Česko – Indonésie 2:0 (kon.)
konec
Česko
2:0 (1:0)
Indonésie
Sobota 03.06.2017, 15:00 • Stade Parsemain, Fos-sur-Mer • Turnaj v Toulonu • Skupina C
     
    Máme tady konec! Český tým je i po svém druhém představení na tomto turnaji neporažen. V tomto zápase si naši mladíci poradili s Indonésií, kterou přehráli 2:0. Navíc si ještě dovolili nedat penaltu, kterou zahodil Chaluš. Pro Indonésii bude příští zápas se Skotskem poslední na letošním turnaji, naopak Česko je blízko k postupu do závěrečných bojů. Rozhodnuto může být už dnes! Pokud dnes Skotsko porazí Brazílii, tak postupujeme přímo z prvního místa a nebudeme se muset případně ohlížet na další zápasy. To bude z mé strany všechno. Já se s Vámi loučím, přeji Vám příjemný zbytek víkendu a u fotbalu zase někdy na počtenou. (16:47:42)
     
    80+4
    Konec zápasu.
     
    80+3
    Novotný hledal svým centrem naběhnutého Šašinku, ale ten se k míči nedostal. Brankář Indonésie bude odkopávat od své branky.
     
    80+2
    Graiciar se probíjel do pokutového území, ale skvělým zákrokem jednoho z obránců Indonésie tato akce končí.
     
    80+1
    Česko začíná nastavení na míči, s velkým přehledem kombinuje po celé šíři hřiště. Indonésie už běhá velmi odevzdaně.
     
    80
    Rozhodčí tohoto zápasu nastavil tři minuty nad rámec základní hrací doby zápasu.
     
    79
    Indonésie rozehrávala rohový kop, který nadělal českému brankáři problémy. Plachý musel boxovat míč do zámezí. Tlak Indonésie ještě zdaleka nekončí.
    78. ŠAŠINKA - 2:0
     
    78
    Česko právě vstřelilo branku!
    Rozehrávka se Indonésii nepovedla. Míč se dostal k rozběhnutému ONDŘEJI ŠAŠINKOVI, který se nemýlil, Česko vede 2:0 a na 99% si z dnešního zápasu vezme všechny tři body.
     
    78
    Závěr dnešního zápasu je za dveřmi. Dvě minuty nás dělí od konce základní hrací doby a od další české výhry na tomto turnaji.
     
    77
    Plachý bude odkopávat od své branky. S odkopem nikde nespěchá a to se Indonésanům vůbec nelíbí. Rozhodčí zatím nechává hře volný průběh.
     
    76
    Žlutou kartu dostává Graiciar (Česko).
     
    76
    Míč z rohového kopu se točil přímo do české branky, ale ani tohle gólem nekončí. Český brankář si teď mohl oddechnout.
     
    75
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Havelka, přichází Graiciar.
     
    75
    Tři Indonésané se řitili na dva české obránce. To mohlo skončit gólem, ale neskončilo. Skvělým zákrokem se prezentoval kapitán Chaluš, který na poslední chvíli odehrál na rohový kop.
     
    74
    Opět se míč z rohového kopu dostal na zadní tyč, kde byl Chaluš, ale tentokrát tento hráč nevystřelil. Tento signál Indonésané přečetli na výbornou.
     
    73
    Zajímavá indonéská akce skončila neúspěchem- Na řadě je Česko, které opět vybojovalo další rohový kop. Čas se pro Indonésii krátí.
     
    72
    Míč z rohového kopu propadnul na zadní tyč, kde byl úplně volný Chaluš, ale ten přestřelil. Stav utkání je i nadále stejný.
     
    71
    Šašinka v další zajímavé příležitosti, která tentokrát končí rohovým kopem pro náš nároďák. Česko s rozehrávkou nikde nespěchá.

    Jan Mládek

    Branky: 13. Kasiar, 78. Šašinka

    Karty:   13. Král (CZE), 24. Kasiar (CZE), 60. Novotný (CZE), 76. Graiciar (CZE) – 55. Witriawan (IND)

    Neproměněná penalta: 46. Chaluš (CZE), brankář Riyandi zneškodnil


    Česko: Plachý – Mareček, Čech (41. Tkáč), Král (C) (41.Chaluš), Holík – Tischler, Havelka (75. Graiciar) – Novotný, Rezek, Hlavatý – Kasiar (61. Šašinka)
    Náhradníci: Jedlička – Chaluš, Sadílek, Lingr, Šašinka, Chvěja, Granečný, Graiciar, Tkáč

    Indonésie: Riyandi – Marasabessy (65. Maulana), Haris, Irianto (C), Andika – Iqbal, Baharsyah, Sulaeman (54. Witriawan) – Vikri, H. Putra (54. Nurrokhin), F. Putra
    Náhradníci: Rossy – Nono, Fadhil, Lestaluhu, Witriawan, Hidayat, Yulhan, Nurrokhin, Maulana
    thejrc.org