USA – Itálie 7:4 (kon.) | Hongkong – Libanon 5:0 (kon.) | Kajmanské ostrovy – Velká Británie 4:2 (kon.)
Švýcarsko – USA 1:2 (kon.) | Indie – Finsko 4:1 (kon.) | Arménie – Bermudy 3:2 (kon.)
Itálie – Portugalsko 1:6 (kon.) | Haiti – Francie 0:1 (kont.) | Kanada – Slovensko 0:3 (kon.)
konec
Indie
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
Finsko
Úterý 06.06.2017, 14:00Mistrovství světa mužů • Skupina A1
Předzápasové kurzy
    33:29 D. BRAR - 4:1
     
    33:29
    Indie právě vstřelila branku!
    A teď už se mohou čeští hokejbalisté začít chystat na svého čtvrtečního soupeře, kterým bude s největší pravděpodobností právě Indie! Po 38 sekundách udeřila počtvrté. Kalkat zakončil kombinaci libovou nabídkou pro DAMPYHO BRARA, jemuž stačilo doklepnout míček do prázdné brány a dnes podruhé slavit – 4:1! Asistence: Harp Kalkat, Smiter Kaila.
    32:51 JK GILL - 3:1
     
    32:51
    Indie právě vstřelila branku!
    Končící přesilovku Indové přece jenom využívají a dostávají se na dosah čtvrtfinále! Rozhodujícím receptem byla skvělá clona před brankářem. Pak stačilo z dálky vypálit JK GILLOVI a protože Kuru nic neviděl, potřetí kapituluje – 3:1! Asistence: Marcel Mallais.
    23:47 S. BRAR - 2:1
     
    23:47
    Indie právě vstřelila branku!
    Wow, to byla nádherná střela! Třetí gól utkání je rozhodně ještě krásnější než ty dva předchozí, přitom situace vznikla naprosto jednoduše. SUNNY BRAR se ve střední vzdálenosti odhodlal k ráně bez nápřahu, která s úžasnou rychlostí zaplula do bližšího růžku finské klece. Indové si berou zpátky ztracené vedení – 2:1! Asistence: Amrit Purewal.
    13:24 L. VIITANEN - 1:1
     
    13:24
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Obě finské přesilovky měly stejný scénář, ale ta druhá je využita a máme vyrovnané skóre! Na modré čáře si zase vyměňovali míček Aki Pietsalo a LAURI VITTANEN, tentokrát střílel druhý jmenovaný. Napoprvé ještě minul, ale o pár sekund později už krásnou ranou prostřelil všechno před sebou – 1:1! Asistence: Aki Pietsalo, Arto Siikavirta.
    03:35 D. BRAR - 1:0
     
    03:35
    Indie právě vstřelila branku!
    Jako bych to neříkal, Indové jsou za svou aktivitu v útočném pásmu a při napadání odměněni rychlou vedoucí trefou! Harp Kalkat doběhl nahození do rohu pásma a pak vyslal lahodnou žabičku před bránu přímo na hokejku DAMPYHO BRARA, který míček z první napálil k tyčce – 1:0! Asistence: Harp Kalkat.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 4. D. Brar (Kalkat), 24. S. Brar (Purewal), 33. JK Gill (Mallais), 34. D. Brar (Kalkat, S. Kaila) – 14. L. Viitanen (A. Pietsalo, Siikavirta)


    Indie: Toor (Mangat) – Kalkat, S. Kaila, Sandhu, Mahil, R. Kaila, Khlon, J. Gill – T. Brar, D. Brar, Mallais, JK Gill, JC Gill, Purewal, Bassi, Dosanjh, Chima, Sidhu, Kalkat, S. Gill, S. Brar, Dhillon.
    Finsko: Kuru (Kuusamo) – J. Viitanen, Väänänen, Uusimäki, L. Viitanen, Kuha, Ahola – Eskola, Kariniemi, Pukema, S. Pietsalo, Kangas, Siikavirta, Pelto-Arvo, Juvani, Leppäniemi, A. Pietsalo, Pohjola, Sirkkala.

    Rozhodčí: Horský, Kralovič.
    bahis siteleri