Slovensko – Indie 3:1 (kon.) | Francie – Velká Británie 4:3 (kon.) | Česko – Švýcarsko 6:0 (kon.)
Kajmanské ostrovy – Haiti 5:7 (kon.) | Řecko – Kanada 3:4 (0:1 po s.s.) | Arménie – Hongkong 4:3 (1:0 po s.s.)
po s.s. (1:0)
Arménie
4:3 (2:0, 1:0, 0:3 - 1:0)
Hongkong
Čtvrtek 01.06.2017, 20:40 • Malá hala Tipsport areny • Mistrovství světa mužů • Skupina B2
     
    V samostatných stříleních zvítězil tým Arménie, střelcem vítězné branky se stal JEGHJA DER OHANESSJAN.
     
    40:29
    Hongkong právě vstřelil branku!
    Neskutečné, Hongkong skutečně vyrovnává a zápas začíná znovu od nuly! Přes klubko hráčů si našel do brány cestu míček vyslaný zprava SEANEM LAMEM, jenž vrací svému týmu naději na body. Bez asistence.
     
    39:19
    Hongkong právě vstřelil branku!
    Ale pozor, máme tu zaděláno na pořádné drama! TRUNG PHAM totiž podruhé v krátké době překonal arménského brankáře a už je to jen 3:2. Asistence: Brandon Sullivan.
     
    37:56
    Hongkong právě vstřelil branku!
    Ale téhle podivně odražené střele už brankář Arménie neodolal a Hongkong snižuje na 1:3! Rána LOKKIHO KWANA se zajímavě odrazila od hrací plochy, možná i od někoho z protihráčů, a vysokým obloučkem, který Aumais neviděl, zaplula do sítě. Bez asistence.
     
    29:36
    Arménie právě vstřelila branku!
    A ta je využita 24 vteřin před druhou sirénou, Arménie vede už 3:0! O branku se zasloužil JEGHJA DER OHANESSJAN, jenž se před chvilkou vrátil z trestné lavice. Napřáhl zleva a prostřelil vše, co mu stálo v cestě, včetně maskovaného muže Banha. Bez asistence.
     
    11:20
    Arménie právě vstřelila branku!
    A dvojnásobnou početní výhodu přetavili Arméni ve svůj druhý gól! Nahození z větší vzdálenosti si našel před brankou stojící HOVIG JERJIAN, jenž míček nechytatelně tečoval pod víko. Asistence: Jeghja Der Ohanessjan, Mike Jeramjan.
     
    02:35
    Arménie právě vstřelila branku!
    Z první třetiny uplynuly necelé tři minuty a Arménie se ujímá vedení! Na pravém kruhu napřáhl až téměř ke stropu haly JEGHJA DER OHANESSJAN a posílá tak svůj tým do vedení 1:0. Asistence: Hovig Jerjian.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 3. Ohanessjan (H. Jerjian), 12. Jerjian (Ohanessjan, Jeramjan), 30. Ohanessjan, rozh. náj. Ohanessjan – 38. Kwan, 40. T. Pham (Sullivan), 41. Lam

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Chang (HKG)
    0:0   G. Jerjian (ARM)
    2. série:
    0:0   Lam (HKG)
    0:0   H. Jerjian (ARM)
    3. série:
    0:0   Kwan (HKG)
    1:0   Ohanessjan (ARM)


    Arménie: Aumais (Najarjan) – Batri, Jeramjan, Galljano, Genc, Gennoe, Sadek, M. Vartazarmjan – G. Jerjian, H. Jerijan, Ohanessjan, Belcher, Boghossjan, Guergis, Charbonneau, Kabassakaljan, Kalachjan, Melkonjan, Missakjan, Nazarjan, Tacheijan, Tonkjan.
    Hongkong: Lui – Dang, Jackson, Monaco, Nguyen, S. Pham, Winia, C. Wong, D. Wong – Der, Graham, Chang, Chia, Chung, Kwan, Lam, Lee, T. Pham, Pon, Reid, Sullivan, Yueh.

    Rozhodčí: Sakkas, Šulo
    thejrc.org