Slovensko – Indie 3:1 (kon.) | Francie – Velká Británie 4:3 (kon.) | Česko – Švýcarsko 6:0 (kon.)
Kajmanské ostrovy – Haiti 5:7 (kon.) | Řecko – Kanada 3:4 (0:1 po s.s.) | Arménie – Hongkong 4:3 (1:0 po s.s.)
konec
Francie
4:3 (1:1, 1:1, 2:1)
Velká Británie
Čtvrtek 01.06.2017, 14:00 • malá hala • Mistrovství světa mužů • Skupina B1
     
    44:42
    Francie právě vstřelila branku!
    Neskutečný závěr třetí třetiny! V oslabení unikl bleskovou rychlostí DOMINIC MARTEL a Marchetti si nedokázal s jeho střelou nijak poradit. Bez asistence.
     
    38:47
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Sympatickou akcí se řádně předvedli také hokejbalisté z Britských ostrovů. Po vyhraném buly mířila střela ihned na gólmana Francie, který byl úspěšný, míč se následně dostal za bránu, kde se ho ujali bez okolků útočící hráči a důraz ZACKA BROWNA u pravé tyče přinesl jeho týmu kýžené vyrovnání. Asistence: Hayden Johnson, Callum Mort.
     
    36:34
    Francie právě vstřelila branku!
    Krásnou souhru nyní předvedli Francouzi. Bacul nejprve naběhl do levého kruhu, odkud vystřelil tvrdou ránu na Marchettiho. S tímto pokusem si britský gólman poradil, jenže odražený míč se dostal napravo nachystanému NORBERTOVI ABRAMOVOVI, který přesně zamířil a překonal roztaženého gólmana. Asistence: Lukas Bacul.
     
    29:32
    Francie právě vstřelila branku!
    Pár vteřin před koncem prostřední třetiny se Francouzům podařilo vyrovnat. JESS TANGUY nekompromisně vypálil zápěstím z pravého kruhu a trefil se mezi betony Marchettiho. Asistence: Martin Domain, Francis Ballet.
     
    22:50
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Velice rychle se Britům daří využít dvojnásobnou početní výhodu. Od modré čáry prosvištěla dělová rána za záda Laferta, který neměl šanci se zakrytým výhledem kvůli řadě clonících a bránících hráčů. Svůj tým do vedení poslal VLAD PORUBSKY. Asistence: Chrissy Morrison.
     
    10:23
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Britové zatlačili svého soupeře v jeho pásmu a z tlaku před bránou gólmana Laferta dokázal protlačit míček do sítě SCOTT ELLARD. Asistence: Carl Graham, Vlad Porubsky.
     
    08:52
    Francie právě vstřelila branku!
    Po sérii vyloučení přichází úvodní gól zápasu. Rychlou přihrávku od modré obdržel MARC SLUPSKI, který napřáhl z levého kruhu pro vhazování, brankář Marchetti do střely vložil lapačku, nicméně pouze dopomohl míčku do své sítě. Asistence: Tritan Dumont.

    Martina Martinková

    Branky a nahrávky: 9. Slupski (Dumont), 30. Tanguy (Domain, Ballet), 37. Abramov (Bacul), 45. Martel – 11. Ellard (Graham, Porubsky), 23. Porubsky (Morrison), 39. Brown (Johnson, Mort)


    Francie: Laferte (Lion) – Ballet, Bornand, Colotti, Dissegna, Dumont, Favarin, Proutat – Abramov, Bacul, Benbekhti, Capet, Domian, Leroux, Martel, Peltier, Slupski, Tanguy, Wallet
    Velká Británie: Marchetti (Pearce) – Adamec, Cooke, Gaunt, Graham, Hirst, Johnson, Tulip, Wilson, Wright – Brown, Bull, Cole, Ellard, Ferrington, Hagg, Kristof, Morrison, Mort, Porubsky, Slack
    thejrc.org