Libanon – Francie 4:9 (kon.) | Velká Británie – Bermudy 5:3 (kon.) | Švýcarsko – Itálie 6:3 (kon.)
Haiti – Hongkong 6:2 (kon.) | Kanada – Indie 8:0 (kon.)
konec
Libanon
4:9 (1:3, 2:5, 1:1)
Francie
Neděle 04.06.2017, 08:30 • Tipsport arena • Mistrovství světa mužů • Skupina B1
     
    38:00
    Francie právě vstřelila branku!
    A další úspěšná odpověď Francie na inkasovanou branku. Dalším úspěšným francouzským střelcem je dnes také DOMINIK MARTEL, jenž již dvakrát přihrával. Asistence: Martin Domian.
     
    37:15
    Tým Libanon právě vstřelil branku! Tak přeci jen se to povedlo. Střela z pravého rohu před bránu na Boulose prošla a Boulos místo střely ještě zvolil přihrávku, dorážející MICHAEL HABIB zvedl míček a neměl problém překonat roztaženého Laferta. Asistence: Bassil Boulos, Alexandre Haddad.
     
    27:52
    Francie právě vstřelila branku!
    Dnešní utkání je pro Libanonce nejtvrdší ze všech, po dvou těsných porážkách přichází takováto kanonáda od Francouzů. MARTIN DOMIAN ke dvěma asistencím a jednomu gólu přidává další přesnou trefu. Asistence: Dominic Martel.
     
    27:34
    Francie právě vstřelila branku!
    A již jsme se dostali celkem na deset branek v zápase! Druhou branku v utkání si připisuje JESS TANGUY po další rychlé výměně přihrávek se spoluhráči. Asistence: Martin Domian, Benoit Proutat.
     
    24:29
    Tým Libanon právě vstřelil branku! Střelecké hody nekončí! Po nenápadné akce v pásmu Francie jsou Libanonci úspěšní v překonání Laferta. Opět to byl ALEXANDRE HADDAD, který si pohrál s míčkem a dovršil dnešní hattrick. Bez asistence.
     
    21:48
    Francie právě vstřelila branku!
    Tak tohle je kruté pro Libanon. Po snížení na dvougólový rozdíl již Francouzi opět vedou o čtyři branky. Na 6:2 navyšuje ALEXANDRE LEROUX, který si sám pohrál s míček a podruhé v duelu překonal Skaffa. Bez asistence.
     
    20:55
    Francie právě vstřelila branku!
    Jenže Francouzi rychle odpovídají. Již při hře pět na pět poslal míček Bacul na NORBERTA ABRAMOVA, který čekal v levém kruhu pro vhazování a trefil se k tyči. Asistence: Lukas Bacul, Marc Slupski.
     
    20:19
    Tým Libanon právě vstřelil branku! Naopak Libanonci se prosazují ve vlastním oslabení. Takřka identická situace jako u prvního gólu Libanonu, ALEXANDRE HADDAD nekompromisně proběhl obranou Francie a vyzrál již podruhé v utkání na Laferta. Bez asistence.
     
    15:45
    Francie právě vstřelila branku!
    Jenže po následném buly již na další pokus Francouzů Skaff nestačil. Bílo-modří dnes vynikají rychlostí vzájemných přihrávek, což se potvrdilo i nyní, kdy z prostoru před brankoviště po rychlé váměně skóruje JESS TANGUY. Asistence: Martin Domian, Dominic Martel.
     
    13:06
    Francie právě vstřelila branku!
    Francouzi nepohrdají početní výhodou. Po přihrávce z levého rohu hřiště Abramova skóroval MARTIN DOMIAN, který čekal v mezikruží blízko brány a z první čistě prostřelil Skaffa. Asistence: Norbert Abramov, Jess Tanguy.
     
    09:53
    Francie právě vstřelila branku!
    Přestože se Libanonu podařilo dostat k Lafertovi a vystřelit na něj, další protiútok Francouzů skončil znovu gólem. Rychlé přihrávky zakončila střela z blízkosti ALEXANDRA LEROUXE a znamená tak francouzské vedení v zápase. Asistence: Remi Colotti.
     
    06:47
    Francie právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. Vetší aktivita Francie vynesla gól, po výpadu Libanonců šli do protiútoku Francouzi a zespodu levého kruhu propasíroval mezi betony Skaffa míček LUKAS BACUL. Asistence: Marc Slupski, Norbert Abramov.
     
    02:42
    Tým Libanon právě vstřelil branku! Tak to je nepříjemné pro Francii. Od úvodu zápasu si Laferte nesáhl na míček a první akce Libanonců končí úspěchem. Po vyhraném buly ukořistil míček ALEXANDRE HADDAD, který proklouzl přes dvě čáry a z předbrankového prostoru bez ničí pomoci dostal míček do brány. Bez asistence.

    Martina Nová

    Branky a nahrávky: 3. Haddad, 21. Haddad, 25. Haddad, 38. Habib (Boulos, Haddad) – 7. Bacul (Slupski, Abramov), 10. Leroux (Colotti), 14. Domian (Abramov, Tanguy), 16. Tanguy (Domian, Martel), 21. Abramov (Bacul, Slupski), 22. Leroux, 28. Tanguy (Domian, Proutat), 28. Domian (Martel), 38. Martel (Domian)


    Libanon: Skaff (od 22. Malkoun) – Awad, Abboud, J. Boulos, Nehme, Nasrallah, Feghali, Younes – P. Haber, Sabeh, M. Habib, El-Haddad, Boutros, B. Boulos, Sayed, M. A. Haber, Salhany, Eid, Abdulahad, Mohamad, Fadl, Haddad, Ziade.
    Francie: Laferte (Lion) – Ballet, Bornand, Colotti, Dissegna, Dumont, Favarin, Proutat – Abramov, Bacul, Benbekhti, Capet, Domian, Leroux, Martel, Peltier, Slupski, Tanguy, Wallet.

    Rozhodčí: Sakkas (SUI), Koskuba (CZE)
    thejrc.org