USA – Itálie 7:4 (kon.) | Hongkong – Libanon 5:0 (kon.) | Kajmanské ostrovy – Velká Británie 4:2 (kon.)
Švýcarsko – USA 1:2 (kon.) | Indie – Finsko 4:1 (kon.) | Arménie – Bermudy 3:2 (kon.)
Itálie – Portugalsko 1:6 (kon.) | Haiti – Francie 0:1 (kont.) | Kanada – Slovensko 0:3 (kon.)
konec
Arménie
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
Bermudské ostrovy
Úterý 06.06.2017, 14:00 • Malá hala, Pardubice (kapacita: 500 míst) • Mistrovství světa mužů • Skupina B4
Předzápasové kurzy
     
    44:36
    Bermudy si ještě vybírají oddechový čas!
     
    44:36
    Arménie právě vstřelila branku!
    Arménie dnes opravdu zvítězí! Bermudy zvolily z důvodu potřeby tří bodů power-play, která jim nevyšla. Pkaženou přihrávku totiž vypíchl JEGHJA DER OHANESSJAN a poslal míček do nikým nehlídané branky. Asistence: Aram Tachejian.
     
    41:46
    Tom Miller (BER) jde v tomto zápase podruhé na trestnou lavici, Arménie dostává velice zajímavou příležitost na uzmutí vedení zpět na svou stranu.
     
    39:01
    Bermudy právě vstřelily branku!
    Bermudy jsou znovu v zápase! CHRISTOPHER HANDS JACKSON si prošel podél mantinelu, čímž se dostal do zajímavé střelecké pozice, odkud už neměl problém najít mezírku v postoji Aumaise, jemuž míček prošel kolem lapačky Asistence: Jean-Michael Trembley, Robert Bailey.
     
    38:43
    Arménie si vyžádala oddechový čas!
     
    38:43
    Aumais se překonává! Po třech výborných zákrocích nakonec míček pod svým levým betonem skutečně udržel, ale pokud chtějí arménští hokejbalisté své vedení udržet, měli by jednoznačně zlepšit obranu. Bermudy totiž hrozí čím dál víc.
     
    36:57
    Bermudy právě vstřelily branku!
    Bermudy však ještě zápas dramatizují! JEREMY ESTEY byl v pravý okamžik na pravém místě, když se dostal k míčku právě v okamžiku, kdy jej Aumais vyrážel betonem. Arméni tak vedou už jen o jednu branku! Asistence: Christopher Meritt, Tom Worthington-White.
     
    35:46
    Arménie se znovu vystaví alespoň částečnému oslabení, na trestnou lavici v tomto okamžiku zamířil Alex Mejlkonjan (ARM) za nedovolené bránění.
     
    35:34
    Garo Jerjian se snažil během kombinace v početní výhodě pálit do míst, kam se Leclerq teprve přesunoval. Ránu mu však nevyšla, míček proletěl cirka metr nad břevnem.
     
    34:35
    Bermudský tlak v této chvíli přeruší další vyloučení, na trestnou lavici totiž míří Jean-Michael Trembley (BER) za zákrok u soupeřovy branky.
     
    32:50
    Arménská přesilovka dlouho netrvala, v rohu hřiště totiž Aram Tachejian porazil bermudského obránce na palubovku, za což si vysloužil dvouminutový trest.
     
    31:30
    Nejstarší hráč na turnaji Tom Miller (BER) je právě středem zájmu, za svůj zákrok ve středním pásmu totiž půjde na trestnou lavici.
     
    30:58
    Der Ohanessjan využil váhavosti Gooseho a dostal se do samostatného úniku. V rozhodujícím okamžiku však selhal, neboť Leclerqa dostatečně nerozpohyboval.
     
    28:50
    Tentokrát budou pykat Arméni. Melih Batri (ARM) se nedokázal v rohu vyvarovat menšího faulu, kterého si rozhodčí nakonec všimli. Na chvíli se tak síly na hřišti vyrovnají.
     
    26:53
    Arménii čeká další přesilová hra, Ronnie Dzurus (BER) je vyloučen za hru vysokou holí v obranné třetině.
     
    23:53
    Na hřišti to znovu jiskří! Současně byli vyloučení za vzájemný konflikt Raphael Vartarzamjan (ARM) a Jean-Micheal Tremblay (BER).
     
    23:22
    Arménie právě vstřelila branku!
    A arménský tlak přinesl opravdu ovoce! HOVIG JERJIAN si prošel útočnou třetinu a bez nejmenších potíží se postaral o rychlý blafák bermudskému brankáři. Arménie tak jde do dvoubrankového vedení. Asistence: Daniel Charbonneau.
     
    22:19
    Hovig Jerjian mohl znovu pálit do plných, jenomže se při doklepávání odraženého míčku netrefil mezi tři tyče. Arménie je teď jednoznačně lepší!
     
    19:42
    Do obrovitánské možnosti se valil Hovig Jerijan, avšak ve finální fázi své akce selhal. Místo kličky totiž ještě přidal otočku, která byla špatnou variantou. Leclerq ji totiž zřejmě čekal a míček vykryl betonem.
     
    14:18
    Bermudy mají zajímavou možnost před koncem periody, jelikož Arméni půjdou do čtyř. Na trestnou lavici zamířil Alex Melkonjan (ARM) kvůli držení protihráče.
     
    09:37
    Bermudy jsou opravdu psychicky dole, protože i v obraně teď jsou všude o krok zpět. Právě toto je důvod vyloučení Chada Cundliffa (BER), který se provinil hákováním.
     
    09:04
    Arménie právě vstřelila branku!
    A máme tady první branku zápasu a to hned v oslabení! GARO JERJIAN si prokleštil cestu do útočného pásma a možná i díky obrovské chybě bermudské obranné řady si prošel nikým nehlídán obalamutil i ležícího brankáře Leclerqa, který už nestihl reagovat. Bez asistence.
     
    07:17
    Arménie bude hrát první oslabení, jelikož je potrestána za špatné střídání. Na trestnou lavici si trest odpyká Aram Tachejian (ARM).
     
    04:12
    Máme tady první vyloučení, neboť útočný faul si před malou chvílí připsal Christopher Hands Jackson (BER). Rozhodčí jeho faul vyhodnotili jako sekání.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 10. G.Jerjian, 24. H.Jerjian (Charbonneau), 45. Ohanessjan (Tachejian) – 37. Estey (Meritt, Worthington-White), 40. Jackson (Tremblay, Bailey)


    Arménie: Aumais (Najarjan) – Batri, Galliano, Genc Avedissjan, Gennoe, Sadek, Vartazarmijan, Jeramjan – Belcher, Boghossjan, Guergis, Charbonneau, G. Jerjian, H. Jerjian, Kabassakaljan, Kalachjan, Melkonjan, Missakjan, Nazarjan, Der Ohanessjan, Tachejian, Torikjan
    Bermudské ostrovy: Leclerq (Holmes) – Rowat, Coleman, Worthinghton-White, Miller, Smith, Gosse – Katzsch, Estey, Merritt, Luck, Hands Jackson, Cundliffe, Dzurus, Rufiange, Beaudion, Treamblay, Bailey, Farmer, Calko

    Rozhodčí: Dávid Šimbera (SVK), Alexandre Varca (SUI)
    bahis siteleri