Slovensko – Indie 3:1 (kon.) | Francie – Velká Británie 4:3 (kon.) | Česko – Švýcarsko 6:0 (kon.)
Kajmanské ostrovy – Haiti 5:7 (kon.) | Řecko – Kanada 3:4 (0:1 po s.s.) | Arménie – Hongkong 4:3 (1:0 po s.s.)
konec
Kajmanské ostrovy
5:7 (2:3, 3:1, 0:3)
Haiti
Čtvrtek 01.06.2017, 18:20 • malá hala • Mistrovství světa mužů • Skupina B2
     
    44:45
    Babin v posledních vteřinách ještě zkoušel změnit skóre, nicméně místo míčku, který lapil Province, skončil sám Babin, následně si Kajmanské ostrovy vyžádaly oddechový čas.
     
    42:31
    Haiti právě vstřelilo branku! Hokejbalisté Haiti využívají přesilovou hru a dvě a půl minuty před koncem základní hrací doby se ujímají dvoubrankového vedení. Mezi betony z mezikruží přesně zamířil MIKE FILS-AIMÉ. Bez asistence
     
    41:00
    Vyloučení v týmu Kajmanské ostrovy (Nelson – 2 min., hákování).
     
    39:10
    Vyloučení v týmu Kajmanské ostrovy (Windsor – 2 min., sekání).
     
    37:51
    Jenže záhy mohlo bát srovnáno, znovu. Kyle Floyd utekl do úniku, tváří v tvář Provincovi ale byl tím méně šťastným, a tak Kajmanské ostrovy stále ztrácí jeden gól.
     
    33:30
    Vyloučení v týmu Haiti (Morne – 2 min., krosček).
     
    31:52
    Haiti právě vstřelilo branku! Jedinečné a a dramatické utkání nemá konce, Haiti jde ve třetí třetině do vedení 6:5! Po asistenci u předchozího gólu si PATRICK CHÉRY připisuje také gólovou trefu. Asistence: Steven Jean-Denis.
     
    30:45
    Haiti právě vstřelilo branku! Hned na začátek třetí třetiny je tu vyrovnání na 5:5! Dělovkou od modré čáry skóroval FABRICE DÉCOSSE, střela byla tak rychlá, až se odrazila ven od vnitřní konstrukce brány. Asistence: Paul-Arthur Plaisir, Patrick Chéry.
     
    29:01
    Vyloučení v týmu Kajmanské ostrovy (Plamondon – 2 min., držení protihráče).
     
    28:01
    Haiti právě vstřelilo branku! Závěrem druhého dějství se podařilo Haiti snížit na rozdíl jediného gólu. Mezi střelce se zapsal také ALEX PAUL a dopomohl k dalšímu zdramatizování karibského derby. Asistence: Eddy Nadeau.
     
    27:26
    Kajmanské ostrovy právě vstřelily branku!
    Gólová kanonáda nekončí. Ve hře čtyři na čtyři se dokázal z vrchu mezikruží prosadit ERIC ARMSTRONG. Asistence: Marc Babin, Chris Yeramian.
     
    26:06
    Vyloučení v týmu Kajmanské ostrovy (Selin – 2 min., nafilmovaný pád).
    Vyloučení v týmu Haiti (Aimé – 2 min., nedovolené bránění).
     
    24:47
    Vyloučení v týmu Kajmanské ostrovy (Elliott – 2 min., vražení na hrazení).
    Vyloučení v týmu Haiti (Jean-Denis – 2 min., držení protihráče).
     
    23:46
    Vyloučení v týmu Haiti (Achille – 2 min., hrubost).
     
    22:17
    Vyloučení v týmu Haiti (Morne – 2 min., nedovolené bránění).
     
    21:50
    Jason Keating v obrovské příležitosti mohl zvýšit již na 5:3, když se zcela osamocen ocitl v mezikruží, nicméně Province si se situací poradil a další míček za svá záda nepropustil.
     
    20:21
    Kajmanské ostrovy právě vstřelily branku!
    Hokejbalisté Kajmanských ostrovů otáčí vývoj zápasu! Ve dvojnásobné přesilové hře si s přehledem dokráčel pro zápis do střeleckých statistik DENNIS PASCHIER. Asistence: Eric Armstrong.
     
