Hongkong – Kajmanské ostrovy 3:4 (0:1 po s.s.) | Arménie – Haiti 0:1 (kon.) | Portugalsko – Švýcarsko 3:5 (kon.)
Finsko – Kanada 1:7 (kon.) | USA – Česko 3:2 (1:0 po s.s.) | Libanon – Bermudy 2:3 (kon.)
Slovensko – Řecko 3:1 (kon.)
konec
Arménie
0:1 (0:1, 0:0, 0:0)
Haiti
Sobota 03.06.2017, 09:00 • Malá hala, Pardubice • Mistrovství světa mužů • Skupina B2
     
    To je ode mne vše. Přeji Vám hezký zbytek dne. (10:34:26)
     
    Tento zápas byl jeden z těch, ve kterých výsledek neodpovídá předvedené hře. Oba týmy předvedly obrovské množství šancí, které ale byly zneškodněny čarujícími brankáři obou týmů. Jak Aumain, tak Registré byli po zásluze zvoleni hráči utkání, neboť zejména na jejich bedrech stojí konečný výsledek. Arménie tímto ukončila základní skupinu a čekají na ni pouze souboje o umístění. Haiti se představí ještě zítra v 16:00 proti Hongkongu.
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Arménie: Jean-Francois Aumain
    Haiti: Augustin Lincy Registré.
     
    Konec zápasu.
     
    44:24
    Haiti se pokusilo přejít do útočného pásma. Narazili na arménskou obranu, která nechce otevřít hru a i v posledních momentech hry se snaží o vyrovnaní.
     
    44:18
    Oddechový čas pro Arménii.
     
    43:50
    Hra se převážně odehrává ve středním pásmu. Arménie se snaží přejít dále, Haiti naopak usilovně brání nejtěsnější výsledek.
     
    42:23
    Charles Alex Plaisir nyní tvrdě prověřil Aumaise. Z rychlé otočky zpoza brány vypustil míč na bránu. Brankář Arménie se však nenechal zaskočit a nadále udržuje svůj tým v naději na vyrovnání.
     
    41:02
    A obraz hry z předchozích momentů se nyní obrátil, stranou hřiště i týmovým obsazením. Arménci jsou však ve vyjíždění s míčkem o něco úspěšnější, než Haiťané před chvilkou. To ale neznamená, že by se útočném pásmu udrželi delší dobu.
     
    40:41
    Haiti v plném počtu.
     
    40:00
    Arménie nadále okupuje útočnou třetinu. Míč na svých holích však drží hráči Hati, kteří se jej neustále snaží vyhodit do bezpečí.
     
    38:43
    Haiti ve čtyřech hráčích v poli.
     
    38:41
    Vyloučení v týmu Haiti (Registé-Augustin – 2 min., zdržování hry). Trest odpyká Siméon.
     
    38:08
    Hodně práce nyní čeká i na Lincyho Registé-Augustina. Arménský tým drží Haiti v sevření útočné třetiny a trvale ostřeluje branku týmu z Karibiku.
     
    37:19
    Ani ve čtyřech nechce Haiti připustit vyrovnání dosavadního stavu. Naopak se stále více snaží vedení navýšit. Jean-Francois Aumais však doslova v brance čaruje a všechny soupeřovy střely vyráží.
     
    36:43
    Vyloučení v týmu Haiti (Fils-Aimé – 2 min., nedovolené bránění).
     
    36:16
    Oboustranný tlak se stupňuje. Emmanuel Gabriel se nyní pokusil o nepříjemný průnik, který byl zastaven arménskou obranou v pravém kruhu.
     
    35:27
    Arménie v plném počtu.
     
    35:07
    Jean-Francois Aumais znovu celkem výrazně podržel svůj tým. Během rostoucího nebezpečí ze strany Haiti dokázal puk vypíchnout svou lapačkou, poté jej zachytit.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 4. Morne (Plaisir)


    Arménie: Aumais (Narajian) – Batri, Galliano, Genc Avedissian, Gennoe, Sadek, M. Vartazarmian, R. Vartazarmian, Yeramian – Belcher, Boghossian, Der Ohanessian, Guergis, Charbonneau, G. Jerjian, H. Jerjian, Kabassakalian, Kalachian, Melkonian, Missikian, Nazarian, Tachejian, Torikian
    Haiti: L. Registré-Augustin (R. Registré-Augustin) – Achille, Aimé, Décosse, Fils-Aimé, Gabriel, Kender Channon, Re. Morne, Nadeau, Siméon – Benel, Dorneval, Cherubin, Chéry, Jean-Denis, Lamy, Meroné, Ru. Morne, Paul, C. Plaisir, P.-A. Plaisir, Raphael, Vérician

    Rozhodčí: Varca, Friedli
    thejrc.org