Řecko – Haiti 3:1 (kon.) | Portugalsko – Francie 5:2 (kon.)
konec
Řecko
3:1 (2:1, 0:0, 1:0)
Haiti
Středa 07.06.2017, 14:00 • Tipsport Arena, Pardubice (kapacita: 10 300 míst) • Mistrovství světa mužů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
    43:01 BARBAS - 3:1
     
    43:01
    Řecko právě vstřelilo branku!
    Všechny naděje na postup Haiti jsou zřejmě pryč! MICHAEL BARBAS se obtočil kolem branky a střelou k tyči nachytal brankáře Régiste-Augustina v nejnevhodnější okamžik, neboť mu míček prošel těsně vedle lapačky. Asistence: Chris Vagenas, Michael Pinios.
    PINIOS - 2:1
     
    14:20
    Řecko právě vstřelilo branku!
    A rozhodčí branku opravdu uznávají! MICHAEL PINIOS poslal fantastickou ránu prakticky přes tři čtvrtiny hřiště, která podle zpětně kontrolovaného záběru opravdu zapadla do sítě! Řekové se tak dostávají ještě před první přestávkou do vedení, Haiťané budou mít ještě velice těžkou situaci, aby dokázali na svého soupeře reagovat. Bez asistence.
    ARGIRIS - 1:1
     
    14:02
    Řecko právě vstřelilo branku!
    Řekové ale okamžitě kontrují! Po kombinaci na modré čáře vzal veškerou iniciativu na svá bedra MARIO ARGIRIS a ukázkovou pumelicí sen trefil přímo do levé šibenice. Lincy Régiste-Augustin neměl moc šancí na úspěšný zákrok. Asistence: Michael Pinios, Peter Karvouniaris.
    PAUL - 0:1
     
    13:24
    Haiti právě vstřelilo branku!
    Haiti se dostává v přesilovce pěti proti tří do vedení! Střelu Décosseho ještě Bitsakis sice vyrazil, avšak na dorážku ALEXE PAULA už neměl šanci dosáhnout. Asistence. Fabrice Décosse.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 15. Argiris (Pinios, Karvouniaris), 15. Pinios, 44. Barbas (Vagenas, Pinios) – 14. Paul (Décosse)


    Řecko: Bitsakis (Vrettis) – Adamou, Goulakos, Hinios, Pinios, Rompotinos, Tzaferis – Barbas J., Alvo, Argiris, Arkalis E., Arkalis P., Barbas M., Barbas R., Kakivelos, Karvourniaris, Klitrinos, Kuzmarski, Pitsikoulis, Romano, Vagenas
    Haiti: Régiste-Augustin L. (Province) – Achille, Aimé, Décosse, Fils-Aimé, Gabriel, Kender Channon, Nadeau – Benel, Dorneval, Cherubin, Chéry, Jean-Denis, Lamy, Meroné, Morne, Paul, Plaisir C.A., Plaisir P-A., Raphael, Vérician

    Rozhodčí: Petr Škrobák, Michal Škrobák (oba CZE)
    thejrc.org