Rusko – Nový Zéland 2:0 (kon.)
konec
Rusko
2:0 (1:0)
Nový Zéland
Sobota 17.06.2017, 17:00 • Krestovskij, Petrohrad • Konfederační pohár • Skupina A
Předzápasové kurzy
    69. Fjodor SMOLOV - 2:0
     
    69
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové se prosazují podruhé a zdá se, že míří za povinnými třemi body! Celou akci rozjel u zakončil FJODOR SMOLOV. Útočník Krasnodaru zatáhl míč dopředu a poté hru roztáhl do pravého křídla na Alexandra Samedova. Ten poslal před bránu přízemní centr, který ještě tečoval bránící Boxall a na zadní tyči balón doklepl do prázdné brány právě Smolov. Této ruské akci spokojeně zatleskal i ruský prezident Vladimir Putin.
    31. Denis GLUŠAKOV - 1:0
     
    31
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A máme tu první gól Konfederačního poháru 2017! Dmitrij Poloz sklepl z prvního doteku míč na DENISE GLUŠAKOVA, který obstřelil vybíhajícího Marinovice. Míči se ještě snažil zabránit v cestě do sítě obránce, který ho už ale nedokázal vychýlit mimo tyče. Favorit zápasu tedy vede!

    Martin Augustin

    Branky: 31. Glušakov, 69. Smolov


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 8:6. Rohy: 12:2. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 13:11.
    Rusko: Akinfejev (C) – Samedov, Kudrjašov, Vasin, Džikija, Žirkov – Jerochin (77. Tarasov), Glušakov, Golovin – Smolov (90. Alexej Mirančuk), Poloz (64. Bucharov).
    Náhradníci: V. Gabulov, Guilherme – Kambolov, Kutěpov, Smolnikov, Šiškin, Gazinskij, D. Kombarov, Alexej Mirančuk, Tarasov, Bucharov, Kanunnikov.

    Nový Zéland: Marinovic – Colvey (83. Patterson), Smith, Durante, Boxall, Wynne – Barbarouses (61. Tuiloma), McGlinchey, Thomas – Rojas (71. Smeltz), Wood (C).
    Náhradníci: Moss, Williams – Brotherton, Doyle, Ingham, Roux, Tuiloma, Tzimopoulos, Lewis, Patterson, Rufer, Smeltz.

    Rozhodčí: W. Roldán – A. Guzman, C. De La Cruz (COL)
    thejrc.org