Řecko – Haiti 3:1 (kon.) | Portugalsko – Francie 5:2 (kon.)
konec
Portugalsko
5:2 (4:0, 0:1, 1:1)
Francie
Středa 07.06.2017, 16:30 • Tipsport arena, Pardubice • Mistrovství světa mužů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Portugalci poráží Francii 5:2 a ve čtvrtfinále se utkají se Slovenskem!
    40:25 DOMIAN - 5:2
     
    40:25
    Francie právě vstřelila branku!
    Teď se ovšem Francouzům rychlý kontr povedl! MARTIN DOMIAN si naběhl mezi dva obránce, dostal přihrávku od Dissegny a zakončil pěkně, přesně k levé tyči. Asistence: Hugo Dissegna.
     
    33:41
    Nedorozumění v týmu Francie mohli potrestat hráči v červeném, Gallant předložil mmíček Senrovi, ale ten tváří v tvář Lionovi gól nedal.
    32:57 CAMARA - 5:1
     
    32:57
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Portugalci přidávají pátou branku a dělají další krok v ceště do čtvrtfinále! Šli do přečíslení dva na jednoho, Matthew Leal krásně předložil balonek před pázdnou branku ERICU CAMAROVI, který se nemýlil a zaznamenává v dnešním utkání hattrick! Asistence: Matthew Leal.
     
    32:02
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Francie (Capet – 2 min., držení hole).
    Vyloučení v týmu Portugalsko (Monteiro – 2 min., sekání).
     
    28:14
    Vyloučení v týmu Francie (Dumont – 2 min., podražení).
     
    27:22
    David po pěkné individuální akce našel před brankou Camaru, ten mu míček vrátil, ale proti Davidově střele se výborně přesunul Lion a zneškodnil ji.
     
    24:43
    Vyloučení v týmu Portugalsko (MacBeth – 2 min., nedovolené bránění).
     
    21:07
    Eric Camara dostal úder do citlivých míst, Favarin dostává dvě minuty za sekání. Minuta a 28 vteřin přesilovky 5 na 3 pro Portugalce.
     
    20:35
    Vyloučení v týmu Francie (Benbekhti – 2 min., podražení).
     
    20:35
    Pěkná akce Portugalců, při které byl faulován Dustin MacBeth, navíc ještě dokázal zakončit a Lion musel vytáhnou skvělý zákrok.
     
    18:35
    Velká chyba Liona, kterému se nepovedlo přikrýt lehký míček a pramenil z toho závar před brankou, který naštěstí pro zemi galského kohouta zvládli obránci vyřešit.
    16:01 TANGUY - 4:1
     
    16:01
    Francie právě vstřelila branku!
    Špatné pokrytí hráče od Portugalska a Francie slaví první gól! Po pěkné přihrávce od mantinelu šel sám na Medeirose JESS TANGUY a nemýlil se, rychlou střelou do překonal. Asistence: Norbert Abramov, Hugo Dissegna.
     
    14:13
    Vyloučení v týmu Portugalsko (Monteiro – 2 min., podražení).
    13:02 DAVID - 4:0
     
    13:02
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Už je to 4:0! Jemnou teč Erica Camary ještě dokázal Lion svými betony vytěsnit mimo branku, ale lehkou pozici měl, MATTHEW DAVID který dorazil míček do prázdné branky. Asistence: Eric Camara, Adam Carreira.
     
    12:33
    Vyloučení v týmu Francie (Dissegna – 2 min., držení protihráče).
    10:58 CAMARA - 3:0
     
    10:58
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Potvrzuje se portugalská dominance a tým z Pyrenejského poloostrova už vede 3:0! ERIC CAMARA oběhnul branku a bekhendem překonal Liona, přidává tak svůj druhý gól v utkání. Asistence: Nicholas Senra.
    07:11 CAMARA - 2:0
     
    07:11
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Hráči v červených dresech hned navyšují vedení! ERIC CAMARA se od mantinelu dostal přes obránce, objel i Liona a do prázdné branky dal na 2:0! Asistence: Chris Cerqueira, Nicholas Senra.
    06:42 J. CABRAL - 1:0
     
    06:42
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Portugalci střílí úvodní gól utkání! Vybojovali míček, z ničeho nic vystřelil JUSTIN CABRAL a Lion pustil míček za svá záda. Asistence: Ricardo Pires.
     
    05:29
    Chyba v portugalské rozehrávce, dopředu šel Martel, byl křižován, tak musel střílet. Branku těsně minul, ale takových chyb by se mělo Portugalsko vyvarovat.
     
    04:28
    Vyloučení v týmu Francie (Abramov – 2 min., držení protihráče).
     
    02:55
    Medeiros si připisuje krásný zákrok lapačkou po střele Domiana hned po buly!

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 7. J. Cabral (Pires), 8. Camara (Cerqueira, Senra), 11. Camara (Senra), 14. David (Camara, Carreira), 33. Camara (M. Leal) – 17. Tanguy (Abramov, Dissegna), 41. Domian (Dissegna)


    Portugalsko: Medeiros (Cruz) – Aragao, Carreira, Cerqueira, B. Creador, C. Creador, R. Leal, Queiroga, Rocha – J. Cabral, P. Cabral, Camara, Carvalho, David, Duarte, Gallant, Goncalves, M. Leal, MacBeth, Monteiro, Pires, Pontes, Senra
    Francie: Lion (Laferte) – Ballet, Bornand, Colotti, Dissegna, Dumont, Favarin, Proutat – Abramov, Bacul, Benbekhti, Capet, Domian, Leroux, Martel, Peltier, Slupski, Tanguy, Wallet.

    Rozhodčí: Koskuba, Šulo
    thejrc.org