USA – Itálie 7:4 (kon.) | Hongkong – Libanon 5:0 (kon.) | Kajmanské ostrovy – Velká Británie 4:2 (kon.)
Švýcarsko – USA 1:2 (kon.) | Indie – Finsko 4:1 (kon.) | Arménie – Bermudy 3:2 (kon.)
Itálie – Portugalsko 1:6 (kon.) | Haiti – Francie 0:1 (kont.) | Kanada – Slovensko 0:3 (kon.)
kontumace
Haiti
0:1 (-:-, -:-, -:-)
Francie
Úterý 06.06.2017, 19:00 • Malá hala, Pardubice • Mistrovství světa mužů • Skupina B3
Předzápasové kurzy
     
    Poslední změny ohledně konání zápasu. Utkání končí kontumačně 1:0 ve prospěch Francie. (20:47:13)
     
    Utkání je posunuto na 23:30 do Tipsport areny.
     
    Utkání se posouvá na 20:00.
     
    Na ploše jsou rozmisťovány kbelíky, aby zachytávaly dešťovou vodu.
     
    Vypadá to, že se jen tak hrát nezačne, pravděpodobně někudy protéká voda na plochu. V Pardubicích je dnes značně deštivé počasí.
     
    Na ploše je shromáždění s pořadateli turnaje, uvidíme, za jak dlouho se začne hrát.
     
    Zápas mezi Haiti a Francie je duelem mezi prvními dvěma mužstvy skupiny B3 a obě země již mají jistotu osmifinále. Toto utkání rozhodne o jejich soupeři v boji o čtvrtfinále divize A.
     
    Skupina B3 nabízí souboj o to, které z týmů se zapojí do bojů o konfrontaci s týmy A skupiny a kdo bude bojovat o mistrovský titul divize B. První a druhý tým skupiny B3 postupuje do osmifinále, kde narazí na čtvrtý celek A skupiny, v případě neúspěchu následuje souboj s pátým týmem skupiny A1 a A2, což je kvalifikace o místo v A divizi mistrovství světa 2019. Mužstva, která skončí ve skupině B3 na třetím a čtvrtém místě budou bojovat o medaile s prvním a druhým mužstvem skupiny B4.
     
    Francie

    Francouzi dokázali bodovat ve všech třech utkáních skupiny B1. Nejprve po několika zvratech ukořistili tři body ze zápasu s Velkou Británií, následně brali bod po nájezdech proti Bermudám a v neděli si zajistili bezpečný postup do skupiny B3 výhrou 9:4 nad nováčkem z Libanonu.

    Francie v rámci skupiny B3 v pondělí hrála proti Kajmanským ostrovům. Zápas plný trestů zejména na straně ostrovanů získal celek galského kohouta 5:3, avšak v utkání odstoupil nejproduktivnější hráč Francie Dominic Martel po zranění v obličeji vysokou holí.
     
    Haiti

    Haiti postoupilo do skupiny B3 díky třemi tříbodovým výhrám ve skupině B2, na začátek turnaje v napínavém souboji udolalo Kajmanské ostrovy 7:5, poté těsně udolalo Arménii 1:0 a na závěr skupiny stvrdilo svůj postup triumfem 6:2 nad Hongkongem.

    Haiti se utkalo v pondělí s Velkou Británií v rámci skupiny B3 a mužstvo z Karibiku mělo utkání ve svých rukách. Vedení 2:0 sice narušila jedna trefa Britů, nicméně hokejbalisté Haiti přidali další dvě trefy a zvítězili 4:1.
     
    Z Pardubic Vás vítám u zápasu hokejbalového mistrovství světa, kdy se v rámci skupiny B3 utkají hráči Haiti a Francie. Zápas odstartuje v 19:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

    Martina Nová

    Branky a nahrávky:


    Haiti: R. Registé-Augustin, Province – Aimé, Décosse, Fils-Aimé, Gabriel, Kender Channon, Morne, Nadeau – Benel, Dorneval, Cherubin, Chéry, Jean-Denis, Lamy, Meroné, Morne, Paul, C.A. Plaisir, P-A. Plaisir, Raphael, Véricain
    Francie: Lion, Laferte – Ballet, Bornand, Colotti, Dissegna, Dumont, Favarin, Proutat – Abramov, Bacul, Benbekhti, Capet, Leroux, Martel, Peltier, Slupski, Tanguy, Wallet.
    thejrc.org