USA – Itálie 7:4 (kon.) | Hongkong – Libanon 5:0 (kon.) | Kajmanské ostrovy – Velká Británie 4:2 (kon.)
Švýcarsko – USA 1:2 (kon.) | Indie – Finsko 4:1 (kon.) | Arménie – Bermudy 3:2 (kon.)
Itálie – Portugalsko 1:6 (kon.) | Haiti – Francie 0:1 (kont.) | Kanada – Slovensko 0:3 (kon.)
konec
Arménie
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
Bermudské ostrovy
Úterý 06.06.2017, 14:00 • Malá hala, Pardubice (kapacita: 500 míst) • Mistrovství světa mužů • Skupina B4
Předzápasové kurzy
     
    44:36
    Arménie právě vstřelila branku!
    Arménie dnes opravdu zvítězí! Bermudy zvolily z důvodu potřeby tří bodů power-play, která jim nevyšla. Pkaženou přihrávku totiž vypíchl JEGHJA DER OHANESSJAN a poslal míček do nikým nehlídané branky. Asistence: Aram Tachejian.
     
    39:01
    Bermudy právě vstřelily branku!
    Bermudy jsou znovu v zápase! CHRISTOPHER HANDS JACKSON si prošel podél mantinelu, čímž se dostal do zajímavé střelecké pozice, odkud už neměl problém najít mezírku v postoji Aumaise, jemuž míček prošel kolem lapačky Asistence: Jean-Michael Trembley, Robert Bailey.
     
    36:57
    Bermudy právě vstřelily branku!
    Bermudy však ještě zápas dramatizují! JEREMY ESTEY byl v pravý okamžik na pravém místě, když se dostal k míčku právě v okamžiku, kdy jej Aumais vyrážel betonem. Arméni tak vedou už jen o jednu branku! Asistence: Christopher Meritt, Tom Worthington-White.
     
    23:22
    Arménie právě vstřelila branku!
    A arménský tlak přinesl opravdu ovoce! HOVIG JERJIAN si prošel útočnou třetinu a bez nejmenších potíží se postaral o rychlý blafák bermudskému brankáři. Arménie tak jde do dvoubrankového vedení. Asistence: Daniel Charbonneau.
     
    09:04
    Arménie právě vstřelila branku!
    A máme tady první branku zápasu a to hned v oslabení! GARO JERJIAN si prokleštil cestu do útočného pásma a možná i díky obrovské chybě bermudské obranné řady si prošel nikým nehlídán obalamutil i ležícího brankáře Leclerqa, který už nestihl reagovat. Bez asistence.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 10. G.Jerjian, 24. H.Jerjian (Charbonneau), 45. Ohanessjan (Tachejian) – 37. Estey (Meritt, Worthington-White), 40. Jackson (Tremblay, Bailey)


    Arménie: Aumais (Najarjan) – Batri, Galliano, Genc Avedissjan, Gennoe, Sadek, Vartazarmijan, Jeramjan – Belcher, Boghossjan, Guergis, Charbonneau, G. Jerjian, H. Jerjian, Kabassakaljan, Kalachjan, Melkonjan, Missakjan, Nazarjan, Der Ohanessjan, Tachejian, Torikjan
    Bermudské ostrovy: Leclerq (Holmes) – Rowat, Coleman, Worthinghton-White, Miller, Smith, Gosse – Katzsch, Estey, Merritt, Luck, Hands Jackson, Cundliffe, Dzurus, Rufiange, Beaudion, Treamblay, Bailey, Farmer, Calko

    Rozhodčí: Dávid Šimbera (SVK), Alexandre Varca (SUI)
    bahis siteleri