kanadský výběr a srovnává stav utkání na 1:1. CHRIS VAGENAS střelou zápěstím vymetl pravý růžek branky Kanady. Asistence: Spiro Goulakos, Steve Alvo.
    21:54 Du. KELLY - 1:2
     
    21:54
    Kanada právě vstřelila branku!
    To byla rána! Azevedo přihrál na madrou DUSTINOVI KELLYMU, který se opřel do míčku vší silou a trefil se přesně do pravého horního rohu! Asistence: Victor Azevedo, Danick Martel.
    14:40 Adamou - 1:1
     
    14:40
    Řecko právě vstřelilo branku!
    To jsou věci! Řekové z první vážnější situace vyrovnávají na konci první třetiny skóre zápasu! Klitrinos dobře vybojoval míček za brankou, ten se poté různými odrazy dostal k JOHNU ADAMOUVI který střelou k levé tyči nedal Floresovi šanci. Bez asistence.
    09:57 SZOLGA - 0:1
     
    09:57
    Kanada právě vstřelila branku!
    Javorové listy využívají přesilovku! O'Keefe přihrál BRIANU SZOLGOVI, který neváhal a střelou z první z levého kruhu překonal Vrettise. 1:0 pro Kanadu. Asistence: Patrick O'Keefe, Kevin Marchuk.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 15. Adamou, 38. Vagenas (Goulakos, Alvo), 42. Goulakos (Pitsikoulis, Barbas) – 10. Szolga (O'Keefe, Marchuk), 22. Du. Kelly (Azevedo, Martel), 44. Reid (Marshall, Power), rozh. náj. Kelly

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Pitsikoulis (GRE)
    0:0   Martel (CAN)
    2. série:
    0:0   Kuzmarski (GRE)
    0:1   Du. Kelly (CAN)
    3. série:
    0:1   J. Barbas (GRE)


    Řecko: Vrettis (Bitsakis) – Adamou, J. Barbas, Goulakos, Hinios, Pinios, Rompotinos, Tzaferis – Alvo, Argiris, Arkalis, M. Barbas, R. Barbas, Giannoumis, Kakivelos, Karvouniaris, Klitrinos, Kuzmarski, Pitsikoulis, Romano, Vagenas
    Kanada: Flores (Barlow) – Azevedo, Babij, Fortier, Kastes, Marshall, O'Keefe, Szolga, Wild, Yetman – D'Abadie, Dentremont, Escott, Gingera, Du. Kelly, Dy. Kelly, Laurencelle, Marchuk, Martel, Merasty, Power, Reid, Yetman

    Rozhodčí: Marco Friedly, Michal Škrobák
    thejrc.org