Libanon – Francie 4:9 (kon.) | Velká Británie – Bermudy 5:3 (kon.) | Švýcarsko – Itálie 6:3 (kon.)
Haiti – Hongkong 6:2 (kon.) | Kanada – Indie 8:0 (kon.)
konec
Velká Británie
5:3 (1:1, 2:0, 2:2)
Bermudské ostrovy
Neděle 04.06.2017, 11:30Mistrovství světa mužů • Skupina B1
     
    43:22
    Bermudy právě vstřelily branku!
    Tak přece jen ještě snížení! CHRISTOPHER MERRITT dostal přesný pas na mezikruží, kde se napřáhl a prudkou dělovkou nedal Marchetimu šanci zasáhnout – 5:3! Asistence: Tom Worthington-White.
     
    37:06
    Bermudy právě vstřelily branku!
    Že by se tým Bermudských ostrovů ještě nadechoval k obratu? Přesně mířenou střelu z levého kruhu vyslal JEREMY ESTEY, propálil Marchettiho a ještě tím zažehl naději – 5:2! Bez asistence.
     
    35:33
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Tak to je destrukce Bermudských ostrovů v přímém přenosu. Po skvělé první části Bermudy odpadly a nyní prohrávají již o čtyři góly. Pohledná kombinace skončila na hokejce CHRISSYHO MORRISONA, který si počkal až půjde gólman k zemi a následně zakončil přímo pod víko! Máme tu hattrick britského hráče – 5:1! Asistence: Scott Wright.
     
    33:55
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Početní výhody Britům jdou a dnes se v nich prosazují podruhé! Další fantastická kombinace, do které doklouzal MIROSLAV ADAMEC, jenž v pádu dopravil míček do odkryté klece – 4:1! Asistence: Zach Wilson a Vlad Porubsky.
     
    28:21
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Kvalitní hra favorizovaného týmu Bermud se ve druhé třetiny vytratila v pověstném Bermudském trojúhelníku! Hrdinou duelu je CHRISSY MORRISON, jenž ke gólu a asistenci přidává další trefu! Tentokrát si počíhal na střelu Cooka odraženou o zadní mantinel před branku, kde bleskurychlou dorážkou ještě přiblížil Británii k postupu – 3:1! Asistence: Joe Cooke.
     
    25:48
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Přesilovka Britů je využita! Parádní akce po levé straně přinesla křižný pas, který v pádu do sítě dopravil TOM COLE – 2:1! Branka padla při faulu, takže vyloučení Bermud se neruší. Asistence: Chrissy Morrison.
     
    11:57
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Britský celek z ojedinělé útočné akce vykřesal vyrovnávací branku! Hodně zkušeně to nyní provedl CHRISSY MORRISON, který podržel balonek, udělal tři rychlé kroky mezi kruhy a ostrou ranou do vzdálenější šibenice prostřelil Leclerca – 1:1! Asistence: Vojtech Kristof.
     
    05:30
    Bermudy právě vstřelily branku!
    Celek z Bermudských ostrovů nakonec přece jen přesilovou hru využívá! Vteřinu před návratem vyloučeného hráče vyslal z pravého kruhu přesně pod břevno ránu TOM WORTHINGHTON-WHITE a mohl se jít radovat – 0:1! Asistence: Robert Bailey a Ross Rufiange.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 12. Morrison (Kristof), 26. Cole (Morrisson), 29. Morrison (Cooke), 34. Adamec (Wilson, Porubsky), 36. Morrison (Wright) – 6. Worthinghton-White (Bailey, Rufiange), 38. Estey, 44. Merritt (Worthington-White)


    Velká Británie: Marchetti (Pearce) – Adamec, Cooke, Gaunt, Graham, Hirst, Johnson, Tulip, Wilson, Wright – Brown, Bull, Cole, Ellard, Hagg, Kristof, Morrison, Mort, Porubsky, Slack
    Bermudské ostrovy: Leclerc (Holmes) – Rowat, Coleman, Worthington-White, Miller, Smith, Gosse, Katzsch, Estey, Merritt, Luck, Hands, Cundliffe, Dzurus, Rufiage, Amlong, Beaudion, Talbot, Tremblay, Bailey, Farmer, Bilodeau, Calko

    Rozhodčí: Hollett, Friedli
    thejrc.org