USA – Itálie 7:4 (kon.) | Hongkong – Libanon 5:0 (kon.) | Kajmanské ostrovy – Velká Británie 4:2 (kon.)
Švýcarsko – USA 1:2 (kon.) | Indie – Finsko 4:1 (kon.) | Arménie – Bermudy 3:2 (kon.)
Itálie – Portugalsko 1:6 (kon.) | Haiti – Francie 0:1 (kont.) | Kanada – Slovensko 0:3 (kon.)
konec
Indie
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
Finsko
Úterý 06.06.2017, 14:00Mistrovství světa mužů • Skupina A1
Předzápasové kurzy
     
    Indie po výhře 4:1 nad Finskem postupuje do čtvrtfinále, kde se ve čtvrtek od 19 hodin střetne s českou reprezentací!
     
    36:19
    Kompletní Indové se s přispěním Brara vydali do přečíslení, ale jeden z finských obránců ho skvostně zneškodnil.
     
    35:45
    A znovu Toor, parádně natáhl svůj pravý beton a vytáhl střelu z prázdné brány. Češi s ním asi budou mít ve čtvrtfinále dost práce.
     
    34:45
    Johannes Pukema dorážel zpřed brankoviště, kdyby trefil klec, Toor by asi nestihl nic udělat.
     
    33:54
    Ještě světýlko naděje, pokud by nyní Finové využili přesilovku. Tony Brar (IND) je vyloučen za sekání.
    33:29 D. BRAR - 4:1
     
    33:29
    Indie právě vstřelila branku!
    A teď už se mohou čeští hokejbalisté začít chystat na svého čtvrtečního soupeře, kterým bude s největší pravděpodobností právě Indie! Po 38 sekundách udeřila počtvrté. Kalkat zakončil kombinaci libovou nabídkou pro DAMPYHO BRARA, jemuž stačilo doklepnout míček do prázdné brány a dnes podruhé slavit – 4:1! Asistence: Harp Kalkat, Smiter Kaila.
    32:51 JK GILL - 3:1
     
    32:51
    Indie právě vstřelila branku!
    Končící přesilovku Indové přece jenom využívají a dostávají se na dosah čtvrtfinále! Rozhodujícím receptem byla skvělá clona před brankářem. Pak stačilo z dálky vypálit JK GILLOVI a protože Kuru nic neviděl, potřetí kapituluje – 3:1! Asistence: Marcel Mallais.
     
    31:11
    Sudímu hodně dlouho trvalo, než si to rozmyslel a za souboj v rohu poslal na trestnou Samiho Juvaniho (FIN). Nedovolené bránění.
     
    30:25
    Jakmile Harp Kalkat vracel míček před finskou branku, jen málo chybělo jeho spoluhráči k doklepnutí.
     
    27:05
    Nepříjemnost pro aktivní Indy. Dampy Brar (IND) je vyloučen za nedovolené bránění, podle hlasatele hraje za Itálii.
    26:14
     
    26:14
    Sami Juvani dělal před Toorem velkou neplechu a dostal se i k dorážce. Ani on, ani následně Kariniemi ale míček za záda brankáře nedostrkali.
     
    25:18
    Vynikající indický protiútok. Střela JC Gilla se od zadního hrazení odrazila ke Dhillonovi, ale ležící brankář Kuru se fantasticky přesunul.
    23:47 S. BRAR - 2:1
     
    23:47
    Indie právě vstřelila branku!
    Wow, to byla nádherná střela! Třetí gól utkání je rozhodně ještě krásnější než ty dva předchozí, přitom situace vznikla naprosto jednoduše. SUNNY BRAR se ve střední vzdálenosti odhodlal k ráně bez nápřahu, která s úžasnou rychlostí zaplula do bližšího růžku finské klece. Indové si berou zpátky ztracené vedení – 2:1! Asistence: Amrit Purewal.
     
