Hongkong – Kajmanské ostrovy 3:4 (0:1 po s.s.) | Arménie – Haiti 0:1 (kon.) | Portugalsko – Švýcarsko 3:5 (kon.)
Finsko – Kanada 1:7 (kon.) | USA – Česko 3:2 (1:0 po s.s.) | Libanon – Bermudy 2:3 (kon.)
Slovensko – Řecko 3:1 (kon.)
konec
Libanon
2:3 (1:1, 0:2, 1:0)
Bermudské ostrovy
Sobota 03.06.2017, 18:00 • Malá hala Tipsport areny • Mistrovství světa mužů • Skupina B1
     
    33:58
    Tým Libanon právě vstřelil branku! Libanon využívá početní výhodu a stahuje rozdíl ve skóre na jedinou branku! Největší podíl na ní má RICARDO ABDULAHAD, který byl autorem rány, jež proplula za záda Derricka Holmese. Asistence: Antoine Ziadé, Elie Sabeh.
     
    26:07
    Bermudy právě vstřelily branku!
    Ale ne na dlouho, hned z další akce se totiž hráči z Karibiku prosazují! Nabito na pravý kruh dostal JACOB AMLONG, který nabil svou hokejku a nechytatelně zacílil pod horní tyčku. Asistence: Robet Bailey, Tom Worthington-White.
     
    23:33
    Bermudy právě vstřelily branku!
    Blesková akce po vhazování je přetavena v druhý bermudský gól! Po vyhrané buly se míčku zmocnil ROBERT BAILEY, jenž nad ničím neváhal a dělovkou rozvlnil síť za marně se natahujícím Habibem. Bez asistence.
     
    13:08
    Tým Libanon právě vstřelil branku! uplynulo pouze několik málo vteřin a začínáme znovu od začátku, neboť Libanon vyrovnává! MICHAEL HABIB se dostal do dobré pozice před bermudskou bránu a z levé strany se pokusem nad rameno nemýlil. Asistence: Noel Feghali, Bassil Boulos.
     
    12:40
    Bermudy právě vstřelily branku!
    Bermudští zkrácenou přesilovku využívají a ujímají se vedení! Jeremy Estay se obtočil s míčkem kolem tyče a vystřelil, míček se ale odrazil před bránu. Tam byl připravený CHRISTOPHER MERRITT, jenž doklepl oranžový předmět do sítě. Asistence: Jeremy Estay.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 14. M. Habib (Feghali, B. Boulos), 34. Abdulahad (Ziadé, Sabeh) – 13. Merritt (Estey), 24. Bailey, 27. Amlong (Bailey, Worthington-White)


    Libanon: P. Habib (Malkoun) – Awad, Abboud, J. Boulos, Nehme, Nasrallah, Feghali, Younes – P. Haber, Sabeh, M. Habib, El-Haddad, Boutros, B. Boulos, Sayed, M. A. Haber, Salhany, Eid, Abdulahad, Mohamad, Fadl, Haddad, Ziade.
    Bermudské ostrovy: Holmes (Leclerc) – Rowat, Coleman, Worthington-White, Miller, Smith, Gosse – Katzsch, Estey, Merritt, Luck, Hands Jackson, Cundliffe, Dzurus, Rufiange, Amlong, Beaudion, Talbot, Tremblay, Bailey, Farmer, Bilodeau, Calko.

    Rozhodčí: Kralovič, Šimbera
    thejrc.org