Austrálie – Brazílie 0:4 (kon.) | Norsko – Švédsko 1:1 (kon.) | Francie – Anglie 3:2 (kon.)
konec
Francie
3:2 (2:1)
Anglie
Úterý 13.06.2017, 21:00Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    K radosti fanoušků na tribunách vyhrávají fotbalisté Francie tento zápas 3:2. Jako první se prosadili hosté, jmenovitě přesně mířil Kane. Ještě před koncem prvního poločasu otočili domácí skóre, prosadili se Umtiti a Sidibe. Ve 48. minutě vyrovnal z pokutového kopu Kane. Za faul, po kterém následovala penalta, dostal červenou kartu domácí Varane. V deseti hrající Francie rozhodla o své výhře v 78. minutě kdy se po výborné Mbappeho pasu prosadil Dembele. Přátelské utkání tak vyhrává Francie 3:2. (23:01:51)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Poslední nastavená minuta, ještě jeden rohový kop pro hostující celek, který má tak velkou šanci na vyrovnání. Centr, který vyslal Aaron Cresswell nebyl přesný.
     
    90+3
    Anglický brankář se nyní vyznamenal. Po parádní akci domácích zakončoval aktivně hrající Kylyan Mbappe. Domácí hráč ale vinou včasného vyběhnutí brankáře neuspěl.
     
    90+2
    Francie mohla definitivně potvrdit svou výhru a přidat další branku, ale hned čtyři hostující hráči se dostali do předbrankového prostoru, kde utěsnili všechny mezírky pro zakončení.
     
    90+1
    Hosté se dopustili útočného faulu, a tak rozehrávají domácí fotbalisté, kteří se rozhodně nikam neženou.
     
    90+1
    Čtyři minuty nad rámec základní hrací doby budou nastaveny.
     
    90
    Probíhá poslední minuta hry ve druhém poločase, uvidíme, kolik minut se bude nastavovat nad rámec základních devadesáti.
     
    89
    Domácí Djibril Sidibe je ošetřován lékaři, za jejich asistence odchází z hrací plochy.
     
    89
    Za výborné atmosféry, o kterou se starají fanoušci se zápas dohrává. Domácí fotbalisté vedou o jednu branku a zdá se, že utkání skončí výhrou Francie.
     
    88
    Po delší době, kdy Anglie byla na útočné polovině, se do střelecké pozice dostal Raheem Sterling, ale jeho rána z ne úplně marné pozice končí vysoko nad. Suvenýr pro jednoho z diváků.
     
    86
    Hostující celek se pokouší vyrovnat, ale po bleskové akci domácích musel rychlým výběhem z branky řešit situaci brankář Butland.
     
    85
    Hráč, který jej vybojoval, jej také rozehrál. Aaron Cresswell centroval před branku, tam ale fauloval jeho spoluhráče Stones, akce tak končí.
     
    84
    Anglie se nastěhovala na útočnou půlku, díky aktivní hře si hostující celek vybojoval rohový kop, byl to Aaron Cresswell, jehož centr byl zablokovaný na roh.
     
    83
    Oxlade-Chamberlain vedl akci hostujícího celku, ale do zakončení se on ani jeho spoluhráči nedostal. Domácí defenzivní řada byla opět úspěšná.
     
    82
    Mnoho šancí momentálně k vidění není, domácí se po vstřelené brance hodně zatáhli do obrany a čekají na chyby soupeře. Naopak Anglie posílá hodně sil do útoku, neboť se s nepříznivým stavem nehodlá smířit.
     
    81
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Phil Jones, přichází Aaron Cresswell.
     
    80
    Deset minut hry nás dělí od konce zápasu, k velké radosti fanoušků Francie se domácí dostali do vedení. Nyní je na tahu Anglie, která má početní výhodu.
    78. Ousmane DEMBELE - 3:2

    Jan Prošek

    Branky: 22. Umtiti, 43. Sidibe, 78. Dembele – 9. Kane, 48. Kane (pen.)

    Karty:   62. Stones (ENG), 74. Alli (ENG)   46. Varane (FRA)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 7:3. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 12:15.
    Francie: Lloris – Mendy (21. Digne), Umtiti, Varane, Sidibe (89. Jallet), Lemar, Pogba, Kante, Dembele, Mbappe, Giroud (52. Koscielny)
    Náhradníci: Areola, Costil – Digne, Griezmann, Jallet, Kimpembe, Koscielny, Lacazette, Matidi, Payet, Rabiot, Sissoko, Thauvin, Tolisso, Zouma, Matidi

    Anglie: Heaton (46. Butland) – Trippier (76. Lallana), Jones (82. Cresswell), Cahill, Bertrand (46. Walker), Dier, Stones, Oxlade-Chamberlain, Alli, Sterling, Kane
    Náhradníci: Walker, Butland, Cresswell, Gibson, Smalling, Livermore, Defoe, Lallana, Rashford, Lingard, Forster, Hart.
    bahis siteleri