Slovensko – Velká Británie 4:0 (kon.) | Itálie – Kanada 1:4 (kon.) | USA – Česko 0:3 (kon.)
konec
Itálie
1:4 (0:1, 0:1, 1:2)
Kanada
Úterý 06.06.2017, 16:30 • malá hala • Mistrovství světa žen • Skupina W
Předzápasové kurzy
     
    40:05
    Kanada právě vstřelila branku!
    A je to již 4:1 pro obhájkyně zlata z posledních dvou šampionátů. Několik střel po sobě letělo na italskou brankářku, konkrétně na trefu DEVON SKEATSOVÉ již neměla síly. Asistence: Rhianna Kuriová.
     
    35:17
    Kanada právě vstřelila branku!
    opravdu výstavní trefu nyní předvedla TAMARA PICKFORDOVÁ. Položila se vší silou do střely z mezikruží, až skončila ležet na zemi, nicméně to jí vadit nemuselo, neboť s milimetrovou přesností vymetla pravý růžek brány a nedala Panicciové šanci. Asistence: Silvia Traversaová, Aprill drakeová.
     
    30:15
    Itálie právě vstřelila branku!
    Italky vlétly jako uragán do třetí třetiny. Dvě střely ALICIA FURLETTIOVÁ BLOMBERGOVÁ vyslala na kanadskou brankářku z bezprostřední blízkosti, až ta druhá byla s úspěšným koncem, Itálie se tak dostává na dostřel jedné branky. Asistence: Christina D'Ambrogiová.
     
    22:26
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďanky jsou úspěšné v přesilové hře. Svůj předchozí tlak navýšily při hře pět na čtyři, opět několik rychlých přihrávek rozhodilo italskou defenzívu a na 2:0 skórovala SARAH FRANCISOVÁ. Asistence: Devon Skeatsová.
     
    10:18
    Kanada právě vstřelila branku!
    I když Kanaďanky svojí převahu nepřetavily v branku během početní výhody, zanedlouho poté se ujímají vedení. Rychlé přihrávky v předbrankovém prostoru nakonec znamenají zápis do střeleckých statistik pro APRILL DRAKEOVOU, která protlačila míček do italské sítě. Asistence: Silvia Traversaová, Tamara Pickfordová.

    Martina Martinková

    Branky a nahrávky: 31. A. Furlettiová Blombergová (C. D'Ambrogiová) – 11. Drakeová (Traversaová, Pickfordová), 23. Francisová (Skeatsová), 36. Pickfordová (Traversaová, Drakeová), 41. Skeatsová (Kuriová)


    Itálie: N. Panicciaová (Bellissimová) – Burdová, Friesenová, Russoová, Sampognaová – P. D´Ambrogiová, Ch. D´Ambrogiová, Delenardová, Fioccolaová, Fotiová, C. Furlettiová Blombergová, A. Furlettiová Blombergová, Mazzarellová, Mirarchiová, Mormileová, D. Panicciaová, Piccittová
    Kanada: Sugiyamaová (Girouardová) – Berzinsová, Coozeová, Swansonová, Johnstonová, Marszová, Tinklerová – Kuriová, Tulková, Desmierová, Rattrayová, Eagleová, Francisová, Traversaová, Keanová, Skeatsová, Palottaová, Swansonová, Drakeová, Pickfordová

    Rozhodčí: Synková, Vokalová
    bahis siteleri