USA – Itálie 7:4 (kon.) | Hongkong – Libanon 5:0 (kon.) | Kajmanské ostrovy – Velká Británie 4:2 (kon.)
Švýcarsko – USA 1:2 (kon.) | Indie – Finsko 4:1 (kon.) | Arménie – Bermudy 3:2 (kon.)
Itálie – Portugalsko 1:6 (kon.) | Haiti – Francie 0:1 (kont.) | Kanada – Slovensko 0:3 (kon.)
konec
Arménie
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
Bermudské ostrovy
Úterý 06.06.2017, 14:00 • Malá hala, Pardubice (kapacita: 500 míst) • Mistrovství světa mužů • Skupina B4
Předzápasové kurzy
     
    41:46
    Tom Miller (BER) jde v tomto zápase podruhé na trestnou lavici, Arménie dostává velice zajímavou příležitost na uzmutí vedení zpět na svou stranu.
     
    35:46
    Arménie se znovu vystaví alespoň částečnému oslabení, na trestnou lavici v tomto okamžiku zamířil Alex Mejlkonjan (ARM) za nedovolené bránění.
     
    34:35
    Bermudský tlak v této chvíli přeruší další vyloučení, na trestnou lavici totiž míří Jean-Michael Trembley (BER) za zákrok u soupeřovy branky.
     
    32:50
    Arménská přesilovka dlouho netrvala, v rohu hřiště totiž Aram Tachejian porazil bermudského obránce na palubovku, za což si vysloužil dvouminutový trest.
     
    31:30
    Nejstarší hráč na turnaji Tom Miller (BER) je právě středem zájmu, za svůj zákrok ve středním pásmu totiž půjde na trestnou lavici.
     
    28:50
    Tentokrát budou pykat Arméni. Melih Batri (ARM) se nedokázal v rohu vyvarovat menšího faulu, kterého si rozhodčí nakonec všimli. Na chvíli se tak síly na hřišti vyrovnají.
     
    26:53
    Arménii čeká další přesilová hra, Ronnie Dzurus (BER) je vyloučen za hru vysokou holí v obranné třetině.
     
    23:53
    Na hřišti to znovu jiskří! Současně byli vyloučení za vzájemný konflikt Raphael Vartarzamjan (ARM) a Jean-Micheal Tremblay (BER).
     
    14:18
    Bermudy mají zajímavou možnost před koncem periody, jelikož Arméni půjdou do čtyř. Na trestnou lavici zamířil Alex Melkonjan (ARM) kvůli držení protihráče.
     
    09:37
    Bermudy jsou opravdu psychicky dole, protože i v obraně teď jsou všude o krok zpět. Právě toto je důvod vyloučení Chada Cundliffa (BER), který se provinil hákováním.
     
    07:17
    Arménie bude hrát první oslabení, jelikož je potrestána za špatné střídání. Na trestnou lavici si trest odpyká Aram Tachejian (ARM).
     
    04:12
    Máme tady první vyloučení, neboť útočný faul si před malou chvílí připsal Christopher Hands Jackson (BER). Rozhodčí jeho faul vyhodnotili jako sekání.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 10. G.Jerjian, 24. H.Jerjian (Charbonneau), 45. Ohanessjan (Tachejian) – 37. Estey (Meritt, Worthington-White), 40. Jackson (Tremblay, Bailey)


    Arménie: Aumais (Najarjan) – Batri, Galliano, Genc Avedissjan, Gennoe, Sadek, Vartazarmijan, Jeramjan – Belcher, Boghossjan, Guergis, Charbonneau, G. Jerjian, H. Jerjian, Kabassakaljan, Kalachjan, Melkonjan, Missakjan, Nazarjan, Der Ohanessjan, Tachejian, Torikjan
    Bermudské ostrovy: Leclerq (Holmes) – Rowat, Coleman, Worthinghton-White, Miller, Smith, Gosse – Katzsch, Estey, Merritt, Luck, Hands Jackson, Cundliffe, Dzurus, Rufiange, Beaudion, Treamblay, Bailey, Farmer, Calko

    Rozhodčí: Dávid Šimbera (SVK), Alexandre Varca (SUI)
    bahis siteleri