Juventus – Real Madrid 1:4 (kon.)
konec
Juventus FC
1:4 (1:1)
Real Madrid
Sobota 03.06.2017, 20:45 • National Stadium, Cardiff, Wales • Liga mistrů • Finále
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to k tomuto finálovému utkání vše. Samozřejmě se budu těšit u dalších on-line přenosů, ale nyní už Vám přeji dobrou noc! (23:03:08)
    Real Madrid - vítěz Ligy mistrů 2016/2017
     
    Sergio Ramos právě pozvedl pohár pro vítěze Ligy mistrů a mohou propuknout ohromné oslavy!
     
    A teď už jsou odměněni hráči Realu Madrid. Připomeňme si, že Real Ligu mistrů vyhrál potřetí během čtyř let a stal se vůbec prvním týmem, jenž obhájil titul. Samozřejmě když nepočítáme PMEZ.
     
    Pro medaile už kráčí fotbalisté Juventusu Turín. Určitě velmi trpká chvilka pro všechny hráče italského celku.
     
    Z útrob stadionu byla přinesena vytoužená trofej. Před jejím udělení si ale pro symbolickou cenu přicházejí rozhodčí. Ty doprovází nesmělý pískot.
     
    V Cardiffu se netrpělivě čeká na zakončení dnešního finálového večera. K vidění jsou pochopitelně slavící fotbalisté Realu a na druhé straně smutnící svěřenci Massimiliana Allegriho. V čele s Gianluigim Buffonem, kterému by titul přál snad každý.
    Real Madrid je prvním týmem, který dokázal obhájit triumf v Lize mistrů!

     
    Dnešní utkání je u konce a z vítězství v Lize mistrů 2016/2017 se raduje REAL MADRID. Po první půli to s Juventusem nevypadalo vůbec špatně, stav 1:1 byl výtečný, avšak během přestávky se italský tým naprosto změnil. Real byl v druhém poločase jednoznačně lepší a v 61. minutě mu Casemiro vrátil vedení. Poté uběhly jen tři minuty a Cristiano Ronaldo se díky druhému gólu v utkání osamostatnil na čele letošní tabulky střelců Ligy mistrů. Tím naprosto odpadl veškerý odpor Juventusu, načež vše korunovala červená karta pro Cuadrada a trefa z kopačky Marca Asensia. Juventus tedy prohrává páté ze šesti finále Ligy mistrů a Gianluigi Buffon se této trofeje opět nedočkal.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Juventus se ještě vydává na útočnou polovinu. Nevypadá to ale na ohrožení Keylora Navase, neboť postup italského týmu je velmi laxní.
     
    90+2
    Samotný závěr zápasu už se v pohodě dohrává v režii Realu Madrid. S dalším zakončením ještě přispěchal Álvaro Morata, nicméně jeho rána byla zablokována.
     
    90+1
    Marco Asensio (REA) ještě za nemístné oslavy gólu dostává žlutou kartu.
     
    90
    Nad rámec řádných devadesáti se budou hrát ještě čtyři minuty.
    90. Marco ASENSIO - 1:4
     
    90
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Ronaldův volný kop skončil na zdi, ale poté se madridský tým přeci jenom dočkal další trefy. Marcelo na levé straně u brankové čáry znemožnil soupeře a poté předložil tutovku MARCU ASENSIOVI. Střídající hráč naprosto v pohodě zakončil mimo dosah bezmocného Buffona.
     
    90
    Ronaldo bude útočit na třetí branku v dnešním utkání. Modrić byl totiž povalen Danim Alvesem a následovat bude poměrně slibná standardní situace.
     
    89
    Taktické střídání na závěr. Toni Kroos míří z trávníku, poslední minuty odehraje Álvaro Morata.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 27. Mandžukić (Higuaín) – 20. Ronaldo (Carvajal), 61. Casemiro, 64. Ronaldo (Modrić), 90. Asensio (Marcelo)

    Karty:   12. Dybala (JUV), 66. Pjanić (JUV), 70. Sandro (JUV), 72. Cuadrado (JUV) – 31. Ramos (REA), 42. Carvajal (REA), 53. Kroos (REA), 90+1. Asensio (REA)   84. Cuadrado (JUV)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:6. Rohy: 1:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 23:18.
    Juventus FC: Buffon (C) – Barzagli (66. Cuadrado), Bonucci, Chiellini – Dani Alves, Pjanić (71. Marchisio), Dybala (78. Lemina), S. Khedira, Sandro – Higuaín, Mandžukić.
    Náhradníci: Neto – Benatia, Cuadrado, Marchisio, Lemina, Asamoah, Lichtsteiner.

    Real Madrid: Navas – Carvajal, Ramos (C), Varane, Marcelo – Kroos (89. Morata), Casemiro, Modrić – Isco (82. Asensio), Benzema (77. Bale), Ronaldo.
    Náhradníci: Casilla – Nacho Fernández, Bale, Kovačić, Asensio, Morata, Danilo.

    Rozhodčí: Felix Brych – Mark Borsch, Stefan Lupp (vš. GER)
    thejrc.org