    23:21
    Vyloučený Dhillon se rovnou z trestné lavice vydal podpořit indický brejk, ale ten se zhodnocení nedočkal.
     
    20:48
    Třetí oslabení v zápase čeká Indii. Gurbir Dhillon (IND) je vyloučen za podražení, což "okomentoval" třesknutím holí o mantinel.
     
    19:26
    Chyba ve finské defenzivě pustila do sóla Marcela Mallaise. Kuruho si chtěl rozhýbat, ale popravdě se mu to příliš nepovedlo, a tak finský gólman jeho bekhendovou kličku vychytal levým betonem!
     
    15:00
    Indové půjdou do druhé části s přesilovkou. Za držení hole je vyloučen Petteri Uusimäki (FIN).
    13:24 L. VIITANEN - 1:1
     
    13:24
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Obě finské přesilovky měly stejný scénář, ale ta druhá je využita a máme vyrovnané skóre! Na modré čáře si zase vyměňovali míček Aki Pietsalo a LAURI VITTANEN, tentokrát střílel druhý jmenovaný. Napoprvé ještě minul, ale o pár sekund později už krásnou ranou prostřelil všechno před sebou – 1:1! Asistence: Aki Pietsalo, Arto Siikavirta.
     
    12:28
    Indický kapitán Dampy Brar (IND) osekával soupeře jako dřevorubec statný smrček. A tak se vůbec nemůže divit, že putuje na trestnou lavici. Druhá početní výhoda pro Seveřany.
     
    09:49
    Jouni Leppäniemi udělal soupeřům krásnou kličku na střed, míček pak ještě potáhl do strany, vytáhl si gólmana a vybídl k vyrovnání Juhu Gangase. Ten svou pozici ale vůbec nezvládl!
     
    08:16
    A ještě dvakrát se nám představil tenhle finský ranař. Aki Pietsalo celkem třikrát během pár chvilek tvrdě otestoval indického gólmana, který pokaždé skvěle zasáhl.
     
    07:17
    Krátká finská snaha vede k prvnímu vyloučení zápasu. JK Gill (IND) je vyloučen za krosček, Finové mohou odpovědět v přesilovce.
    03:35 D. BRAR - 1:0
     
    03:35
    Indie právě vstřelila branku!
    Jako bych to neříkal, Indové jsou za svou aktivitu v útočném pásmu a při napadání odměněni rychlou vedoucí trefou! Harp Kalkat doběhl nahození do rohu pásma a pak vyslal lahodnou žabičku před bránu přímo na hokejku DAMPYHO BRARA, který míček z první napálil k tyčce – 1:0! Asistence: Harp Kalkat.
     
    01:31
    Protiútok Indů byl opravdu velmi nebezpečný. Střelu JC Gilla ještě zblokoval finský obránce, ale po rychlé kombinaci pálil ještě Dhillon, a to už musel Tommi Kuru vytáhnout první velký zákrok zápasu!

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 4. D. Brar (Kalkat), 24. S. Brar (Purewal), 33. JK Gill (Mallais), 34. D. Brar (Kalkat, S. Kaila) – 14. L. Viitanen (A. Pietsalo, Siikavirta)


    Indie: Toor (Mangat) – Kalkat, S. Kaila, Sandhu, Mahil, R. Kaila, Khlon, J. Gill – T. Brar, D. Brar, Mallais, JK Gill, JC Gill, Purewal, Bassi, Dosanjh, Chima, Sidhu, Kalkat, S. Gill, S. Brar, Dhillon.
    Finsko: Kuru (Kuusamo) – J. Viitanen, Väänänen, Uusimäki, L. Viitanen, Kuha, Ahola – Eskola, Kariniemi, Pukema, S. Pietsalo, Kangas, Siikavirta, Pelto-Arvo, Juvani, Leppäniemi, A. Pietsalo, Pohjola, Sirkkala.

    Rozhodčí: Horský, Kralovič.
    thejrc.org