Liberec – Teplice 0:2 (kon.) | Třinec – Opava 1:1 (kon.)
konec
FK Třinec
1:1 (0:1)
Slezský FC Opava
Středa 14.06.2017, 17:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • Celostátní liga staršího dorostu • Baráž
     
    90+2
    Jan Lasota (TRI) vybojoval balon nedovoleným způsobem, nespokojil se s výrokem sudího a zakopl míč. Žlutá karta.
     
    90
    Radim Keller (OPA) trefil Nieslanika rukou do obličeje a obdržel žlutou kartu. Nastavují se tři minuty.
     
    88
    Hurtův centr nalezl na zadní tyči připraveného Kolíska, ale ten v obrovské šanci netrefil hlavou branku!
     
    86
    Marek Socha odchází ze hřiště, střídá ho Tomáš Fusek. Chloň vhodil míč na Lance, který přihrál Kubikovi. Následuje dlouhý výkop.
     
    79
    Filip Souček odchází ze hry, nastupuje Dominik Dybal.
     
    78
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí mužstvo zničehonic vyrovnává stav utkání! Dlouhé vhazování Nieslanika propadl až do pokutového území, kde se k balonu protlačil MICHAL LANC a zamířil přesně k tyči – 1:1!
     
    74
    Jan Latocha si poranil levou nohu a musí ze hry. Třinečtí tak potřetí v zápase střídají a do hry nastupuje Matouš Petružálek.
     
    71
    Druhé střídání v týmu Opavy. Vít Veselý odchází na střídačku, novým hráčem na trávníku se stává Roman Litwiak.
     
    67
    Hřiště opouští třinecký kapitán Jiří Cieslar (TRI) a kapitánskou pásku přebírá Nieslanik. Trenér Sostřonek posílá do hry Michala Kvapila.
     
    62
    Poprvé v utkání sahá do sestavy trenér Skácel. Pro Matěje Vránu utkání skončilo, poslední půlhodinu místo něj odehraje Martin Musila.
     
    61
    Samiecův centr sice před branku nedolétl, ale Třinec zůstal u míče. Chloňův centr skoro zapadl do branky, Vyklický zasahoval na poslední chvíli!
     
    55
    Třinečtí střídají, ze hry je stažen Denis Štefánik a nastupuje Andrej Ceniga. Domácí fotbalisté drží míč na polovině hřiště.
     
    49
    Vyklickému se nepovedla rozehrávka, jenže Třinec svou šanci doslova zpackal. Michal Lanc (TRI) potom u postranní čáry fauloval Veselého a obdržel žlutou kartu.
     
    42
    Latocha se na pravém křídle zbavil Štefky, pronikl do šestnáctky, ale místo střely ještě přihrával Nieslanikovi! Tento záměr přečetl Kolísek a zachránil Opavu.
     
    20
    Matěj Vrána (OPA) bránil třineckým hráčům v rozehrávce, a ti jej zblízka nastřelili. Zasloužená žlutá karta pro záložníka hostů.
     
    10
    Po rohu Hurty hlavičkoval ve vyložené pozici Kolísek, ale brankář Kubik byl připraven! Třinec je pod velkým tlakem Opavy.
     
    9
    Socha se zleva přes Chloně prodral do šestnáctky a kroutil míč k tyči. Jeho střela se ale právě od tyčky odrazila na roh!
     
    3
    Opava právě vstřelila branku!
    Další nebezpečná situace před třineckou brankou už končí gólem! Marek Socha si v pokutovém území našel odražený balon, hlavou trefil levou tyčku, ale brankář MAREK KUBIK si míč následně nešťastně srazil za svá záda – 0:1!
     
    2
    Opava zahrozila ve své první akci po pravé straně a hned to zavánělo prvním gólem. Socha hlavičkoval z úrovně penalty těsně nad branku!

    Ondřej Zoubek

    Branky: 78. Lanc – 3. Kubik (vla.)

    Karty:   49. Lanc (TRI), 90+2. Lasota (TRI) – 20. Vrána (OPA), 90. Keller (OPA)


    FK Třinec: Kubik – Chloň, Lanc, Paholík, Wilk – Štefánik (55. Ceniga), Samiec, J. Cieslar (C) (67. Kvapil), Lasota – Latocha (74. M. Petružálek), Nieslanik.
    Trenér: Petr Sostřonek.

    Náhradníci: Misiorz – Potůček, V. Cieslar, Ceniga, M. Petružálek, Kvapil, Zahaluk.

    Slezský FC Opava: Vyklický – Keller, Kolísek, Štefka, Hurta – Rychlý (C) – Vrána (62. Musila), Souček (79. Dybal), Kuzník, Socha (86. Fusek) – Veselý (71. Litwiak).
    Trenér: Alois Skácel.

    Náhradníci: Mosler – Hájek, Fusek, Dybal, Litwiak, Schlossár, Musila.

    Rozhodčí: Jakub Vojkovský – Jakub Mojžíš, Jakub Bureš

    Diváci: 221
    Sobota 17.06.2017
    Opava - Třinec 4:1

    Branky: 7. Veselý, 72. Dybal, 79. Litwiak, 83. pAHOLÍK (vla.) – 29. Štefánik

    Karty:   40. Samiec (TRI), 85. pOTŮČEK (TRI)

    thejrc.org