USA – Itálie 2:1 (2:1 po s.s.) | Slovensko – Kanada 2:1 (kon.) | Česko – Velká Británie 10:0 (kon.)
konec
Česko
10:0 (2:0, 6:0, 2:0)
Velká Británie
Sobota 03.06.2017, 19:05 • Tipsport Arena, Pardubice • Mistrovství světa žen • Skupina W
     
    37:08
    Sarah Loweová (GBR) míří za katr a nabízí tím českému týmu třetí přesilovou hru v dnešním zápase. Její trest byl definován jako hrubost.
     
    34:06
    Z dalšího vyloučení má zřejmě největší radost brankářka Aneta Tupá, která se poprvé podívá, jak vypadá ženský hokejbal zblízka. Češi totiž půjdou do čtyř, vyloučena je totiž Michaela Rullová (CZE) za hru tělem.
     
    31:43
    Za držení míří na trestnou lavici velmi vlažným krokem Deana Cugliettaová (GBR).
     
    21:10
    Kábrtová znovu v akci, tentokrát zejména vleže. Po podražení na patnáctiletou českou hokejbalistku následuje vyloučení Sarah Loweové (GBR) a přesilová hra našeho výběru.
     
    10:14
    Z následného závaru došlo k drobné potyčce, po jejímž skončení míří dvě hráčky na lavici hanby. Jmenovitě se jedná o Amy Campbellovou (GBR), která si odpyká dvě minuty za hrubost a Lucii Manhartovou (CZE), jejíž trest byl definován jako sekání. Pokračuje se ve čtyřech hráčkách na obou stranách.
     
    05:55
    Ve stejném čase však dojde k prvnímu vyloučení a to na české straně. Za nedovolené bránění dostává menší trest Tereza Palová (CZE).

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 5. Přibylová (Křížová), 14. Fričová (Rullová), 17. Lédlová (Křížová), 18. Hyksová (Kvasničková), 23. Němcová (Kosinová, Kubínová), 23. Patočková (Manhartová), 25. Hyksová (Volková), 26. Kubínová (Lédlová, Rejlová), 31. Manhartová, 38. Němcová (Kosinová)


    Česko: Teplá (31. Tupá) – Herzigová, Kosinová, Němcová, Rejlová, Volková, Fričová, Držmíšková – Horálková, Topičová, Křížová, Patočková, Rullová, Kvasničková, Kubínová, Palová, Lédlová, Kábrtová, Manhartová, Přibylová, Hyksová
    Velká Británie: Jacksonová (23. Quigleyová) – Pearceová, Loweová, Croxallová, Serrelová, Hehirová, Painteraová, Howellová, Masonová – Kasnerová, Campbellová, Williamsová, Murdochová, Townsová, Hopkinsonová Wardová, Craigheadová, Parkerová, Cugliettaová, Taylorová, Laingová, Culshawová

    Rozhodčí: Kellerová, Lamontová

    Diváci: 1 054
    thejrc.org