Kajmanské ostrovy – Arménie 6:1 (kon.) | Portugalsko – USA 1:3 (kon.) | Velká Británie – Libanon 2:1 (kon.)
Indie – Řecko 3:0 (kon.) | Bermudy – Francie 4:3 (3:2 po s.s.) | Finsko – Slovensko 1:3 (kon.)
Itálie – Česko 0:12 (kon.)
konec
Itálie
0:12 (0:2, 0:4, 0:6)
Česko
Pátek 02.06.2017, 19:00 • Tipsport Arena, Pardubice • Mistrovství světa mužů • Skupina A2
Předzápasové kurzy
     
    44:19
    Současně jsou za potyčku vyloučení Wróbel s Vlasákem, na straně Itálie Divizio, D'Elia a D'Ettore. Všichni dostali menší trest za hrubost, Češi budou hrát přesilovku.
     
    33:06
    Podráždění Italové nejsou spokojení s vývojem utkání a pokouší se ukázat alespoň po fyzické stránce. Na Jana Bílého si za brankou počíhal Mike Antoniali, jenž ho vzal do objetí a vyměnil si s ním pár lehkých úderů. Oba se již chladí na trestné lavici s dvouminutovým trestem za hrubost.
     
    27:28
    Po přerušení ještě došlo k potyčce mezi Březinou a Verrellim, který doslova zalehl pardubického útočníka Kadlecova výběru. Oba dostávají po dvou minutách za hrubost, pokračovat se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    22:42
    Nyní je již výhoda českého celku u konce, na trestnou lavici putuje Marco Cerone (ITA) za držení.
     
    16:39
    Po faulu v útočném pásmu budou hrát přesilovou hru Italové. Tomáš Rejthar (CZE) je vyloučen za hru vysokou holí.
     
    13:14
    Na hřišti byl emotivně dohrán jeden ze soubojů před italskou střídačkou a bystří sudí si to ujít nenechali. Na lavici hanby již putuje za krosček Alberto Fiore (ITA). Pokračovat se bude dvacet vteřin ve čtyřech na obou stranách, následovat bude zkrácená přesilovka České republiky.
     
    11:35
    Závěr úvodní periody přinese převahu jednoho muže v poli také pro Itálii. Při návratu do obrany si svůj loket nedokázal pohlídal Michal Slanec (CZE), který se nyní zchladí na trestné lavici.
     
    08:14
    Aktivita českého celku přináší svoji ovoce. Za nedovolené bránění je za katr odeslán Michael Verrelli (ITA). Podaří se Česku využít první přesilovou hru?

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 5. Benedikt (Fejfar), 14. Štěpáník (Slanec), 21. Fejfar (Kruček), 25. Březina (Wróbel, Vlasák), 30. Štěpáník, 30. Březina (Wróbel), 31. Bacovský (Benedikt), 32. Soukup, 33. Fejfar (Bílý, Kruček), 36. Fejfar, 43. Bacovský (Kubeš, Bílý), 45. Štěpáník


    Itálie: Campisano (31. Cusimano) – Antoniali, Cerone, C. Di Giacomo, Divizio, Ferlisi, Fiacconi, Musto, Verrelli – M. Bernardo, Bonanno, Bowers, Carroccia, Dentamaro, P. Di Giacomo, D'Elia, D'Ettorre, Fiore, Novielli, Pagendam, Peragine, Pulicicchio, Velenosi
    Česko: Šimara (Jirotka) – Kudela, Pospíšil, Benedikt, Dědič, Rejthar, Slanec, Švanda, Vlasák, Barnošák, Bílý, Březina, Fejfar, Hnízdil, Bacovský, Kruček, Kubeš, Lux, Peschout, Soukup, Špaček, Štěpánik, Wróbel

    Rozhodčí: Friedli, Sakkas

    Diváci: 2 835
    bahis siteleri