    19:32
    Vyloučení v týmu Kajmanské ostrovy (Charles Lamy Jr. – 2 min., sekání).
     
    19:17
    Vyloučení v týmu Haiti (P.-A. Plaisir – 2 min., podražení).
     
    18:55
    Kajmanské ostrovy právě vstřelily branku!
    A máme vyrovnáno. Přestože Kajmanské ostrovy nevyužily přesilovku, a poté musely čelit brejkové situaci, vzápětí dokázaly vyrovnat z hole SCOTTA ELLIOTTA. Asistence: Chris Yeramian
     
    18:16
    Kajmanské ostrovy se nedokážé udržet v útočné třetině, nicméně jeden z hráčů Haiti naběhl do úniku, Spence si ale poradil s nebezpečným momentem.
     
    16:47
    Vyloučení v týmu Haiti (P.-A. Plaisir – 2 min., sekání).
     
    14:35
    Vyloučení v týmu Kajmanské ostrovy (Floyd – 2 min., hákování).
     
    13:26
    Kajmanské ostrovy právě vstřelily branku!
    Střelecké hody chtějí okusit také Kajmanské ostrovy, které snížili na 2:3 z hokejky CHRISE YERAMIANA. Asistence: Scott Elliott.
     
    13:08
    Haiti právě vstřelilo branku! A je tu další využitá početní výhoda z pohledu Haiti. Tentokrát Spence nestačil na střelu od modré čáry z hole OLIVIERA GIBSONA AIMÉHO. Asistence: Mike Fils-Aimé, Patric Raphael.
     
    11:22
    Vyloučení v týmu Kajmanské ostrovy (Armstrong – 2 min., držení hole).
     
    10:44
    Haiti právě vstřelilo branku! Reprezentaci Haiti se podařilo využít přesilovou hru, když se před Spencem uvolnil PATRICK RAPHAEL, zpracoval si míč a bez větších rozpaků ho namířil z předbrankového prostoru do sítě soupeře. Asistence: Alex Paul, Fabrice Décosse
     
    08:52
    Vyloučení v týmu Kajmanské ostrovy (Armstrong – 2 min., podražení).
     
    07:57
    Haiti právě vstřelilo branku! Jak se dlouho nic nedělo, tak nyní si to obě strany vynahrazují. Po menším zmatku před bránou Spence se dokázal prosadit PIERRE-JERRY BENEL, který tak vyrovnává na 1:1. Asistence: Charles Lamy Jr.
     
    07:01
    Vyloučení v týmu Haiti (Achille – 2 min., podražení).
     
    06:36
    Kajmanské ostrovy právě vstřelily branku!
    Po delším souboji o míček u zadního mantinelu na straně Haiti se slova chopil Strenk, který přihrál JASONU KEATINGOVI. ten si najel na spodní stranu levého kruhu a prostřelil soupeřova brankáře. Asistence: Paul Strenk.

    Martina Nová

    Branky a nahrávky: 7. Keating (Strenk), 14. Yeramian (Elliott), 19. Elliott (Yeramian), 21. Passchier (Armstrong), 28. Armstrong (Babin, Yeramian) – 8. Benel (Lamy), 11. Raphael (Paul, Décosse), 14. Aimé (Fils-Aimé, Raphael), 29. Paul (Nadeau), 31. Décosse (Plaisir, Chéry), 32. Chéry (Jean-Denis), 43. Fils-Aimé


    Kajmanské ostrovy: Spence (Slipcenko) – Allard, Armstrong, Bowden, Bridges, Marley, Selin, Windsor, Yaxley, Yeramian – Babin, Elliott, Fischer, Floyd, Keating, McDonald, Nelson, Passchier, Plamondon, Pull, Strenk
    Haiti: Province (L. Régiste-Augustin) – Achille, Aimé, Décosse, Fils-Aimé, Gabriel, Charron, Morne, Nadeau, Siméon – Benel, Dorneval, Cherubin, Chéry, Jean-Denis, Lamy, Meroné, Morne, Paul,C. A. Plaisir, P.-A. Plaisir, Raphael, Véricain
    thejrc.org