USA – Itálie 7:4 (kon.) | Hongkong – Libanon 5:0 (kon.) | Kajmanské ostrovy – Velká Británie 4:2 (kon.)
Švýcarsko – USA 1:2 (kon.) | Indie – Finsko 4:1 (kon.) | Arménie – Bermudy 3:2 (kon.)
Itálie – Portugalsko 1:6 (kon.) | Haiti – Francie 0:1 (kont.) | Kanada – Slovensko 0:3 (kon.)
konec
Arménie
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
Bermudské ostrovy
Úterý 06.06.2017, 14:00 • Malá hala, Pardubice (kapacita: 500 míst) • Mistrovství světa mužů • Skupina B4
Předzápasové kurzy
     
    Dramatická koncovka utkání nakonec ukázala, že Bermudy ještě dokáží držet krok s věkově mladšími týmy, když se na vyrovnání skóre podíleli Estey s Jacksonem. Avšak na víc než dvě branky se nevzmohly, což se ještě snažili trenéři změnit hrou v šesti, avšak ani tento krok nevyšel, ba dokonce Arméni skórovali a došli si pro vítězství, které už jim zajišťuje postup do semifinále divize B. Ode mě je to pro dnešek vše přeji hezký zbytek dne. (15:47:19)
     
    Nejlepší hráči zápasu: Hovig Jerjian (ARM) – Yan Leclerq (BER)
     
    Konec zápasu.
     
    44:36
    Bermudy si ještě vybírají oddechový čas!
     
    44:36
    Arménie právě vstřelila branku!
    Arménie dnes opravdu zvítězí! Bermudy zvolily z důvodu potřeby tří bodů power-play, která jim nevyšla. Pkaženou přihrávku totiž vypíchl JEGHJA DER OHANESSJAN a poslal míček do nikým nehlídané branky. Asistence: Aram Tachejian.
     
    44:01
    Leclerq jde z brány, Bermudám by totiž ani dva body na postup do semifinále B-poolu nestačil.
     
    43:46
    Miller je zpět na hřišti, Bermudy se konečně mohou soustředit místo defenzívy na útočné manévry.
     
    42:19
    Leclerq je pod velkým náporem, ale zatím většinu dalekonosných střel Arménie vykryl bez větších problémů. Právě teď raději přerušil hru přidržením míčku.
     
    41:46
    Tom Miller (BER) jde v tomto zápase podruhé na trestnou lavici, Arménie dostává velice zajímavou příležitost na uzmutí vedení zpět na svou stranu.
     
    41:26
    Beaudion se prosmýkl kolem svého arménského strážce na modré čáry a pádil přímo na branku. V časové tísni však nevystřelil a posunul míček pouze k jistému Aumaisovi, jenž jej chytá do lapačky.
     
    40:29
    Arménie je jednoznačně v krizi a psychicky dole. Bermudy se totiž v těchto okamžicích velice zlepšily prakticky ve všech faktorech. Arménie si právě teď navíc připisuje icing.
     
    39:01
    Bermudy právě vstřelily branku!
    Bermudy jsou znovu v zápase! CHRISTOPHER HANDS JACKSON si prošel podél mantinelu, čímž se dostal do zajímavé střelecké pozice, odkud už neměl problém najít mezírku v postoji Aumaise, jemuž míček prošel kolem lapačky Asistence: Jean-Michael Trembley, Robert Bailey.
     
    38:43
    Arménie si vyžádala oddechový čas!
     
    38:43
    Aumais se překonává! Po třech výborných zákrocích nakonec míček pod svým levým betonem skutečně udržel, ale pokud chtějí arménští hokejbalisté své vedení udržet, měli by jednoznačně zlepšit obranu. Bermudy totiž hrozí čím dál víc.
     
    37:19
    Arméni jsou obdrženou brankou viditelně dost překvapeni, jejich hra už začíná mít čím dál větší trhliny, což se projevuje zejména permanencí brankáře Aumaise, jenž svůj tým momentálně nejvíce drží.
     
    36:57
    Bermudy právě vstřelily branku!
    Bermudy však ještě zápas dramatizují! JEREMY ESTEY byl v pravý okamžik na pravém místě, když se dostal k míčku právě v okamžiku, kdy jej Aumais vyrážel betonem. Arméni tak vedou už jen o jednu branku! Asistence: Christopher Meritt, Tom Worthington-White.
     
    35:46
    Arménie se znovu vystaví alespoň částečnému oslabení, na trestnou lavici v tomto okamžiku zamířil Alex Mejlkonjan (ARM) za nedovolené bránění.
     
    35:34
    Garo Jerjian se snažil během kombinace v početní výhodě pálit do míst, kam se Leclerq teprve přesunoval. Ránu mu však nevyšla, míček proletěl cirka metr nad břevnem.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 10. G.Jerjian, 24. H.Jerjian (Charbonneau), 45. Ohanessjan (Tachejian) – 37. Estey (Meritt, Worthington-White), 40. Jackson (Tremblay, Bailey)


    Arménie: Aumais (Najarjan) – Batri, Galliano, Genc Avedissjan, Gennoe, Sadek, Vartazarmijan, Jeramjan – Belcher, Boghossjan, Guergis, Charbonneau, G. Jerjian, H. Jerjian, Kabassakaljan, Kalachjan, Melkonjan, Missakjan, Nazarjan, Der Ohanessjan, Tachejian, Torikjan
    Bermudské ostrovy: Leclerq (Holmes) – Rowat, Coleman, Worthinghton-White, Miller, Smith, Gosse – Katzsch, Estey, Merritt, Luck, Hands Jackson, Cundliffe, Dzurus, Rufiange, Beaudion, Treamblay, Bailey, Farmer, Calko

    Rozhodčí: Dávid Šimbera (SVK), Alexandre Varca (SUI)
    thejrc.org