USA – Itálie 7:4 (kon.) | Hongkong – Libanon 5:0 (kon.) | Kajmanské ostrovy – Velká Británie 4:2 (kon.)
Švýcarsko – USA 1:2 (kon.) | Indie – Finsko 4:1 (kon.) | Arménie – Bermudy 3:2 (kon.)
Itálie – Portugalsko 1:6 (kon.) | Haiti – Francie 0:1 (kont.) | Kanada – Slovensko 0:3 (kon.)
konec
Hongkong
5:0 (1:0, 1:0, 3:0)
Libanon
Úterý 06.06.2017, 09:00 • Malá hala, Pardubice • Mistrovství světa mužů • Skupina B4
     
    38:43
    Hongkong právě vstřelil branku!
    Po přechodu přes modrou čáru dostal JONATHAN YUEH pas od Lama a poté se už o vše potřebné postaral sám. Prošel statickou obranou Libanonu a zakončil z pravé strany přesně k tyči branky Malkouna. Ten musí lovit míček ze své sítě dnes už popáté. Asistence: Sean Lam.
     
    33:53
    Hongkong právě vstřelil branku!
    Hongkong střílí další branku a patrně definitivně rozhoduje o svém vítězství. CLAYTON CHAI si oběhl brankáře a bekhendem pak kolem něj o tyčku poslal míček do sítě. Bez asistence.
     
    32:52
    Hongkong právě vstřelil branku!
    Hongkong před chvílí přežil šanci soupeře a nyní je to on, kdo se raduje ze vstřelené branky. LOKKI KWAN se zorientoval před brankou nejrychleji a vstřelil už svůj druhý gól v tomto zápase. Asistence: Owen Der.
     
    26:00
    Hongkong právě vstřelil branku!
    Krátce poté, co Nasrallah opustil trestnou lavici, zdvojnásobuje Hongkong své vedení. Po na pohled velmi pěkné kombinaci míček do sítě dopravil střelou z mezikruží JUSTIN RIED . Asistence: Jonathan Yuek, Colin Wong.
     
    12:19
    Hongkong právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku zápasu! Z pravého kruhu tvrdě vypálil LOKKI KWAN a brankář Malkoun svou lapačkou na míček nedosáhl. Asistence: Kevin Pon.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 13. Kwan (Pon), 26. Reid (Yueh, Wong), 33. Kwan (Der), 34. Chia, 39. Yueh (Lam)


    Hongkong: Lui (Banh) – Dang, Jackson, Monaco, Nguyen, Pham, Winia, C. Wong, D. Wong – Der, Graham, Chang, Chia, Chung, Kwan, Lam, Lee, Pham, Pon, Reid, Sullivan, Yueh
    Libanon: Malkoun (Skaff) – Awad, Abboud, Boulos, Nehmé, Nasrallah, Feghali, Younes, Haber, Sabeh, Habib, El-Haddad, Boutros, Boulos, Sayed, Haber, Salhany, Eid, Abdulahad, Mohamad, Fadl, Haddad, Ziadé

    Rozhodčí: Sakkas, Friedli (oba Švýcarsko)
    bahis siteleri