Velká Británie – Itálie 0:2 (kon.) | Kanada – Slovensko 5:0 (kon.) | Česko – USA 4:3 (po pr.)
konec
Kanada
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
Slovensko
Sobota 10.06.2017, 08:30 • Tipsport arena, Pardubice • Mistrovství světa žen • O 3.–4. místo
    41:10 Rhianna KURIOVÁ - 5:0
     
    41:10
    Kanada právě vstřelila branku!
    Javorové listy v přečíslení 2 na 1 ještě navyšují skóre! Traversaová vyřešila situaci skvěle, natáhla na sebe obránkyni a nahrála před branku volné RHIANNĚ KURIOVÉ, která se nemýlila. Asistence: Silvia Traversaová, Amanda Keanová.
    37:27 Amanda KEANOVÁ - 4:0
     
    37:27
    Kanada právě vstřelila branku!
    A je definitivně rozhodnuto! Kanaďanky domů nepojedou z prázdnou, ranou z hranice levého kruhu se přesně do pravého horního rohu trefilu trefila AMANDA KEANOVÁ. Asistence: Michelle Marszová.
    29:59 Rhianna KURIOVÁ - 3:0
     
    29:59
    Kanada právě vstřelila branku!
    Javorové listy přidávají v závěru třetiny třetí branku! Proti kanadské útočnici nejdříve předvedla Tomčíková úžasný zákrok, ale napodruhé už to pro RHIANNU KURIOVOU vyšlo a dokázala procpat míček pod tělem slovenské brankářky. Bez asistence.
    29:05 Jamie Lee RATTRAYOVÁ - 2:0
     
    29:05
    Kanada právě vstřelila branku!
    To je neskutečné, co ta hráčka umí! JAMIE LEE RATTRAYOVÁ je jednoznačně nejlepší ženou turnaje. Šla do úniku po levé straně, ale byla dobře křižovaná, tak se zastavila, a v pádu z otočky se trefila přesně k tyči! Asistence: Sarah Francisová, Tara Swansonová.
    01:24 Jamie Lee RATTRAYOVÁ - 1:0
     
    01:24
    Kanada právě vstřelila branku!
    A z tlaku padá i úvodní gól zápasu! Střelu Keanové dorazila bez problémů za záda Tomčíkové JAMIE LEE RATTRAYOVÁ. Asistence: Elysia Desmierová, Tamara Pickfordová.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 2. Rattrayová (Desmierová, Pickfordová), 30. Rattrayová (Francisová, Swansonová), 30. Kuriová, 38. Keanová (Marszová), 42. Kuriová (Traversaová, Keanová)


    Kanada: Sugiyamaová (Girouradová ) – Berzinsová, Marszová, Coozeová, Johnstonová, Duhamelová, Tinklerová – Kurioová, Tulková, Desmierová, Rattrayová, Eagleová, Francisová, Traversaová, Keanová, Skeatsová, Palottaová, Swansonová, Drakeová, Pickfordová
    Slovensko: Tomčíková (Zuziaková) – Záborská, Frühauf, Horváthová, Lalíková, Pravlíková, Gaborčíková, Žitňanská, Kežmarská – Kapustová, Jurčová, Gauríková, Kochanová, Dzurinová, Vršková, Görögová, Gajdošová, Stašová, Finďová, Kľučíková

    Rozhodčí: Vokalová, Synková
    thejrc.org